şöyle var bizde de .
ben kpssye girdim ,çıktım,hislerim aşırı kuvvetlidir,rüyalarım hep çıkar , o yıllarda mesela akrabalardan belki 10 kişi üniversite sınavıan girdi,hepsinin kazanacağı yeri rüyamda gördüm filan.neyse.
kpss tercihleri zamanı ilk atandığım yeri son tercihime almıştım, bir başka ili de en başa yazmıştım ,tercihleri tamamladığım akşam bir rüya gördüm ,ertesi sabah da tercihleri teslim etmeye gideceğim.
rüyamda biri bana ilk tercihim olan ili ikinciye ,son tercihimi de ilk sıraya almamı söyledi.
ses böyle ilahi bir ses ama görmüyorum kim oldupunu.
ben rüyalarım hep çıktığı için sabah kalktım tercihlerimi değiştirdim ve öyle teslim ettim ,teslim ederken de 1.tercihime yerleşeceğime emindim,içime çok kuvvetli bir his dopdu.
ben aslında sıralamyı değiştirmesem ilk tercihimdeki büyük şehri kazanıyormuşum ,kazanandan yüksek almışım ama değiştirdiğim ili kazandım.
eşimle de orda tanıştım.
hep ilahi bir şey olarak gelir bu bana,kim tercihini rüyası ile değiştirir.
eşimi ilk gördüğümde çok soğuk gelmişti,ama ilk gördüğüm an gerçekten de filmlerdeki gbi "işte senin evleneceğin adam" hissi geldi bana.ve bu hisle de aylarca uğraştım :)) çünkü evlilik filan düşünmüyordum.
sonra ben tayin istedim eşimle farklı illerde yaşamaya başladık ama flörtüz.
eşim yanıma gelebilmek için memur olarak çalıştığı halde tekrar kpssye girdi, 87 puan aldı ve yaşadığım şehre geldi.
yani öyle bir kader ağı ki bizi birbirimize bağladı ve hiç koparmadı.
kesinlikle kadere inanıyorum ve biz istesek de istemesek de evleneceğimiz kişinin kader olduğuna da adım gibi eminim