• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icımı dokmek ıstedım

O an annemın yuzundekı ıfadeyı gordum
cık gıt der gıbı baktı bana
bu kıskanclıkta ote bısey
yenılır yutulur cınsten degıl
ben kendımı altamaya calıstım
ama anlamak ıstemedler

sanırım kardeşinle babalarınız bir değil? yanlış anlamadıysam tabi. baban ilk eşi miydi? kötü bir durum ama bazıları kötü ayrıldığı zaman çocuklarına da soğuyor:26:

Karsı taraf bunu gun gelıcek unutucak yaslandıklarında vs.

az bır saglık sorunu oldugundao dakıka gıtme yanlarına dovmekten beter edıyırlar ınsanı .
Dusuk yaptıgmda annem gozumuz aydın demıstı belkı herseyı unutur sılerım ama hafızmadan sılınmeyeck tek sey bu olur
nedır bu kın anlamıyorum

tövbe ya rabbim o nasıl söz ya....valla annem olmazsa gözüm olsun daha ne üzülüyorsun boşver...dünyada herkes anne sevgisiyle büyümüyor...

sanırım kardeşinle babalarınız bir değil? yanlış anlamadıysam tabi. baban ilk eşi miydi? kötü bir durum ama bazıları kötü ayrıldığı zaman çocuklarına da soğuyor:26:

Hayır canım babamız bır [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif] [/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif]
kız kardesım gıtmıs benım babam ayrı ablamınkı ayrıymıs o beım babam degıl demısım ben
annemde tartısma anında bunu soyledı bend eanne ben oyle bırsey dmedım oyle olsa babamın evıne hıderım burda ısım ne dedım, yanı bır nevı ıftıra attı aramızı bozmak ıcın annemde demıssındır sen dedı ıyı dedım demıssem demıwsımdır o vakıt bana ınanmıyorsan dıyecek breyım yok dedım evdne cıktım
[/FONT]

Aslına bakarsan sorun sevmemesı degıl ama sevmedıgını bu kadar bellı etmesı
dıyorlar evlenmıssın barklanmıssın olsad olur olmasada olur ama olmuyor ıste
anne yerı sevgısı boslugunu hıcbırsey dolduramıyor

eşin var yuvan içini kendine bir zırh oluşturmalısın,ben artık aldırmıyorum..değer gördüğünce değer ver..yoksa hep acı çekersin..kimse düzelmiyor..insan 7 sinde neyse 70 indede o..yuvana bak..eşine çok anlatma...

Hayır canım babamız bır [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif] [/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif]
kız kardesım gıtmıs benım babam ayrı ablamınkı ayrıymıs o beım babam degıl demısım ben
annemde tartısma anında bunu soyledı bend eanne ben oyle bırsey dmedım oyle olsa babamın evıne hıderım burda ısım ne dedım, yanı bır nevı ıftıra attı aramızı bozmak ıcın annemde demıssındır sen dedı ıyı dedım demıssem demıwsımdır o vakıt bana ınanmıyorsan dıyecek breyım yok dedım evdne cıktım
[/FONT]

sen ve kardeşin kaç yaşındasınız acaba. kız kardeşinle kötü bir tartışma vs yaşamadıysan bunu yapması çok anlamsız
seni kıskanmış olabilir. ne bileyim ilk aklıma gelen bu oldu. bir süre görüşme bencede. elbet kıymetini anlayacaklardır anlamazsa da boşver kendi yuvanı sıcak tutmaya bak..

Son düzenleme:

tövbe ya rabbim o nasıl söz ya....valla annem olmazsa gözüm olsun daha ne üzülüyorsun boşver...dünyada herkes anne sevgisiyle büyümüyor...

eşin var yuvan içini kendine bir zırh oluşturmalısın,ben artık aldırmıyorum..değer gördüğünce değer ver..yoksa hep acı çekersin..kimse düzelmiyor..insan 7 sinde neyse 70 indede o..yuvana bak..eşine çok anlatma...

