- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
işin ilginci bana sormuyor program yapıyorlar eşiyle 1 hafta ve sana dönüp sadece çocuklar kalabilir dimi diyor? tak diye yani ne bir izin ne birşey yok? geçen sene herkesin içinde bişey diyemedim.
İzin zamanınızda Başka plan yapın, bir de çocuk sorumluluğu çok riskli siz görmeden bir yerden düşer, bogazına bişey takılır bi yerini yakar sonra suçlu siz olursunuz.görümcem ve ailesi hollanda ya yerleşti 2 yıl önce her yıl gelip 1 hafta kalıyorlar geçen sene iznime denk geldi çocuklarını bırakıp (benimde çocuklarım var) arkadaşlarına akrabalarını ziyarete gitti. ben bunları eşime dahi söyleyemiyorum 1 kız kardeşim var yılda bir geliyor diye bir başlıyor sanki küfür ediyorum kardeşine . evim küçük salonu ona tahsis ediyorum dün geldi 1 gün kaldı köye gittiler köy dönüşü 1 hafta kalacağını söyledi içim sıkıldı resmen kendimi de suçluyorum kötü birimiyim diye ama 1 hafta demek çokca masraf demek, örneğin havaalanına gidip onları aldı tekrar havaalanına bıraktı gibi bunlar hep maddiyat sonrasında ben zorlanıyorum kimseye anlatamıyorum. bir kardeşi daha var ve teyzesi de var geldiğinde onlara hediyeler getiriyor kalmıyor ve diğer kardeşine arada yardım da ediyor durumu biraz daha kötü diye bana yapmasını beklemiyorum . insanın zoruna gidiyor ya ben mesela aramam sormam görümcemi araya sınır koydum ki buna rağmen bunları yapabiliyor ben kalamazdım herhalde ama umrunda değil salağa yatıyor resmen. kimseyi üzmek kırmak istemiyorum ama kullanılmak zoruma gidiyor
Yorumları da okuyorum yılda bir kere yedi gün gayet normal?? Kusura bakmayinda ordan elleri kolları dolu gelirken sorun yoktur eminim :d adam hakli bir annesi bir kardeşi var yedi günden bişey olmaz huzursuzluk yaratmaya gerek yokgörümcem ve ailesi hollanda ya yerleşti 2 yıl önce her yıl gelip 1 hafta kalıyorlar geçen sene iznime denk geldi çocuklarını bırakıp (benimde çocuklarım var) arkadaşlarına akrabalarını ziyarete gitti. ben bunları eşime dahi söyleyemiyorum 1 kız kardeşim var yılda bir geliyor diye bir başlıyor sanki küfür ediyorum kardeşine . evim küçük salonu ona tahsis ediyorum dün geldi 1 gün kaldı köye gittiler köy dönüşü 1 hafta kalacağını söyledi içim sıkıldı resmen kendimi de suçluyorum kötü birimiyim diye ama 1 hafta demek çokca masraf demek, örneğin havaalanına gidip onları aldı tekrar havaalanına bıraktı gibi bunlar hep maddiyat sonrasında ben zorlanıyorum kimseye anlatamıyorum. bir kardeşi daha var ve teyzesi de var geldiğinde onlara hediyeler getiriyor kalmıyor ve diğer kardeşine arada yardım da ediyor durumu biraz daha kötü diye bana yapmasını beklemiyorum . insanın zoruna gidiyor ya ben mesela aramam sormam görümcemi araya sınır koydum ki buna rağmen bunları yapabiliyor ben kalamazdım herhalde ama umrunda değil salağa yatıyor resmen. kimseyi üzmek kırmak istemiyorum ama kullanılmak zoruma gidiyor
Kocanıza anlatın. Dengeyi onun kurması gerekiyor.görümcem ve ailesi hollanda ya yerleşti 2 yıl önce her yıl gelip 1 hafta kalıyorlar geçen sene iznime denk geldi çocuklarını bırakıp (benimde çocuklarım var) arkadaşlarına akrabalarını ziyarete gitti. ben bunları eşime dahi söyleyemiyorum 1 kız kardeşim var yılda bir geliyor diye bir başlıyor sanki küfür ediyorum kardeşine . evim küçük salonu ona tahsis ediyorum dün geldi 1 gün kaldı köye gittiler köy dönüşü 1 hafta kalacağını söyledi içim sıkıldı resmen kendimi de suçluyorum kötü birimiyim diye ama 1 hafta demek çokca masraf demek, örneğin havaalanına gidip onları aldı tekrar havaalanına bıraktı gibi bunlar hep maddiyat sonrasında ben zorlanıyorum kimseye anlatamıyorum. bir kardeşi daha var ve teyzesi de var geldiğinde onlara hediyeler getiriyor kalmıyor ve diğer kardeşine arada yardım da ediyor durumu biraz daha kötü diye bana yapmasını beklemiyorum . insanın zoruna gidiyor ya ben mesela aramam sormam görümcemi araya sınır koydum ki buna rağmen bunları yapabiliyor ben kalamazdım herhalde ama umrunda değil salağa yatıyor resmen. kimseyi üzmek kırmak istemiyorum ama kullanılmak zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?