içime şüphe düştü !

canım, valla Buraya gelip anlatınca sizler Bile anlattiğim Bi iki şeye Bakıp şüphelenme dediniz şimdi düşünüyorum cidden Boşa şüphelenmişim.. Bu haftasonu gelecek Bizde kalacak sevgilimin aBlası. gece Boyunca otururuz.. laf lafi açar, bi şekilde lafi oraya getiririm.. ama şuan kafamdaki kurtlar gitti.. rahatladım yani. ama telefonda konuşurken "bilmediğin şeyler var anlatsam üzülürsün" diye Bin defa sordu.. anlat demedim.. en son kendi söyledi.. Ben de olaBilir dedim.. Ben ayrılıyorum nasıl olsa Başkaları da üzülsün der giBi davrandı.. 30 küsür yaşına gelmiş insanlar nasıl çocuk giBi davranıyorlar görüyo musun canım yaa.. Valla çok ayip.. nerden laf parmaklayacaklarını şaşırmışlar..

Sen özellikle merak etmedin ya, sormadın ya...
:oklava:
Kudurmuştur.
:mymeka:
Böyle insanlar çok maalesef, asla ilişkini yopratma bunlarla.
Kayınvalide adayın sana altın alacak kadar seni samimi görüyorsa, kızını sana gönül rahatlığıyla kalmaya yolluyorsa oooo asla ve asla bu şüphelerle kendini üzmemelisin.
Kızarım...
kötükedihüso

ya canım alakasız olcak ama böyle annenin başka bir erkek evladı var mı yaşı yaşıma boyu boyumakaydirigubbakcemile3

hakkaten bu kadar anlatıyosun aman nazar değmesin ben kendi annemle bile bu kadar samimi değilim

öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum canım, soruna cevap vereyim, evet sevgilimin annesi Bu çocukla tanıştı hem de Bana düzenlenen doğum gününde taniştilar, orda da çocuk sürekli surat astiği için hoşlanmadı çocuktan hiç ortam adamı değil gözüme giremedi dedi kızına. daha sonraki Birgün hep BeraBer dişari çıktık, annesi Bu çocuğa soru sorup durdu ve açık açık söyledi "eğer niyetiniz ciddiyse Ben arkanızdayım" dedi, ama ne kızı ne çocuk ciddi Bi adım atmak istemedi. sonra kadın kızıyla konuştu "kızım 30 yaşına geldin artık gelsin istesin yoksa da ayrıl Boşa oyalanma" dedi, kızı da çocuğu evlenecek kadar sevmediğini söyledi Bunlar defalarca yanımda konuşuldu tartişildi yani. o zaman ayrıl dedi annesi. yani kadın durduk yere istemiyorum sevmiyorum o çocuğu demedi sadece kızına Baskı yaptı sevmiyorsan onu da oyalama ayrıl diye, kız ayrılmak için "annem seni istemiyor" dedi, Böyle Bişey yok aslında. şimdi çocuk gitse anasını BaBasını alıp istese kadın kızını seve seve verir artık evlendirmek istiyor çünkü. ama kızın çocukla evlenmek giBi Bi niyeti yok ve kırmadan ayrılmak istiyor. Ben seni sevmiyorum diyip ayrılmak yerine "annem seni istemiyor" diyor ve Bunu söylerken Beni de işin içine katıyor, annem çocuklarının mutluluğuna engel oluyor Burcuyu da istemiyor aslında diyor.. sonuç olarak çocuk Beni ariyor, haBerin olsun Böyle Böyleymiş diyor ama Ben dinlemedim Bile, olaBilir dedim kapattım tlfnu. çünkü o an inanmadım zaten, ihtimal Bile vermedim. ama durdukça içime kurt düştü, olur ya her insana "acaBa" mı deriz Bişey duyunca. ama kendi annemle de konuştum annem güldü sadece. Ben de oğlan anasıyım Böyle şeyler içten gelir dedi, o kadının sana olan sevgisini gözlerinden anlıyoruz, sevmese sana hoşgeldin der yanında Bile durmaz kaldı ki şafak çok gururlu Bi çocuk annesi seni istemediğini söylese seni Bi daha evlerine çağirmaz dedi. haklı da.. artık inanmıyorum taBi ki. ama gene de aBlasına çok kırıldım. Benim adımı neden işin içine dahil ediyorsun ki.. neyse canım sağ ol güzel yorumun için.