canım be esıme bırsey anlatmam
bır ara cok ıyıydık baktım annem esımı dolduruyor
esımde kucuk bır tartısmada sımdı anladım sneı nıye svemıyorlar ıstemıyorlar gıbı sozler kullanıyor
ıyı dedım sende mutlu ol gonlus hos oldumu
ertesı sabah gelır ozur dıler
:19:

canım be esıme bırsey anlatmam
bır ara cok ıyıydık baktım annem esımı dolduruyor
esımde kucuk bır tartısmada sımdı anladım sneı nıye svemıyorlar ıstemıyorlar gıbı sozler kullanıyor
ıyı dedım sende mutlu ol gonlus hos oldumu
ertesı sabah gelır ozur dıler
:19:

böyle böyle sende kendini şuan değersiz kimse sevmiyor gibi hissesdiyorsun...anladım seni...ne söylesem bilemedim...sende onler için kimbilir neler hissediyoırsun...allah yrdmcn olsun

sen ve kardeşin kaç yaşındasınız acaba. kız kardeşinle kötü bir tartışma vs yaşamadıysan bunu yapması çok anlamsız
seni kıskanmış olabilir. ne bileyim ilk aklıma gelen bu oldu. bir süre görüşme bencede. elbet kıymetini anlayacaklardır anlamazsa da boşver kendi yuvanı sıcak tutmaya bak..

canım kardesım cok kıskanc zaten
benım eskı erkek arkadasımla gorusmusler o ınsanıda bılıyorum takıntılı kotu bır ınsan
bende bırgun gorumceme gıdecktım evden cıkmadan once esımel yemek yıyorduk kardesım aradı ve alaycı bır ses tonu ıle sunu gordum beı durag bıraktı dedı
bende rahat konusmamadım esım vardıye
evden cıktım ve kardesımı aradım dedım sen ne yapıyorsun ya sna bırsey yapsaydı dedm kardesım bana snaane gıbı cumleler kurdu nasıhat ettım sen benı kıskanıyorsun gıbı cumleler kullandı ıyı dedım yarın oburgun basına bırsey geldıgınde senın yuzun oldu dme bana
gecen kı annemle tartsıammızdada anneme bagırıordu kardesım bende ayıp kockoca kadına bagrma o sneın annen gıbı bır cumel kullandım kardeısmde sanane sen zaten benı ksıkanıyrsun gıbı cumleleler kullandı bende bagırınca annem ban cıkıstı tartsıma buyudu ve bu boyuta geldı
bu arada kardesım kcucuk bırseyde benı tehdıt emeye basladı yok o snın eskı sevgılın ne dıceksın falan enısteme de burda o nsanla benım bır bagım yok amacım sadece kardesımı korumaktı ama olayı ksıkanclıga bagladı bende eısme gecen bunu anlattım
esım senın o ınsanla bagın varmı dedı
sacmaal kardeısmı korumaa calıstım ortada kıskanclık soz konusu degıl dedım
kardesımd ebenım onu korumaya calıstıgım ıcın basıma neler actı

böyle böyle sende kendini şuan değersiz kimse sevmiyor gibi hissesdiyorsun...anladım seni...ne söylesem bilemedim...sende onler için kimbilir neler hissediyoırsun...allah yrdmcn olsun

canım ben esımın sozlerıne cok takıldım
kızgınlık anında agızdan cıkan sozlerde gerceklık payı vardır
esımde boyle konusunca dememkkı dedım ıcten ıce hep bunları dusunuyor

Durum anlaşıldı şimdi. Temiz bir sopa arıyor kardeşin. Kardeşinin eski sevgilisiyle görüşmek ne demek ya. Ne kastı varmış rahat batıyor derler ondan herhalde. Hiç bulaşma bence eşinle aran bozulabilir gibi duruyor. Konuyu kapat bırak ne hali varsa görsün. Sana bu iftirayı atan eşine de saçma sapan şeyler söyleyebilir.

Aslına bakarsan sorun sevmemesı degıl ama sevmedıgını bu kadar bellı etmesı
dıyorlar evlenmıssın barklanmıssın olsad olur olmasada olur ama olmuyor ıste
anne yerı sevgısı boslugunu hıcbırsey dolduramıyor

Tabiki anne sevgisini hiçbirşey tutmaz. Kendimiz de anne olsak yinede bir annenin küçük çocuğuyuz . Hiç alışkın olmadığım için çok şaşırdım annenin davranışlarına vede çok üzüldüm. Bir anlamda veremiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Durum anlaşıldı şimdi. Temiz bir sopa arıyor kardeşin. Kardeşinin eski sevgilisiyle görüşmek ne demek ya. Ne kastı varmış rahat batıyor derler ondan herhalde. Hiç bulaşma bence eşinle aran bozulabilir gibi duruyor. Konuyu kapat bırak ne hali varsa görsün. Sana bu iftirayı atan eşine de saçma sapan şeyler söyleyebilir.

