İçimi dökmek istedim. Dua etseniz yeter.

Rabbim Ne Muradın varsa hepsini gerçekleştirsin..
Allahım kimseye muhtaç etmesin 🙏
Seni kalbimden kucaklıyorum kardeşim ❤️

Herkese merhaba, daha önce bu site karşıma çıkmıştı, şimdi kaydolup içimi dökmek istedim. Öncelikle biraz uzun olabilir kusura bakmayın. Aslında çok da denecek bir şey yok ama okuyup bir dua etseniz de yeterli. Ben hiç görmüyorum 19 yaşındayım. Nasıl yazdığımı merak edenler varsa ekran okuyucu kullanıyorum. Ekrandaki her şeyi seslendiriyor. Ben bu sene üniversite birinci sınıfa başlayacağım. Geçen sene hazırlık okudum, online olduğu için işim kolaydı. Şimdi haliyle okula tek başıma gitmem gerekecek. Lisede okul evimize yakındı, ailem arabayla götürüyordu, okulun içini de öğrendim, gitmem gereken sınıfı bulabiliyordum. Şimdi okulum daha uzakta ve otobüsle gitmem gerekecek ama açıkçası yapamayacağımdan korkuyorum. Hiç görmeyip hayatını gayet güzel idame ettirenleri gördükçe onlar yaparsa sen de yapabilirsin diyorum ama bir taraftan da korkuyorum. Annem ilk zamanlar biz yardımcı oluruz diyor ama yine de endişelerim var. Gidip geldiğimi düşündükçe içim sıkılıyor. Umarım gidip geldikçe alışırım. Daha önce de dediğim gibi denecek pek bir şey yok, içimi dökmek istedim sadece. Sizden ricam hiç olmazsa bu alışma günlerini sorunsuz, en kolay şekilde atlatmam için bi dua etseniz yeter.
Halis KURALAY'ın hayatını okumanı tavsiye ederim. Yolun açık olsun, umarım hedeflerine en rahat şekilde kolaylıkla ulaşırsın.

Herkese merhaba, daha önce bu site karşıma çıkmıştı, şimdi kaydolup içimi dökmek istedim. Öncelikle biraz uzun olabilir kusura bakmayın. Aslında çok da denecek bir şey yok ama okuyup bir dua etseniz de yeterli. Ben hiç görmüyorum 19 yaşındayım. Nasıl yazdığımı merak edenler varsa ekran okuyucu kullanıyorum. Ekrandaki her şeyi seslendiriyor. Ben bu sene üniversite birinci sınıfa başlayacağım. Geçen sene hazırlık okudum, online olduğu için işim kolaydı. Şimdi haliyle okula tek başıma gitmem gerekecek. Lisede okul evimize yakındı, ailem arabayla götürüyordu, okulun içini de öğrendim, gitmem gereken sınıfı bulabiliyordum. Şimdi okulum daha uzakta ve otobüsle gitmem gerekecek ama açıkçası yapamayacağımdan korkuyorum. Hiç görmeyip hayatını gayet güzel idame ettirenleri gördükçe onlar yaparsa sen de yapabilirsin diyorum ama bir taraftan da korkuyorum. Annem ilk zamanlar biz yardımcı oluruz diyor ama yine de endişelerim var. Gidip geldiğimi düşündükçe içim sıkılıyor. Umarım gidip geldikçe alışırım. Daha önce de dediğim gibi denecek pek bir şey yok, içimi dökmek istedim sadece. Sizden ricam hiç olmazsa bu alışma günlerini sorunsuz, en kolay şekilde atlatmam için bi dua etseniz yeter.
Öncelikle Allah yardımcın olsun 🤲🏻
Sen her şeyi başarırsın ben inanıyorum . Senin gibi bir kız vardı bizim üniversitede. Annesi otobüse bindirirdi. Otobüsten indikten sonra da bir şekilde fakültesini sınıfını bulurdu . Tabi çevre edinmişti ve arkadaşları da yardımcı oluyordu . Ama sonradan alışınca her şeyi kendi yaptı.
Sadece sınavlarına başkaları girerdi . Bende üniversite de kütüphane bölümünde çalışıyordum . Onun sınavına birkaç kez girmiştim. Ve dedim ki gerçekten engel bizim beyinlerimizde . O kadar güzel cevap verirdi ki sorulara. O söyler ben yazardım . Benden bir sınıf üstteydi .mezun olduktan sonra duydum ki öğretmen olarak atanmış . Azim her şeyin yolunu açıyor işte . Sende kendine hep güven.

Uni de bizim sınıfta vardı görme engelli arkadaşımız, yurtta kalıyordu üstelik, sınıfta pek zorluk çekmedi, çok severdik zaten keratayi, hem muhabbeti iyiydi, hem de gözü gören çoğu adamdan daha sağlam bı adamdı karakter olarak, o kadar normaldi ki bizim için, bazen unuturduk engelini pot kirardik hiç takmaz şakaya vururdu sağolsun... ikinci sınıfta bölümün en güzel kızlarından birini tavladi, mezun olana kadar heryere beraber gittiler zaten. Korkma istersen yaparsın

Başarılarınızın devamını dilerim 💐💐 Allah güç ve kolaylık versin ❣️🤲🏻

Back
X