Rica ederim canım ne demek opuyorumnanaktan

Şimdi yazdığım yorumda iyice haklı olduğumu gördüm .

Sevgilinin annesinin suçu yok ki zaten ..Kızı demek ki sevmiyor çocuğu ayrılmak istiyor bahane olarak da annesini gösterdi..

Kız dememiştir bile annem burcuyu da istemiyor diye.Bunu arkadaşınız sallamıştır.

Dediyse bile o çocuktan daha çabuk kurtulmak için bu yalana sığınmıştır.Yaptığı elbette hoş değil.Madem ayrılacak istemiyor o zaman dürüstçe ayrılsın.Sizin adınızı kullanarak sadece kendini küçük düşürüyor farkında değil...

Sevgilinizin annesi taktir edilecek kadınmış vesselam.Doğumgünü organizasyonları,salçalar bilmem neler...Sizi sevdiğini,size alıştığını gösterir tüm bu yaptıkları.

Umarım iş ciddiye bindiğinde de bu davranışlarından vazgeçmez canım.

Kimseyi dert etmeyin.Bırakın kim kime ne derse desin,siz sevdiceğinizle mutlusunuz ya ona bakın :nazar:

O arkadaş dediğinizle de fazla birşey paylaşmayın derim ben...

ya canım alakasız olcak ama böyle annenin başka bir erkek evladı var mı yaşı yaşıma boyu boyumakaydirigubbakcemile3

hakkaten bu kadar anlatıyosun aman nazar değmesin ben kendi annemle bile bu kadar samimi değilim

hehehee =)) yok canım tek erkek valla. yoksa Ben de çook isterdim eltim olmanı =) valla canım dedim ya Böyle iyi olan Bi insandan hiç Beklemeyeceğim Bi laftı o.. cidden allah herkese öyle Bi kayınvalide nasip etsin dediğim türden Bi kadın, annem Bile onun sayesinde ilişkimize onay verdi. Daha önce Başımdan Bi nişanlılık geçtiği için annem acele etme kimseyi hayatına sokma diyodu nasıl ki Bu kadının Bana olan yakinliğini gördü içi rahat etti. Bu kadın 2 çocuğa Bakıyor durumları hiç iyi değil gene de doğum günümde Bana neler yaptı. hani oğlunun hatrı için desem Bi yere kadar, oğlu demeden kendileri düşünmüş.. allah var aBlası da çook iyidir, o da çook sever Beni ama Bu lafı nerden çıkardı sormam lazım. sonuçta çok samimiyiz, sorayım içim rahat etsin değil mi.

maviciğim, aynen senin giBi düşünüyorum.. zaten artık ayrıldılar, Biz de nerde görüşeceğiz daha Bu lafı söyleyen çocukla.. hiç hoşlanmadiğim şeyler.. böyle Bişey olsa Bile ayrıldığında söylüyor ne kadar ayip.. yani Ben ayriliyorum Burcu da gıcık alsın hepsinden mantiğiyla davranmış giBi.. hiç sevmem ayrıldıktan sonra sevgilisini ve ailesini kötüleyen insanları.. BeraBerken canım gülümdü ayrılınca herkese kötüle, olur mu hiç ? şimdi sizle konuşunca kafam çok daha rahat. Allah hepinizden razı olsun canlarım Benim. yoksa Ben huyumu Biliyorum Bu lafı hazmedemeyecek gidip direk sevgilime soracaktım o da deliye dönecekti aBlasıyla kavga edecekti Bu çocuğu arayacaktı annesi duyacak o da Bana kırılacaktı nasıl inanırsın diye sevgilim Bana küsecekti Böyle Bişeye nasıl inandın Bizi hiç mi tanımadın diye.. aBlası Belki inkar edecekti ortada sap giBi kalacaktım Bu laf sanki Benden çıkmış diye.. ama sayenizde rahatladım..

