içime şüphe düştü !

Canım yaşadıklarını en iyi sen analiz edersin. Yazdıklarından çıkardığım seni istemeyen bi insan herhangi bir konuda senin fikrini sormaz, sana parti düzenlemez, sana bişeyler yollamaz. Gayet resmi bi şekilde merhaba-merhaba der. Ötesi olmaz. Hee eğer içim rahat etmiyo dersen ben böyle bişey duydum aslı varmı demek yerine bi örnek atıp ortaya fikrini direk ondan alabilirsin bence. Yani bi arkadaşım evlendi de kaynanası ben seni hiç istemedim zaten demiş falan filan çok mutsuzlar de (artık sen şekillendirirsin :))) bakalım bu konuda fikirleri nasıl olacak..Hakkında hayırlısı olur inşallah. Bir an önce için ferahlar umarım..

O arkadaşınıza fazla güvenmeyin derim ben.Kendi can yankısıyla sizin de canınızı yakmak istiyor da olabilir.Kimseye tam anlamıyla güvenmeyeceksin zaten bu devirde.

Annesi sizi istemeseydi bugüne dek illa belli ederdi bir noktada.

Sizle bu kadar ilgilenmezdi kesinlikle.

Arkadaşınız sevgilinizin ailesinin canını yakmak istediği için sizi piyon olarak da kullanıyor olabilir.Pireye kızıp yorgan yakmayın derim ben.

Hele hele yolunda giden bir ilişkiniz varsa ki gördüğüm kadarıyla var sakın başkalarının laflarına bu denli kulak kabartmayın.

Birşey sormak istiyorum,sevgilinizin annesi kızının çıktığı ile tanışmış mı ? Onla karşılaşınca ona nasıl davranıyordu acaba CADIARZU

Aklınızda illa soru işaretleri var ise ,sevgilinize çaktırmadan annesinin o çocuğa karşı tavrının nasıl olduğunu sorabilirsiniz.Belki bir açık verir ..

burcum en bastan anlamalıydın adamın niyetini bişiler duydum ama söylersem cok üzülürsün ne demek söyleme üzülecekse bunu neden belirtiosunki inanma kuşuuum inanma
ben biliorum şafagın annesinin sana neler yaptıgını sevmeyen kadın bu ev size yeter demez

Valla şekerim hiç içine şüphe filan düşmesin.
Sallamış o erkek arkadaşın.

Seni istemeyen biri, sana özel biri gibi davranırmı, seninle bu kadar ilgilenirmi, sana özel yemek yapıp çağırırmı, evlenince şöyle evlerde oturursunuz dermi, seni kızı gibi görürmü. Hiç sanmıyorum. Tamam seni istemeseler, sen onlara gittiğinde nezaketen ilgilenirler ama ısrarla seni çağırmazlar, evleri dışında senle ilgilenmezler, ne hali varsa görsün derler. O soğukluğu muhakkak hissederdin, muhakkak. Konuşmalarıyla, tavırlarıyla belli ederlerdi.

Hiç tasalanma bence, şüpheyi filan da kov gitsin içinden.

Birşeyler duymuşsa niye size söylememiş çünkü aklına yalan gelmemiiişş kaydirigubbakcemile3
eğer sizi istemeseler değil size yumurta salça bitlerini bile yollamazlar 1.5 sene değil evlerine misafir kapılarına 1 saniye uğratmazlar ki evli bile değilken sizin bile fikrinizi alıyorlar
Bence kafanıza takıpta hem kendinizi hem de sizi seven insanları üzmeyin vereliniortak

canım demek sıkıntının sebebi buydu okuyunca ilk aklıma gelen bu çocuk gururuna yediremedi sevgilinin ablasını zor durumda bırakmak için sana yalan söyledi

ama şağıdaki mesajını görünce fikrim değişti görümcen bi yalan söylemiş bu yalana senide katmış tabi senin kulağına geleceğini hiç düşünmemiş yapman gereken şu gidecen görümcenne le konuş böyle böyle mi dedin sen diye şunu diyebilirim sana sevgilinin annesini anlattıpın gibiyse hiç suçu yok bu olayda

kızlar sevgilimin aBlası bu çocuktan ayrılmak için Bahane arıyordu. Beni Bırakmıyor ne desem de Bıraksa diyordu, en son annem seni istemiyor, seni Bana yakıştırmıyor demiş. laf lafi açmış annesini iyice kötülemiş, annem Bizim mutluluğumuzu istemiyor aynı Baskıyı şafağa da yapiyor sana Burcudan iyilerini bulurum diyor demiş, yani çocuk ailenin içine giren Biri değil, direk kadından bişey duyması mümkün değil, sevgilimin aBlasından duymuş Bu lafları.. hadi ayrılmak için bahane uydurdun Benim ilişkimi neden kattın ? Ben şimdi kime ne soracam ?

