Evi ailem kendine almıştı 1 yil kadar sonra abimin evlilik meselesi oldu yani ailem borc üstüne borca girdi keske sadece takı alıp bütün herseyi abime biraksalardiSana ev alindi sana iki koltuk takimi alindi pirlantalar alindi sesini kes yeter diyeceksin
Ailenizle ilgili size konuşmasin.
Benim yengem de bana annemi yani görümcesini kötülemişti evine gittiğim zaman.
Kimseye bi şey demedim. Ama evine bi daha gitmedim. Gitmeyi de düşünmüyorum.
Böylece ne ben kötü bi söz duyuyorum ne de ortamda geçimsizlik oluyor.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama yüzüme söylenmesini istemediğim şeyleri duymaya da ayaklarımla gidemem değil mi...
Çözüm bu. Mesafe koymak.
Nasilsa düşüncelerini degiştiremeyeceksiniz. Sana şu alındı bu alındi diye hesap kitap yapmak da çözüm değil. Bunları kendisi de biliyor çünkü.
Şu durumda bilmemek mutluluktur.
Alana ben karismam ki abim görmüş beğenmiş ailem ist emis bana söz düşmüyor o konuda sade üstünden 3 yıl geçmiş gitmiş niye bu konu mevzu oldu ve ben bu olaylara niye dahil oldum çözemiyorum icim sıkıldıKeşke almasaydınız bu gelini. Görgüsüzce isteklerle başlamış bu işe. Daha da saçmalayacaktır ilerleyen zamanlarda alakasız konularda. Pırlanta istiyorum ne demektir mesela? Adam alabilirse alır beğendiğini hediye eder yani. Film orda kopmuş.
Ev ailemin canim onlar onceden aldılar büyük borca girdiler abimin evliliği üstüne tekrar kredi cekip borç yaptılar abim sadece 10 gibi bir mevla ödedi kendi düğün borcu içinden 100 binin icinden yaniAyrıca benim kv de keşke bana ev alsaydı da bir tane yastık bile almasaydı.
Şimdi ev alacağız diye yırtınıyoruz.
Tabi ki siz karışamazsınız. Keşke abiniz görseymiş bunu.Alana ben karismam ki abim görmüş beğenmiş ailem ist emis bana söz düşmüyor o konuda sade üstünden 3 yıl geçmiş gitmiş niye bu konu mevzu oldu ve ben bu olaylara niye dahil oldum çözemiyorum icim sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?