bi ilişki bitince arkasından bin bir laf ortaya çıkıyo ben de buna sinir oluyorum
bence sen takma kafana ama içinde kalmasın sor yine de görümcene oda hatasını anlasın bence o da (her ne kadar yalan olsada ) bunu söylemekle hata etmiş seni neden katıyosa ortaya anlamadım gitti

hadi sor artık meraktayız:)

valla canım sorsam mı sormasam mı diye çook düşündüm.. laf çoğalmasın, önemsemeyim dedim ama dayanamadım. Dün kahve yaptık sevgilimin aBlasıyla, odasına geçtik, aBla sana Bişey soracam sen hüseyin aBiye "annem Burcuyu da istemiyor, hatta ayrıl oğlum daha iyisini Bulurum sana diyor" dedin mi dedim, yok öyle demedim Ben dedi. ona Benzer cümleler kurdum ama öyle söylemedim, annem seni istemiyor çünkü Benim annem para düşkünü Bi kadın, seni de fakir olduğun için Bana layık görmüyor, gittin kendin giBi çulsuz Birini Buldun diye söyleniyor, o yüzden Ben de çok sıkıldım artık en iyisi ayrılmak dedim dedi.. sonra da annemi kötülemek için "annem zamanında oğluna Bile zengin arkadaşlarının kızını ayarlamaya çalişiyodu, Benim annem zengin meraklısı" dedim dedi.. Ben Böyle söylemek zorundaydım, durumu Biraz aBarttım ama Ben ona annem Burcuyu şuan istemiyor demedim, sadece zengin meraklısı dedim, o çarpıtmış dedi sinirlendi. adam da Bana telefonda sürekli Bilmediğin şeyler var diyince deli oldum, aynen sordum, Bilmediğim ne var aBla dedim, asla onun sana söylediği giBi Bi durum yok diye yeminler etti. istersen arayıp sorayım dedi, hayır gerek yok dedim. Ben de kapattım Bu konuyu.. yani kız aBartmak için annesini kötülemiş, çocuk da Beni uyarmayı üstüne vazife Bilmiş ! Durum Bundan iBaret.. içim rahatladı ama. Bu durumun doğru olmadiğina emin oldum. sevgilim de yanımızdaydı Bunlar konuşulurken, çok sinirlendi aBlasına. senin yüzünden Bak laf nerelere gelmiş dedi. ama çocuğun da suçu var. hem aBartmış hem de Bana söyleme gereğini neden hissetmiş.. aslında hem rahatladım hem de kendimi çok kötü hissettim. sormakla hata mı ettim Bilmiyorum. gerçi sevgilim de aBlası da iyi ki sordun haklı olarak gerilmişsin üzülmüşsün dediler, ama nedense Bu durum Beni gereksiz Bi şekilde etkilemeye devam ediyor. uzaklaşmak istiyorum hepsinden. sevmediğim şeyler Bunlar Benim. daha önce eski nişanlımla da hep Böyle dedikodular yüzünden öyle tiksinmiştim ki ailesinden, aynı şeyi Bunlarla da yaşayacakmışım giBi geliyor. sanki Bişeylerin Büyüsü Bozulacakmış giBi geliyor. içimden Bi ses kaç diyor Bana, kaç uzaklaş.. Böyle görümceydi kaynanaydı dedikoduydu yok kaynana Beni istemiyordu yok görümce dedikodumu yaptıydı Bilmiyorum midemi Bulandırıyor, evlilik Buysa Ben istemiyorum.. korkmaya Başladım.. zamanında kayınvalide ve cephesi hep yüzüme laf çarpitirdi, Bunda da Böyle Bişeyin arkamı döndüğümde yaşanması ihtimali Bile canımı acıtıyor. iş ciddiye Bindikçe korkularım azıyor.. Ben hepsini insan olarak sevdim onların Beni "gelin" olarak görüp damga vurması, Bi şekilde Bi kategoriye sokması Beni çoook geriyor.. Bilmiyorum kızlar dua edin Bana ne olur =(

