• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icimi dokmek icin yazdim sadece. dersanedeki ogretmenim :(

Canım inan bu kafaya takacak bir şey değil. Bir kere öğretmenlerle aranda duygusal bir bağ oluşturma. Onlar öğretmen sen öğrencisin. Öğretmenlerin işi öğretmek. Tabi sevdiğin öğretmenlerin olacaktır ama onlara kırılacak kadar olmamalı. Benim ortaokulda fiziğim çok kötüydü. İlk sınavımın notu düşüktü. İkinci sınava çok iyi hazırlanmıştım hemde bir yardım almadan tek başıma haftalarca çalışmıştım. İkinci sınavdan yüksek bir not almıştım. Hoca notları okurken benim notumu söyler söylemez tahtaya kalk sen kopya çekmişsin diye bütün sınıfın içinde beni azarlamıştı. Bana sorular sormuştu bende hepsini tahtada çözmüştüm.

Ama ne farkeder ben bütün sınıfın önünde rencide olmuştum. O zaman küçüğümde bayağı bir üzülmüştüm. Her öğrenci her derste mükemmel olacak diye bir kanun yok. Öğretmenin eğer seni bazı konularda eksik görüyorsa üzerine düşsünde öğretsin sana onun işi bu değil mi? Eğer içine bu kadar dert olduysa öğretmeninle saygını koruyarak konuş ki bence haddini bilsin. Hiçbir öğretmenin öğrencisinin motivesini bozmaya hakkı yok. Baktın olmuyor git şikayet et.

Ogretmenle konusmaya cekinirim ama mudure anlatacagim olayi, cok kirildigimi

Bırak ögretmenleri ya konuşsun o sen çalışmaya başarmaya bak ki kendin için ailen destekliyorsa gerisinn dediklerine kulak asma hem ögretmeninin sana faydası olmayacak ileride ona göre yön çiz kendine

canım seni önceki konundan da hatırlıyorum.. fizik kimya vs. gibi yazılılara girmek istemiyordun... şimdide dersanedeki matematik öğretmenin yüzünden, okuldaki matemetik sınavnada girmek istemiyorsun.. sanki biraz bana yazılılara girmemek için bahane buluyormuşsun gibi geldi be canım.. bence sen bu yazılılara girip düşük not almaktan korkuyorsun..ama korkunun ecele faydası yok biliyorsun... daha önceki konuda eklemeyi unuttuğum bişeyi buraya yazayım bari.. eğer yazılıya girmezsen raporlu olursan bu sadece o sınava sonra girme hakkı verir sana.. yok raporda vermezsen o zaman mesela o dersten iki yazılın var ve sen birine girmediysen ilk girdiğin yazılı ve bir tanede girmedi (yani sıfır ) ortalamaya katılır.. yani o dersin ortalaması çok düşer... bunu da göz önünde bulundur lütfen...

kötü yakalamış:1:

Evet zaten yazili fobim var resmen yazili haftasi alerji oluyorum falan. Tesbit dogru yani haklisiniz

arkadaşlar artık öğretmenlere atıp tutmayalım enurr neden sınava girmek istemediğini ona yazdığım mesajla itiraf etti zaten.... bu yaşlarda hep bir bahanelri oluyor gençlerimizin ne yazık ki... aslında enurr un biraz cesaretlendirilmeye ve aynı zamanda motivasyona ihtiyacı var... etrafında olan olaylarda da biraz alınganlık yaptığını düşünüyorum.. arkadaşları arasında da yalnızlık çekiyor çünkü...

Hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederiimm moralim duzeldi sayenizde calismaya basladim iyiki varsiniz yarin matematik sinavina girecegim kotu gecse bile calismayi birakmayacagim. Bana dua edin 💕

Tesekkurler :) sizin olay cok daha fenaymis ama :D umarim basta dediginiz gibi basarili olup laf sokarim ona :D

Bisey bilmiyosam gider dershane hocasi olurum de. Ama sadece ona duyur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Önce git müdüre şikayet et bu öğretmen benim hakkımda böyle birşey söyledi diye sonra da hiçbirşey olmamış gibi hayAtına devam et.

benim babam ve abim de öğretmen ama hayatın bir de realite boyutu var duygusallığı bırakırsak.. kimse össde derece yapıp öğretmenlik okumaz. hele kpssde başarılı olamayan biri için bu imkansız. herkes doğuda görev yapmıyor sonuçta. o kadının o profille hakkı yok başarılı ve küçük bir kızcağızı üzmeye. ne donanımı ne statusu buna müsait.

canım ben de öğretmenin başkalarının duyacağı şekilde öğrencisi hakkında konuşmasını onu kırmasını hiç ama hiç doğru bulmadım fakat,,,

ben össde ilk 1000 de idim.. 1.500.000 kişi girdiğine göre derece sayılır dimi? 2 yüksek lisans yaptım ikisini de 1.likle bitirdim.. ve bu şekilde eğitim alan bir çok öğretmen arkadaşım var..dersane de çalışanlar da var vsss. ve ben de öğretmenim.. hayatım boyunca istediğim şeydi oldu..

dersanede çalışan her öğretmenin kpssye girdiğini ve başarısız olduğunu bilemeyiz.. tercihtir.. ben özelde de dersanede de çalıştım öyle gerekiyordu öyle oldu.. ailevi sebeplerim vardı vs..

o profille hakkı yok demişsin hangi profille hakkı olacaktı ki?

olay o kişinin "dersanede çalışan öğretmen" olmasına değil düşüncesizce konuşan biri olmasına bağlı bence..

genç bir arkadaşımız üzülmüş, öğretmeni dikkatsizlik yapmış kırmış.. bence dersanede çalışan binlerce öğretmeni rencide etmeden de arkadaşımıza faydalı tavsiyelerde bulunabiliriz..

okuldaki ve dersanedeki hocaları ona faydalı olacak kişiler, onları ötekileştirmeden her insanı ayrı ayrı yaptıkları ile değerlendirmeyi öğrense daha iyi olmaz mı???

Güçlü olmalısın sakin üzülme bu tür insanlar hep olucak hayatında. Sen kendinin farkında ol o okula girdin nasıl girdiğini hatırla üzme kendini bişey bilmesen orda olmazdin kızıma da hep söylüyorum kendini dinle umursa kimseyi takma geleceğine odaklan

Back
X