O arkadaşınıza fazla güvenmeyin derim ben.Kendi can yankısıyla sizin de canınızı yakmak istiyor da olabilir.Kimseye tam anlamıyla güvenmeyeceksin zaten bu devirde.

Annesi sizi istemeseydi bugüne dek illa belli ederdi bir noktada.

Sizle bu kadar ilgilenmezdi kesinlikle.

Arkadaşınız sevgilinizin ailesinin canını yakmak istediği için sizi piyon olarak da kullanıyor olabilir.Pireye kızıp yorgan yakmayın derim ben.

Hele hele yolunda giden bir ilişkiniz varsa ki gördüğüm kadarıyla var sakın başkalarının laflarına bu denli kulak kabartmayın.

Birşey sormak istiyorum,sevgilinizin annesi kızının çıktığı ile tanışmış mı ? Onla karşılaşınca ona nasıl davranıyordu acaba CADIARZU

Aklınızda illa soru işaretleri var ise ,sevgilinize çaktırmadan annesinin o çocuğa karşı tavrının nasıl olduğunu sorabilirsiniz.Belki bir açık verir ..

öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum canım, soruna cevap vereyim, evet sevgilimin annesi Bu çocukla tanıştı hem de Bana düzenlenen doğum gününde taniştilar, orda da çocuk sürekli surat astiği için hoşlanmadı çocuktan hiç ortam adamı değil gözüme giremedi dedi kızına. daha sonraki Birgün hep BeraBer dişari çıktık, annesi Bu çocuğa soru sorup durdu ve açık açık söyledi "eğer niyetiniz ciddiyse Ben arkanızdayım" dedi, ama ne kızı ne çocuk ciddi Bi adım atmak istemedi. sonra kadın kızıyla konuştu "kızım 30 yaşına geldin artık gelsin istesin yoksa da ayrıl Boşa oyalanma" dedi, kızı da çocuğu evlenecek kadar sevmediğini söyledi Bunlar defalarca yanımda konuşuldu tartişildi yani. o zaman ayrıl dedi annesi. yani kadın durduk yere istemiyorum sevmiyorum o çocuğu demedi sadece kızına Baskı yaptı sevmiyorsan onu da oyalama ayrıl diye, kız ayrılmak için "annem seni istemiyor" dedi, Böyle Bişey yok aslında. şimdi çocuk gitse anasını BaBasını alıp istese kadın kızını seve seve verir artık evlendirmek istiyor çünkü. ama kızın çocukla evlenmek giBi Bi niyeti yok ve kırmadan ayrılmak istiyor. Ben seni sevmiyorum diyip ayrılmak yerine "annem seni istemiyor" diyor ve Bunu söylerken Beni de işin içine katıyor, annem çocuklarının mutluluğuna engel oluyor Burcuyu da istemiyor aslında diyor.. sonuç olarak çocuk Beni ariyor, haBerin olsun Böyle Böyleymiş diyor ama Ben dinlemedim Bile, olaBilir dedim kapattım tlfnu. çünkü o an inanmadım zaten, ihtimal Bile vermedim. ama durdukça içime kurt düştü, olur ya her insana "acaBa" mı deriz Bişey duyunca. ama kendi annemle de konuştum annem güldü sadece. Ben de oğlan anasıyım Böyle şeyler içten gelir dedi, o kadının sana olan sevgisini gözlerinden anlıyoruz, sevmese sana hoşgeldin der yanında Bile durmaz kaldı ki şafak çok gururlu Bi çocuk annesi seni istemediğini söylese seni Bi daha evlerine çağirmaz dedi. haklı da.. artık inanmıyorum taBi ki. ama gene de aBlasına çok kırıldım. Benim adımı neden işin içine dahil ediyorsun ki.. neyse canım sağ ol güzel yorumun için.