burcucum stres yapma ve gecmisle karsilastirma..sonucta sen ailesini cok iyi biliyorsun..neden elalemin lafina bakip moralini bozup,evlenmemeyi bile aklina getiriyorsun ki?millet kendine bakmadan her sartta konusur..hatta ortada bisey yokken bile.kiskancliktan kucuk biseyi abartipta arada bozabilir..siz iyi olmayin diye..herkesin gozu herseyi goturmez..ayrica onun ailesi de seni taniyor,iclerine de simdiden almislar cokta seviyorlar eminim ki onlarda baskasinin lafiyla hareket edip sana laf carpitmazlar..
ayrica ablasinin yaptigi da bana hos gelmedi..ben ne olursa olsun annemi ortaya atmazdim.birde servet avcisi haline de sokmazdim.cocuk acisindan da cok kirici bisey..birde kendi kardesini ortaya atmis bunu yaparken de bi sekilde sana da gelmis olay.kiz oyle konusunca cocukta bak sende ileride hayal kirikligina ugrama diye soylemis..anladigim kadariyla.
icimden bir his ablasiyla cokta icli disli olma diyor..birde heryerde dillendirme aranizin iyi oldugunu goze inanirim ben..moralini bozma sakinn:1hug:

Son düzenleme:
bence böyle bişey için bitirme sevgilinin suçu yok nasılsa...ama sana şunu diyim birinden kurtulmak için seni harcayan bir görümcen ve sevgilisini beğenmediği halde arkanızdayım diyen bir kaynanan olabilir bence bunların üzerinde durmaya çalış daha çok bak bakalım uzaktan nasıllar belli ki sen çok seviyorsun onları hataları varsa uzaktan bak görürsün yoksa sen sevgine bak

burcucum stres yapma ve gecmisle karsilastirma..sonucta sen ailesini cok iyi biliyorsun..neden elalemin lafina bakip moralini bozup,evlenmemeyi bile aklina getiriyorsun ki?millet kendine bakmadan her sartta konusur..hatta ortada bisey yokken bile.kiskancliktan kucuk biseyi abartipta arada bozabilir..siz iyi olmayin diye..herkesin gozu herseyi goturmez..ayrica onun ailesi de seni taniyor,iclerine de simdiden almislar cokta seviyorlar eminim ki onlarda baskasinin lafiyla hareket edip sana laf carpitmazlar..
ayrica ablasinin yaptigi da bana hos gelmedi..ben ne olursa olsun annemi ortaya atmazdim.birde servet avcisi haline de sokmazdim.cocuk acisindan da cok kirici bisey..birde kendi kardesini ortaya atmis bunu yaparken de bi sekilde sana da gelmis olay.kiz oyle konusunca cocukta bak sende ileride hayal kirikligina ugrama diye soylemis..anladigim kadariyla.
icimden bir his ablasiyla cokta icli disli olma diyor..birde heryerde dillendirme aranizin iyi oldugunu goze inanirim ben..moralini bozma sakinn:1hug:

