- Konu Sahibi gulizdilam
-
Bi zararları yoksa niye ayrılmak istiyosun
Anlattığın gibi tek sorun kayınvalidenin hiç iş bilmemesiyse
Otur çocuğuna bak, senden önce hep dışardan yiyen aile yine dışardan yesin bi pizza da sana söylesin
Demek ki o kadar da kötü durumda değil onlar, eşin çalışsa bile tek başına kira-faturalar-mutfak-bebek masrafları kolay mı sanıyorsun ?
Bi zararları yoksa niye ayrılmak istiyosun
Anlattığın gibi tek sorun kayınvalidenin hiç iş bilmemesiyse
Otur çocuğuna bak, senden önce hep dışardan yiyen aile yine dışardan yesin bi pizza da sana söylesin
Demek ki o kadar da kötü durumda değil onlar, eşin çalışsa bile tek başına kira-faturalar-mutfak-bebek masrafları kolay mı sanıyorsun ?
baska eve de cıksan yine temizlik yemek her seyi sen yapacaksın.
burada en azından hem maddi sıkıntın cok olmaz hem de ev islerinde destek cıkacak biri olur. onu yapamasa bile sen ev isi yaparken o bebegin yanında durur. bu bile yukunu hafifletir bence.
Allah var cok zararsız bi insan cok saftır hiç bi işime karışmaz fakat cok pasaklıdır ama öyle böyle deil ne yemekten anlar ne temizlikten bunca sene eşimde babası da hep dışardan ordan burdan doyurmuşlar karınlarını bu eve geldiğim ilk zamanlar yemek yaptığımda kayınbabam havalara ucuyodu adam cocuk gibi seviniyodu inanın yalan söylemiyorum bu evde ilk defa böyle yemekler pişiyor der hep...
öncelikle yorumuz teşşkkr ederim siz evli misiniz? yada evliyseniz hiç eşinizin ailesyle aynı evde yaşadınız mı??? eveet zararsız insanlar bana hiç bi şekilde sıkıntıları yok ama inan ev ev üstüne olmaz olmuyo insan her zaman kendini rahat hiseetmek istiyo ben heleki hamilelikte rahat olmak lazım ama ben hep diken üstündeyim rahat giyinemiyorum rahat oturup kalkamıorum tv karşına gecip ayaklarımı uzatamıyorum inan sandıgınız kadar kolay deil hamileliğim bu yüzden hep huzursuz gecti bende haliyle en azından cocugumu rahat bi ortamda büyüteyim istiyorum...
ikiniz de işsizsiniz, şu anda çıkmanız imkansız gibi birşey. eşiniz bir an önce iş bulsun, sonra da bebek doğsun biraz düzeniniz otursun hafif birikim yapın, yavaş yavaş yeni eve çıkarsınız allahtan kayınpeder kayınvalide iyi insanlarmış size pek karışmıyolarmış bak ne güzel. mesela bu tür durumlarda tersini düşün. kayınvaliden çok titiz temiz olsaydı, senin her işine karışsa yaptıklarını beğenmese, seni eşine doldursa ikinizin kavga etmesine sebep olsa? kayınpederin aksi bi adam olsa yemeklerini beğenmese? kayınvaliden yemeğine filan karışsa mutfağa girmene izin vermese, yaptıklarına laf etse? hangisi daha iyi olurdu? şu anki durumu tercih ederdin dimi:)
öncelikle yorumuz teşşkkr ederim siz evli misiniz? yada evliyseniz hiç eşinizin ailesyle aynı evde yaşadınız mı??? eveet zararsız insanlar bana hiç bi şekilde sıkıntıları yok ama inan ev ev üstüne olmaz olmuyo insan her zaman kendini rahat hiseetmek istiyo ben heleki hamilelikte rahat olmak lazım ama ben hep diken üstündeyim rahat giyinemiyorum rahat oturup kalkamıorum tv karşına gecip ayaklarımı uzatamıyorum inan sandıgınız kadar kolay deil hamileliğim bu yüzden hep huzursuz gecti bende haliyle en azından cocugumu rahat bi ortamda büyüteyim istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?