Valla şekerim hiç içine şüphe filan düşmesin.
Sallamış o erkek arkadaşın.

Seni istemeyen biri, sana özel biri gibi davranırmı, seninle bu kadar ilgilenirmi, sana özel yemek yapıp çağırırmı, evlenince şöyle evlerde oturursunuz dermi, seni kızı gibi görürmü. Hiç sanmıyorum. Tamam seni istemeseler, sen onlara gittiğinde nezaketen ilgilenirler ama ısrarla seni çağırmazlar, evleri dışında senle ilgilenmezler, ne hali varsa görsün derler. O soğukluğu muhakkak hissederdin, muhakkak. Konuşmalarıyla, tavırlarıyla belli ederlerdi.

Hiç tasalanma bence, şüpheyi filan da kov gitsin içinden.

haklısın kuzum ya.. insan Belli eder değil mi.. Bi de hissetmem mi Ben sevilip sevilmediğimi.. daha önce de nişanlıydım Başkasıyla, eski kayınvalidem Bana Hiç Bişey demezdi etmezdi ama her tavrından Beni sevmediğini hissederdim.. somut Bi kanıtım yoktu ama gene de his işte, yok derdim Bu kadın Benden hiç hoşlanmıyor.. neyse Biz ayrıldık, yüzüğü almaya geldi kadın, çook iyi oldu Biz zaten istemiyorduk dedi.. nerdeyse göBek atacaktı ayrildiğim için, Bi teşekkür etmediği kaldı.. yani hissediyoruz kuzum hele de Biz kadınlar kim Bize ne hissediyor anlayaBiliyoruz.. Bu kadından 1.5 senedir Böyle Bişey hissetmedim yaa.. Ben kendimi geri çektikçe gitmeyeyim mesafeli olayım dedikçe BinBir ısrarla çağirdilar hep emrivaki yaptılar.. annemle Bile zorla geldi tanıştı.. yani oğlunun askerliği falan olmasa hemen evlendirmek istiyor Bizi.. sağ ol o güzel yorumun için canım Benim.. öpüyorum..

burcum en bastan anlamalıydın adamın niyetini bişiler duydum ama söylersem cok üzülürsün ne demek söyleme üzülecekse bunu neden belirtiosunki inanma kuşuuum inanma
ben biliorum şafagın annesinin sana neler yaptıgını sevmeyen kadın bu ev size yeter demez

haklısın Bitanem, işte Bi an sinirlendim.. insan kendini salak giBi hissediyor, Böyle Bişey varsa o zaman Bu ne Büyük çelişki dedim.. sonra taşlar yerine oturunca görümce adayımın Bahanesi içinde piyon olduğumu anladım.. ne gereği varsa Benim ilişkimi de örnek sunmasına ? saçmalamış yani kendimi kurtaracam diye..

canım demek sıkıntının sebebi buydu okuyunca ilk aklıma gelen bu çocuk gururuna yediremedi sevgilinin ablasını zor durumda bırakmak için sana yalan söyledi

ama şağıdaki mesajını görünce fikrim değişti görümcen bi yalan söylemiş bu yalana senide katmış tabi senin kulağına geleceğini hiç düşünmemiş yapman gereken şu gidecen görümcenne le konuş böyle böyle mi dedin sen diye şunu diyebilirim sana sevgilinin annesini anlattıpın gibiyse hiç suçu yok bu olayda

evet canım dün buna canım sıkkındı tam sana yazacaktım sen kayBoldun gittin =) şimdi rahatladım ama sizlerle konuşunca. anneme de anlattım dün, en yakın şahidi çünkü Bana yapılanların. kadın eline 3 kuruş para geçince sana Bişeyler aliyor sevmese yapar mı kafasına silah dayasan yapmaz içinden geliyo işte dedi..

size laf yetiştirilmesi çok kötü bişey sevgilinin ailesi senin hakkında bişey söylemiş olabilirler ama bana göre laf olduğu yerde kalmalı.bence açık açık konusun sevgilinizin annesiyle hem size laf yetiştiren neden söylemeyin diye söz verdiriyo size ben olsam kuşkulanırım.boşuna moralinizi bozacağınıza konusun içiniz rahatlasın

