Canım inan bu kafaya takacak bir şey değil. Bir kere öğretmenlerle aranda duygusal bir bağ oluşturma. Onlar öğretmen sen öğrencisin. Öğretmenlerin işi öğretmek. Tabi sevdiğin öğretmenlerin olacaktır ama onlara kırılacak kadar olmamalı. Benim ortaokulda fiziğim çok kötüydü. İlk sınavımın notu düşüktü. İkinci sınava çok iyi hazırlanmıştım hemde bir yardım almadan tek başıma haftalarca çalışmıştım. İkinci sınavdan yüksek bir not almıştım. Hoca notları okurken benim notumu söyler söylemez tahtaya kalk sen kopya çekmişsin diye bütün sınıfın içinde beni azarlamıştı. Bana sorular sormuştu bende hepsini tahtada çözmüştüm.
Ama ne farkeder ben bütün sınıfın önünde rencide olmuştum. O zaman küçüğümde bayağı bir üzülmüştüm. Her öğrenci her derste mükemmel olacak diye bir kanun yok. Öğretmenin eğer seni bazı konularda eksik görüyorsa üzerine düşsünde öğretsin sana onun işi bu değil mi? Eğer içine bu kadar dert olduysa öğretmeninle saygını koruyarak konuş ki bence haddini bilsin. Hiçbir öğretmenin öğrencisinin motivesini bozmaya hakkı yok. Baktın olmuyor git şikayet et.
Ogretmenle konusmaya cekinirim ama mudure anlatacagim olayi, cok kirildigimi