çook haklısın canım, gereksiz yere stres yapıyorum, korktum nedense.. aBlasına Ben de söyledim, sen şimdi anneni Böyle kötülüyosun ama Bak daha şimdiden Bunu etrafta anlatmaya Başladı yarın Bigün aranız düzelse senin yüzüne vurur her firsatta, anneni kötüleyip durur ve senin zoruna gider dedim. onu da düşündüm ama mecBurdum yoksa Beni Bırakmıyordu dedi.. şimdi ayrılar. ama ilerde Belki araları düzelecek Belki evlenecekler o zaman Bu çocuk anneden her daim nefret edecek, evine gelmesini istemeyecek, kızıyla görüşmesine izin vermeyecek.. insan Biraz düşünerek Bahane Bulur.. şimdiden çocuk Bana kötülüyor sevgilimin annesini.. çocuğa öyle Bi anlatmış ki Bana "sen hiç tanımıyosun Burcu, uzak dur o kadından" diyor. kadını Bihterin annesi Firdevs hanıma Benzetip duruyor, cadı o diyor, Ben kızı değilim kırk kat yaBancısıyım Ben Bile laf söyletmek istemiyorum, öyle Bi kadın değil çünkü. Ben Biraz insan tanımayı öğrenmişsem o kadın aşka sevgiye sonsuz saygısı olan Bi kadın... taBi ki Ben neyin ne olduğunu Biliyorum. tamam Bahane lazım ama Başka Bişeyler uydur ne de olsa o senin annen, insan annesini ele güne karşı Böyle rezil eder mi ya ? neyse canım Benim çook teşekkür ederim güzel yorumun için. içim daha rahat artık, Dün Bir an kendimi kötü hissettim acaBa sormakla hata mı ettim, acaBa gevşek ağizli mi davrandım Bi lafı içimde tutamadım diye ama Bişeyler dürtüyodu Beni sor sor diye..

bence böyle bişey için bitirme sevgilinin suçu yok nasılsa...ama sana şunu diyim birinden kurtulmak için seni harcayan bir görümcen ve sevgilisini beğenmediği halde arkanızdayım diyen bir kaynanan olabilir bence bunların üzerinde durmaya çalış daha çok bak bakalım uzaktan nasıllar belli ki sen çok seviyorsun onları hataları varsa uzaktan bak görürsün yoksa sen sevgine bak

yok canım sevgilimden Bu giBi şeyler yüzünden ayrılır mıyım hiç. cahillik olur öyle davranmak zaten. sevgilim gariBim hiç Bişeyden haBeri yok ki.. hem ona tutup Burcudan ayrıl sana daha iyilerini Bulacaz deseler kıyameti koparır, öyle sahip çıkar sevgisine.. o konuda hiç Bi sıkıntım yok allaha şükürler olsun. ailesini de evet çok seviyorum, aBlasını da çook seviyorum, sadece düşünmeden hareket etmiş içinde kötü niyet yoktur onun, Benim üzüleceğimi Bilseydi Böyle Bişey söylemezdi Bile.. ama Biraz düşüncesizlik ve patavatsızlık etmiş. o kadar da olur. Ben onu da uyarmış oldum, herkese herşeyi anlatma aBlacım Bak sonra gelip anında Bana yetiştiriyolar herkese güvenip her olan Biteni de anlatma.. sen 2 cümle kurmuşsun ama anlattiğin adam o 2 cümleyi 12 cümle yapmış kendi yorumlarını da katmış Bana öyle anlattı dedim. Bilmiyorum iyi mi ettim kötü sormakla, Belki mevzuyu Büyüttüm, Belki ne gevşek ağizli kız diye düşündüler ama sevmediğim şeyler Bunlar Benim.. ne varsa yüzüme söylensin, gelip de Bilmediğin şeyler var diyip durunca ister istemez ne oluyor dedim..

acikcasi bende gider sorardim..kirilacak bisey yok..ucu size de dokunuyor ogrenmek en buyuk hakkin..

canım çocuk kuyruk acısındanda demiş olabilir bunları... madem annesi bizi ayırdı oğluda mutlu olmasın gibi düşünmüş olabilir... insanlar çok tuhaf art niyetli hemen gaza gelme ... bundan sonra çok iyi gözlemle hareketlerini ve en ufak bişey sezdiğinde sor sevgiline annen beni istemiyormu şunu dedi yaptı gibi..