Canım yaşadıklarını en iyi sen analiz edersin. Yazdıklarından çıkardığım seni istemeyen bi insan herhangi bir konuda senin fikrini sormaz, sana parti düzenlemez, sana bişeyler yollamaz. Gayet resmi bi şekilde merhaba-merhaba der. Ötesi olmaz. Hee eğer içim rahat etmiyo dersen ben böyle bişey duydum aslı varmı demek yerine bi örnek atıp ortaya fikrini direk ondan alabilirsin bence. Yani bi arkadaşım evlendi de kaynanası ben seni hiç istemedim zaten demiş falan filan çok mutsuzlar de (artık sen şekillendirirsin :))) bakalım bu konuda fikirleri nasıl olacak..Hakkında hayırlısı olur inşallah. Bir an önce için ferahlar umarım..

teşekkür ederim hayatım yorumun ve güzel dileklerin için. Daha öncesinde Böyle şeyleri konuşurduk sevgilimle.. mesela Bi gün sevgilim Bizdeydi Bana ders çaliştirmaya gelmişti, annem de yanımızda izdivaç programını izliyordu. kadının Biri kaynanası yüzünden Boşandiğini söyledi sunucu da "amann Bu kaynanaların hiç Biri gelini sevmez ki" giBi Bi cümle kurdu sevgilim kitaptan kafasını kaldırdı " alla alla yok yaaaa " dedi sonra alnımdan öptü "Benim annem seni çok seviyor valla aşkım " dedi. sonra utandi annemin orda olduğunu fark edince =) annem de güldü hoşuna gitti.. yani Böyle örnekler var etrafımızda onlara Bile tepki gösterir. arkadaşımın sevgilisi var mesela ama kayınvalidesi arkadaşımı istemiyor ona Bile deli olur, cahil insanlar onlar der.. hani kendi annesi Bile Böyle Bişey dese ona, çok gururludur Beni evlerine asla çağirmaz asla muhattap etmez annesiyle.. hani kadın da cahil Bi kadın değil ki Böyle davranıp sonra sevmiyorum istemiyorum desin.. üstelik güyaa sevgilime "sana Başkasını Bulurum" diyormuş. Cidden çok komik geliyor şuan düşününce.. kimi Bulacak ki çevrelerindeki herkes Beni Biliyor, Bütün akraBaları ilişkimizi Biliyor, Bi düğün olsa Bana özel davetiye geliyor o derece saygı duyuyolar ilişkimize. üstelik sevgilimin ilk ciddi ilişkisi Bu. ilk taniştirdiği kız Benim annesiyle. hatta ilk sevgilisi Benim öncesinde Bi kızla elele Bile yürümüşlüğü yok. yani Bunları düşününce söylenen şey çok saçma geliyor. komik geliyor artık..

size laf yetiştirilmesi çok kötü bişey sevgilinin ailesi senin hakkında bişey söylemiş olabilirler ama bana göre laf olduğu yerde kalmalı.bence açık açık konusun sevgilinizin annesiyle hem size laf yetiştiren neden söylemeyin diye söz verdiriyo size ben olsam kuşkulanırım.boşuna moralinizi bozacağınıza konusun içiniz rahatlasın

