- 27 Nisan 2012
- 15.671
- 18.788
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev ailemin canim onlar onceden aldılar büyük borca girdiler abimin evliliği üstüne tekrar kredi cekip borç yaptılar abim sadece 10 gibi bir mevla ödedi kendi düğün borcu içinden 100 binin icinden yani
Kalp kırılmasın dedim ama bence kırılsın anlattim ailemin durumunu biliyorsun sana da bir sürü masraf yapıldı istediğin alındı takı nu yani dünya malı bosver dedim mobilyalar icin benim cevrem bu şekilde evime gelip normal mobilya da oturtamazdim dedi misal ben en fazla 2 kez oturmusumdur o mobilyalara ben normal diger odada oturuyorum her gittigim deKardeşine ne yapılacak merak ediyorum dediğinde bir daha
ne takılacak bilmem ama seninle bayağı ayrım olacak sana çok fazla şeyler yapıldı o kıza yapılmayacak yazık vs diyin
tıkayın lafı ağzına
daha da konuşursa konuşturmayın
azgın derler bizde buna
Ev ailemin canim borc üstüne borca girdiler kendi düğünleri icin sadece 10 bin kendi ceplerinden çıktı geri kalan borc aileme kaldıŞu devirde evlenirken bir eve sahip olmanın değerini bilmeyen insan..
Keşke önce kiraya yerleşseydi de görseydi dünyanın kaç bucak olduğunu, ben buradan sinirlendim sizin sakinliğinize hayran kaldım..
Bence buraya yazdıklarınızı kendisine aktarın ve bu konuları sizinle konuşmamasını, rahatsız olduğunuzu da anlatın ona.
Belli ki kardeşinizin düğününde de sıkıntı çıkaracak gibi duruyor kolaylıklar dilerim![]()
Bunu diyeceğim evet belki ben önünü açıyorum sert tepki vermedigim için bir daha konusu olursa tepki mi verecegimHer şeyden önce bir daha ailenizi size kötülerse tepki verin herkes yerini bilmeli..
Diğer türlüsü de sende mala bu kadar değer vermeseydin sana da altınlar takılırdı diyeceksin. Gözü doysun her şey yapılmış fazla fazla artık geçti evlendi bitti otursun aşağıya size şikayet etmesin
Anladım ev onlar için alındı sandım.Ev ailemin canim borc üstüne borca girdiler kendi düğünleri icin sadece 10 bin kendi ceplerinden çıktı geri kalan borc aileme kaldı
yahu bir biz mi enayiydik anlamadım . Her şeyi eşimle ben aldım elbette anneler sağolsun yardım ettiler ama çoğu bizde