İçimi dökesim geldi...

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
Kimsem yok şuan bu şehirde mart ayında evlenip geldim eşimin memleketine yakında annemin yaşadığı yere taşınacağız inşallah ma şuan kendimi çok yalnız hissediyorum çalışıyorum ama eski iş arkadaşlarımı özledim taşınınca tekrar oraya devam edeceğim sorun bu değil yada belkide herşeyi yalnızlıktan kafama takıyorum. Bebek istiyoruz evlendiğimizden beri ama olmuyor doktorlar 1 yıl deneyin diyor zaten aşılama vb şeyler için 1 yıl dolmak zorundaymış. Eşiminde benimde testlerimiz yapıldı benim troid sıkıntım var ama ilaçla normal aralıkta birde rahim ağzım darmış başka sıkıntı yok dediler ama doktor bu yüzden gebe kalman çok zor olabilir dedi dün eşimle biraz dertleşmek istedim malum kimsem yok telefondan da çok anlatmak istemiyorum kimseye. Ne zaman bebeğimiz olur sence dedim bana bende sorun yokmuş dedi yani dedim yanisi ne dedi tamam bişey söyleme dedim sustum. Bende sorun yok sende var demek oluyor galiba çok alındım bu ay hiç kasmadım kendimi yumurtlamaymış bilmem neymiş uğraşmadım ama dün eşimin söylediği bugünde bir arkadaşımın gebe olduğunu gördüm cinsiyeti kızmış erkek doğsun diye dua ediyormuş sinirlerim boşaldı çok ağladım halada ağlıyorum eşimin sorun etmediğini düşünüyordum ama belliki beni sorunlu olarak görmüş çoktan. Forumda dün bir yorum görmüştüm kocası kadına benim çocuğum oluyor senin yüzünden baba olamıyorum demiş çok üzüldüm eşimde birgün bana der mi acaba dedim çok beklemeden duymuş kadar oldum. Bebek fikrinden vazgeçmeyi düşünüyorum ama bu içimdeki isteği nasıl yok edebilirim var mı yol göstereniniz?

Yeni evliymişsiniz nedir bu bebek acelesi. Bebek bakmak kolay mı sanıyorsunuz? önce birbirinize alışın taşınacakmışsınız işlerinizi halledin rahatlayınca düşünürsünüz. Her evlenen hemen çocuk doğuracak diye bir kural mı var ? Çocukları kız diye ağlayan çifte de Allah biraz beyin hücresi versin zira tek hücreyle zor oluyordur

Biraz gaza geldim kabul ediyorum ama artık uzunca süre istediğimi sanmıyorum bunun için o sözü duymam gerekiyordu demekki. O kızı hiç demeyin tüm sinirlerim boşaldı onun yüzünden insan kızını erkek doğsun diye dua eder mi gerçekten

Arkadasi kiz bebegi erkek dogsun diye dua mi ediyormus ???
Yuh artik ya gercekten bitsin bu zihniyet nesilleri tukensin insallah

Siz de bence fazla panik yapmissiniz , yeni evliyiz diyorsunuz daha 1 sene dolmadan bebek dusunmeyin lutfen , bunu 40 yasindaki bir kadindan abla nasihati olarak alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…