canım Ben sürekli sevgilimin ailesinin içindeyim zaten. daha dün ordaydım Bu lafı da ordan geldikten sonra duydum. yani arkamdan konuşacak insanlar değiller hem Bana Bu lafi söyleyen insan onların evine girip çıkmaz yani onun yanında konuşulmuş olması mümkün değil. lafı söyleyen sevgilimin aBlası. annem seni istemiyor hatta Burcuyu da istemiyor Benim annem şöyle kötü Böyle kötü demiş. Ben Bu durumu direk sevgilimin aBlasına soracam. nerden ve neden çıktı Bu laf. aslı varsa neden Beni uyarmadı ? Burcu annem seni çok seviyor görünüyor ama aldanma aslında sizin ilişkinizi onaylamıyor desene, madem sen Benim dostumsun (ki öyle sanıyordum her şeyimizi paylaşiriz) Beni uyarsana.. Bana söylesene.. Bize gelme seni ne kadar çağirsa da, annem sana rol yapiyor desene.. Bunlari gidip sevgilisine anlatiyor ama Bana söylemeliydi aslı varsa çünkü onla Biz arkadaştık.. Ben gurursuz Bi insan değilim ki istenmediğim Bi yerde olayım.. seni şafağın Baskısıyla çağiriyor desene.. ama inanmak istemiyorum çünkü kadın Bu kadar da ikiyüzlü olamaz,eğer Ben Biraz insan tanımayı öğreneBilmişsem, yaşadıklarım Bana Bişey katmışsa Bu kadın Böyle Bişeyi asla söylemez yaa.. hümanistliğini, olgunluğunu, asaletini taktir ettiğim o kadın Bana Bunu demez. direk yüzüme söyler veya davranışlarıyla o mesajı verir.. ya kadın kendi kızı dururken saçının fönünü Bile Bana çektirir, makyajını Bana yaptirir, kızından ayırt etmiyor yaa.. Ben mide kanaması geçirdim diye doktordan gizli gizli randevu aldı. Ben doktordan korkuyorum diye emrivaki yaptı çarşamBa gidiyosun dedi. eline 3 kuruş para geçse Bana hediye alır. evinde Bişey 2 taneyse Biri Bizim eve gönderilir.. kocası 2 kilo limon Bile alsa Bi kilosu Bizim eve gönderilir. annem Bile güldü yaa.. tamamen aBlasının uydurması kendini kurtarmak için Bahanesine sizi de katmış dedi.

bana ablasının sevgilisi sizin ilişkinizi kıskanmış olabilir gibi geldi(ablasının böyle birşey söylediğini düşünmüyorsanız).
ama eğer ablası söyler derseniz de sevgilisinden kurtulma amaçlı olaya sizi de dahil etmiş olabilir(yapmamalıydı tabiki:olmaz:).
ama anlattıklarınızdan ben sizi sevdiklerini ve böyle bişey söylemiceklerini düşünüyoruma.s
bence de ortada bişey yokken sormayın çünkü bize değil ona mı inanıyosun diyebilirler. aranızda boşu boşuna gerginlik oluşabilir.
buarada sevgilinizle mutluluklarboshayallersmile

bana ablasının sevgilisi sizin ilişkinizi kıskanmış olabilir gibi geldi(ablasının böyle birşey söylediğini düşünmüyorsanız).
ama eğer ablası söyler derseniz de sevgilisinden kurtulma amaçlı olaya sizi de dahil etmiş olabilir(yapmamalıydı tabiki:olmaz:).
ama anlattıklarınızdan ben sizi sevdiklerini ve böyle bişey söylemiceklerini düşünüyoruma.s
bence de ortada bişey yokken sormayın çünkü bize değil ona mı inanıyosun diyebilirler. aranızda boşu boşuna gerginlik oluşabilir.
buarada sevgilinizle mutluluklarboshayallersmile

canım dedin ya kurtulurken Bahanesi olmuş sizi de katmış diye aynen öyle düşünüyorum. çünkü direk seni sevmiyorum ayrılmak istiyorum diyecek kadar dürüst değil ne yazık ki. hatta Bana da yakınıp dururdu ne desem de ayrılsam ne Bahane Bulsam diyodu.. yanımda Bile defalarca tartiştilar çocuk sevmiyorum de Bitsin dedi sevmiyorum diyemedi kem küm etti.. dün de Bu Bahaneyi uydurmuş. Ben sürekli içlerindeyim annesi Ben o çocuğu istemiyorum demiyor ya evlenme kararı alın ya da oyalanmayın Bitirin diyor haklı olarak sonuçta kız 30 yaşında.. ama kız evlenmek istemiyor. bu konuyu annesiyle konuşmicam canım. çünkü hem kırılır hem kızına çoook kızar.. haftasonu Bizde kalmaya gelecek Bu kız. Ben gece nasıl olsa konuşurum laf lafi açar nasıl olsa.. Bi şekilde açacam konuyu.. güzel dileklerin için teşekkür ederim canım Benim. Allah kimsenin mutluluğunu saçma sapan yalanlarla Bozmasın inşalah.. her lafa inanıp galeyana gelmemek lazım.. sizle konuşmasaydım o sinirle direk sevgilime soraBilirdim. neler olurdu düşünemiyorum Bile. kesin aBlasıyla arası çok kötü açılırdı çook kızardı aBlasına çook.. iyi ki fevri davranmadım hemen buraya sizlere geldim anlattım..