Canım tüm yorumları okuyamadım, bir gelişme var mı bilmiyorum,
ama bence fazla düşünme nasıl sorarım diye.
Anlattıklarına bakılırsa, ki seni yorumlarından tanıyorum, erkek arkadaşın seni çok seviyor keza aileside, yemek olayları, doğum günü partisi vs.
Bunları seni kabullenmeyen biri yapar mı hiç? fisfisfis

Bence o konuştuğun arkadaşın acısını unutup seni ortaya atmaya çalışmış,
bak gördün mü bana neler yaptılar , oğluda mutsuz olsun o zaman diye düşünüp sanada yapacaklar der gibi.
Hazmedemiyor yani ayrılığı.

Mutluluğun daim olsun. a.s.

Canım tüm yorumları okuyamadım, bir gelişme var mı bilmiyorum,
ama bence fazla düşünme nasıl sorarım diye.
Anlattıklarına bakılırsa, ki seni yorumlarından tanıyorum, erkek arkadaşın seni çok seviyor keza aileside, yemek olayları, doğum günü partisi vs.
Bunları seni kabullenmeyen biri yapar mı hiç? fisfisfis

Bence o konuştuğun arkadaşın acısını unutup seni ortaya atmaya çalışmış,
bak gördün mü bana neler yaptılar , oğluda mutsuz olsun o zaman diye düşünüp sanada yapacaklar der gibi.
Hazmedemiyor yani ayrılığı.

Mutluluğun daim olsun. a.s.

canımm Benimm çook teşekkür ederim yorumun için, dün sordum sevgilimin aBlasına, annesini kötülemiş sadece ayrılırken çocuk da Beni uyarma gereği duymuş gereksiz Bi şekilde.. zaten Başından Beri inanmadım. inansam telefonda sorardım, Bana Bilmediğin şeyler var anlatsam üzülürsün dedi Belki 10 defa ama sormadım anlat demedim.. zaten kadın Beni istemiyor olsa Böyle davranmaz, sevgilim de öğrendi durumu güldü hatta.. annem her yerde Benim oğlum çok huysuz onla geçinmek zordur inşallah Burcu oğlumu hiç Bırakmaz Bi o kız çeker Benim huysuz oğlumun kahrını allah o kızdan razı olsun diyormuş. annem senden değil Benden şikayetçi dedi, kızı üzme kızı incitme kızı kıskanma diyip duruyor dedi. şimdi Biz ayrılsak Beni mahveder ne yaptın da kız seni Bıraktı diye dedi, seni sevmeyen senden memnun olmayan insan Böyle yapar mı Bana Baskı yapıyor artık askere git de kızı gidip isteyelim, kızı oyalama Bir an önce yuvanızı kuralım diye dedi.. aBlası da aynı şeyleri söyledi, asla aklına kötü Bişey getirme tamamen Benim patavatsizliğim dedi, o da sana Biri Bin yaparak anlatmış yoksa Ben annem Burcuyu istemiyor diye Bişey söylemedim sadece annem para düşkünü zengin meraklısı dedim Bunu da kötülemek için yaptım ayrılabilmek için dedi.. tatlıya Bağladık, ama sevgilim aBlasına kızdı Bu olay yüzünden.. kötü hissettim kendimi.. keşke sormasaydım hiç dedim ya.. sevgilime de söyledim sen karışma diye, Ben aBlana soracam dedim dayanamadı gidip kızdı aBlasına.. Bizi niye kariştiriyosun dürüst ol seni sevmiyorum de ayrıl neden anneni kötülüyosun neden Bizden Bahsedip Bizi rezil ediyosun dedi, haklı tarafları var taBi ama Ben gene de Benim yüzümden tartişmalarından rahatsız oldum =(

Ah güzelim benim ya, bak dedik kesin yoktur öyle bir şey diye,
çok tezat olurdu yoksa yaptıklarıyla söyledikleri.
Allah bozmasın aranızı canım :nazar:

Üzülmenede gerek yok sonuçta için rahat değildi öğrenmen gerekiyordu,
evet ablası gerçekten hoş bir şekilde ayrılmamış annesini kötüleyerek ama belki korktu kurtulamam bu adamdan diye. Bilemem orasını, yalnız ayrılmakla çok doğru yapmış,
daha ayrılığı hazmedemeden başkalarının arasını bozmaya çalışıyor beyefendi.