Son düzenleme:
ben olsam bu şey içimi kemireceğine gider sorardım. Eğer öyle bişi olduysa müstakbel görümceniz de eski sevgilisine demiştir kesin aramzda kalsın ama annem gelinimizi beğenmiyor diye. O da ağzını tutamayıp söylediyse bence sende ağzını tutama! Erkekse yüzleşsin dedikleriyle! Hem bana da mantıklı gelmedi. istenmeseydin o şekil davranılırdı sana... Yani ne ararlardı ne sorarlardı kaldıki yemek yapıp çağırıyomuş altın kolye alıyomuş. ınsan istemediği birine ne diye hediye alsınki? Çekemiyo sizi cnm...
Bence bu kozu verme eline. Git konuş!

eflincim görümce adayımla konuşacam bu durumu. laf ondan çıktı sonuçta. Bence ortaliği hiç Bulandirmadan annesini sevgilimi dahil etmeden direk ona sorayım. Bizde gelip kalacak haftasonu gece boyunca yalnız olacaz.. laf lafi açar zaten Bi şekilde soracam.. Belki Ben sormadan kendi söyler Böyle Bi Bahane buldum diye..

Belli değil mi bu adamın niyeti burcucum?
Aranızı bozmak için zarf atmış ve sonrasında da içinde bu şüpheyle yaşamaya başlamışsın.
Eminim ki kendi mutsuzluğunu başkalarının mutsuzluğuyla sonlandırmak istiyor böyle insanlar...
:olmaz:
Bu durumu git ablasıyla konuş erkek arkadaşının.
Laf aç ve nasıl ayrıldıklarını filan konuş detayıyla, o sırada da şakayla karışık 'acaba annen beni de mi istemiyor' gibi laf edersin... Gülersin filan tepkisine bak bakalım ne diyecek?
sempatiksalakcinni

Belli değil mi bu adamın niyeti burcucum?
Aranızı bozmak için zarf atmış ve sonrasında da içinde bu şüpheyle yaşamaya başlamışsın.
Eminim ki kendi mutsuzluğunu başkalarının mutsuzluğuyla sonlandırmak istiyor böyle insanlar...
:olmaz:
Bu durumu git ablasıyla konuş erkek arkadaşının.
Laf aç ve nasıl ayrıldıklarını filan konuş detayıyla, o sırada da şakayla karışık 'acaba annen beni de mi istemiyor' gibi laf edersin... Gülersin filan tepkisine bak bakalım ne diyecek?
sempatiksalakcinni

canım, valla Buraya gelip anlatınca sizler Bile anlattiğim Bi iki şeye Bakıp şüphelenme dediniz şimdi düşünüyorum cidden Boşa şüphelenmişim.. Bu haftasonu gelecek Bizde kalacak sevgilimin aBlası. gece Boyunca otururuz.. laf lafi açar, bi şekilde lafi oraya getiririm.. ama şuan kafamdaki kurtlar gitti.. rahatladım yani. ama telefonda konuşurken "bilmediğin şeyler var anlatsam üzülürsün" diye Bin defa sordu.. anlat demedim.. en son kendi söyledi.. Ben de olaBilir dedim.. Ben ayrılıyorum nasıl olsa Başkaları da üzülsün der giBi davrandı.. 30 küsür yaşına gelmiş insanlar nasıl çocuk giBi davranıyorlar görüyo musun canım yaa.. Valla çok ayip.. nerden laf parmaklayacaklarını şaşırmışlar..

bütün yazıları okuyamadım son durumuda bilmiyorum ama şunu dicem .eğer annesi sizi gerçekten sevmeseydi o lafları etseydi siz onun evine bile gidemezdiniz ve sevgilinizle acayip kavga ederdiniz.bence o çocuk ya yalan söylüyo yada yanlış anlamış bişeyleri.insan oğlundan ayıracağı kızı kuş sütüyle besler mi ? annesi gibi davranır mı ?

Back
X