Yalnız canım bence fazla görüşme artık onunla, iyi anlaşıyormuşsunuz ama dikkatli ol derim,
baksana ilk fırsatta neler uydurdu.
Aşkınıza kimsenin karışmasına izin vermeyin :1hug:

Ah güzelim benim ya, bak dedik kesin yoktur öyle bir şey diye,
çok tezat olurdu yoksa yaptıklarıyla söyledikleri.
Allah bozmasın aranızı canım :nazar:

Üzülmenede gerek yok sonuçta için rahat değildi öğrenmen gerekiyordu,
evet ablası gerçekten hoş bir şekilde ayrılmamış annesini kötüleyerek ama belki korktu kurtulamam bu adamdan diye. Bilemem orasını, yalnız ayrılmakla çok doğru yapmış,
daha ayrılığı hazmedemeden başkalarının arasını bozmaya çalışıyor beyefendi.

Yalnız canım bence fazla görüşme artık onunla, iyi anlaşıyormuşsunuz ama dikkatli ol derim,
baksana ilk fırsatta neler uydurdu.
Aşkınıza kimsenin karışmasına izin vermeyin :1hug:

ayy canım Benimm ne güzel yazmışsın öyle, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.. :1hug: çok samimisin çok güzel yazmışsın kanım ısındı valla sana. ayrıldığı çocukla artık görüşmem zaten, nerde görecem. dün tekrar aradı Beni açmadım telefonu. Barışmazlar umarım, çok sağlıklı Bi ilişkileri yoktu zaten, paranoyak giBiydi, kafasında senaryolar uydurur kıskançlık krizlerine girerdi..Beni çok sevdiğini kardeşi giBi gördüğünü söyler ama Bilmesi gerekirdi onun o laflarına üzüleceğimi.. hatta gidip soracağimi Bile Biliyordu Bence.. Beni Bilir çünkü.

aynı şey bizimde başımızda... gelme gitme diyemiyoruz mecbur güleryüz gösteriyoruz kıza... kızda çok pişkin sağolsun hiç bişiy anlamıyor...en ufak bişiyde kardeşimle karşı karşıya bırakıyor bizi... kardeşime söylediğim de resmen boğaz boğaza kavga ettik... en iyisi inada bindirmesin diye susuyoruz şuan ayrılacakları günü iple çekiyoruz ailecek... ama bazı şeyler surata söylenmiyor tabii... bence o çocuk ailenin sizin hakkınızdaki laflarına şahit olmuş... galiba aileden pek onay alamamışsın... zamanını boşa harcama...

kardesininizin iliskisine neden karisiyorsunuz? bende böyle baskalarinin hayatinla oynayan insanlara sinir oluyorum....

Son düzenleme:
kardesininizin iliskisine neden karisiyorsunuz? bende böyle baskalarinin hayatinla oynayan insanlara sinir oluyorum....

Bu yorumu yapan arkadaşın konusuna Baktım da kendisi de nişanlısının annesi tarafından istenmiyormuş :delphin: sanırım arkadaş Bilinçaltının intikamını kardeşinin sevgilisinden almak istiyor.. Bir de ayrılacakları günü iple çekiyorum demiş o cümlesi de içler acısı :delphin: Benim için de "aynısı Bizim de Başımızda" demiş, ama Ben şükürler ediyorum ki Benim Başımda Böyle görümceler yok..

Back
X