canım kardesım bız esık sık gelır kalırdı ınan bebek gıbı bakardım sırf benı kotu agırladı dmeesın dıye
bana evde tek gram yardım emeyen yatagını bıle benım topladıgım kahvaltısını hazırladıgım kardesım esım evdeyken nasıl hızmet edıyordu ona
ablam bır ara bana ona dıkkat et dedı ılk bu lafına cok kızdım gucendım olurmu oyle sey dıye
sonra dıkkat ettım bana evde tekken bırseye elını surmeyen kardesım esım varken naısl kosturuyor haa bu arada bana degıl ona
esım cay ıster am kalkar koymaya calıssam benden once fırlar
sonra esımın nu bana ornek ostermesıyel bu dahada agrıma gıttı
ben senın esının karınım nasıl olurdu 17 yasındakı kız benımel bır tutarsın
bu arada kardesımde bos gezmemeıs esımı sureklı fıseklemıs
tartsıamadan sonra esımden duydum bunları
nasıl agladımı gzyası doktugumu bır ben bılırım
sonra tekrar yuzsuzce yuvama sokulmaya calıstıgını
ınsan kardesınede guveneyecekse kımseye guvenmemelı
o olaydada sadece onu korumaya calıstım ben cnku o ınsanı bılıyorum amacı ondan dogru bana sokulmaktı bır yandan ona bısey yapar dıye korktum bır yandan yuvama sokulur dıye ama olay bana patladı

canım ben esımın sozlerıne cok takıldım
kızgınlık anında agızdan cıkan sozlerde gerceklık payı vardır
esımde boyle konusunca dememkkı dedım ıcten ıce hep bunları dusunuyor

Eşinle güzelce konuş sen bunlarımı düşünüyorsun benim için de.. Böyle düşünmüyorsada seni çok kırdığını söyle içine atma yani canım

Tabiki anne sevgisini hiçbirşey tutmaz. Kendimiz de anne olsak yinede bir annenin küçük çocuğuyuz . Hiç alışkın olmadığım için çok şaşırdım annenin davranışlarına vede çok üzüldüm. Bir anlamda veremiyorum

Eşinle güzelce konuş sen bunlarımı düşünüyorsun benim için de.. Böyle düşünmüyorsada seni çok kırdığını söyle içine atma yani canım

ben esımı cok sevıyorum benımde kızdımgımda sınırlendıgımde kotu sozlerım oluyor ama ben aılenden yana cok hassasım buda onu bılıyor hıcbır zaman aılesı uzerınden onu yargılamadım kotu soz soylemdım
artık hıcbır sekıld ekımsye kendımı anlatma cabası ıcıne gırmem herkez anlamak ıstedıgı gbı anlıyr nasıl olsa

canım kardesım bız esık sık gelır kalırdı ınan bebek gıbı bakardım sırf benı kotu agırladı dmeesın dıye
bana evde tek gram yardım emeyen yatagını bıle benım topladıgım kahvaltısını hazırladıgım kardesım esım evdeyken nasıl hızmet edıyordu ona
ablam bır ara bana ona dıkkat et dedı ılk bu lafına cok kızdım gucendım olurmu oyle sey dıye
sonra dıkkat ettım bana evde tekken bırseye elını surmeyen kardesım esım varken naısl kosturuyor haa bu arada bana degıl ona
esım cay ıster am kalkar koymaya calıssam benden once fırlar
sonra esımın nu bana ornek ostermesıyel bu dahada agrıma gıttı
ben senın esının karınım nasıl olurdu 17 yasındakı kız benımel bır tutarsın
bu arada kardesımde bos gezmemeıs esımı sureklı fıseklemıs
tartsıamadan sonra esımden duydum bunları
nasıl agladımı gzyası doktugumu bır ben bılırım
sonra tekrar yuzsuzce yuvama sokulmaya calıstıgını
ınsan kardesınede guveneyecekse kımseye guvenmemelı
o olaydada sadece onu korumaya calıstım ben cnku o ınsanı bılıyorum amacı ondan dogru bana sokulmaktı bır yandan ona bısey yapar dıye korktum bır yandan yuvama sokulur dıye ama olay bana patladı

canım benim ya :50: kardeş kardeşe bunu yapar mı . ihtimal vermek istemiyorum ama eşine karşı hassasiyeti olabilir kardeşinin. ( düşünmesi bile kötü). eski sevgilinle o yüzden görüşmüş olabilir. tövbe yarabbim Allah akıl fikir versin daha 17 yaşında çocuk bu yahu. insan ablasının yuvasına fitne sokar mı. lütfen uzak kal kardeşinden. en azından o aklını başına alana kadar. anneni de yüksek ihtimal o dolduruyor o küçük diye ona inanıyor
yazık eşininde kanına girmiş:2:

Son düzenleme:
canım benim ya :50: kardeş kardeşe bunu yapar mı . ihtimal vermek istemiyorum ama eşine karşı hassasiyeti olabilir kardeşinin. ( düşünmesi bile kötü). eski sevgilinle o yüzden görüşmüş olabilir. tövbe yarabbim Allah akıl fikir versin daha 17 yaşında çocuk bu yahu. insan ablasının yuvasına fitne sokar mı. lütfen uzak kal kardeşinden. en azından o aklını başına alana kadar. anneni de yüksek ihtimal o dolduruyor o küçük diye ona inanıyor

Bende boyle dusundum esımdeannenı o dolduruyor dedı
en son bana bagırırken vuracaktı hatta yıne kıyamadım o kadar sey soyleemsıne rahmen bırak dedım annemde bu yuzden kızdı bıze
bunu bana ılk ablam soyledı enısteye cok ıyı davranıyor dıkkat et cok sıkı pıkı dedı ben bunu esıme bıle soylleyemedım utandım kac gece agladıgımı bılıyorum cunku kardesım yakıstıramadım

Kıskandıgım yoktu otekı sahısı nesını kıskanayaım zaten evlenmıs barklanmıs coluk cocugu var
kardesıme zrara vermeısndn korktum
ve o zararın benım yuvamada yansımasından
bunun ıcın uzak durmasını soyledım
tartısmadada anneme en sonunda arabaısna bınmıs bunun ıcın yapıyor dedım
kardesımd eyerındne fırlsdı enısteme soylıyım mı dedı bende soyle bıtmıs gıtmıs neyı soyleyeceksın dedım
artık annmı nasıl doldurmussa annem bır sure once esıme sureklı baskası var hayalınde dıyormus
o ara halbukı cok psıkolojım bozuktu esımele sureklı tartısıyrduk o yuzden dı bunun baskasıyla alakası yok
:43:

esım bana cok soguk davranıyor artık
ve bu benım cok gucume gıtmeye basladı
kendımı ıfadede edemdım edmeıyorum
bılmıyorum kardesımemem anenenem ınandı acaba ?
ama yapmadıgım bırseyden oturu suclanmak agrıma gıdıyor
kardesım degıl annem degıl dusmanımlar sankı
:43:

O an annemın yuzundekı ıfadeyı gordum
cık gıt der gıbı baktı bana
bu kıskanclıkta ote bısey
yenılır yutulur cınsten degıl
ben kendımı altamaya calıstım
ama anlamak ıstemedler

benim annemde şevkatli sevgi dolu değildir..
küçükken ben gider sarılır öperdim hiçbişeyin farkında değildim..sonra baktımki annem bana hiç sarılmıyor..dokunmuyor bile..umrunda değilmişim..ağlasam yanımda olmaz.dayak yesem birilerinden yine destek olmaz..böyle yapayalnız bi çocukluğum geçti.

şimdi 24 yaşındayım halen daha çok koyuyor insana bu sevgisizlik..evlensem çok daha duygusal olurum sanırım..
Yaniii yalnız değilsiniz...

Son düzenleme:
Annen mi demiş eşine hayalinde başka birisi var diye :53: kızma ama cidden nasıl insanmış kardeşin. daha 17sinde bunları nasıl yapabilir. eşini çok doldurmuşlar canım kim bilir neler düşünüyordur bilmez ki onların fesatlığı olduğunu. ister istemez aklına yer etmiştir
münkün olduğunca uzaklaş onlardan sonunda sen zararlı çıkarsın yoksa
anne anneliğini bilmeli damadına öyle şey söylenir mi ya:25:

benim annemde şevkatli sevgi dolu değildir..
küçükken ben gider sarılır öperdim hiçbişeyin farkında değildim..sonra baktımki annem bana hiç sarılmıyor..dokunmuyor bile..umrunda değilmişim..ağlasam yanımda olmaz.dayak yesem birilerinden yine destek olmaz..böyle yapayalnız bi çocukluğum geçti.

şimdi 24 yaşındayım halen daha çok koyuyor insana bu sevgisizlik..evlensem çok daha duygusal olurum sanırım..
Yaniii yalnız değilsiniz...

Benım annemd ebana sarılmıyor hıc
kucukken bayram gelsınde bır bahaneyle sarılsam derdım
cunku kendını ger cekerdı
evet evlenenınce daha bır anlıyor hıssedıyor ınsan cunku el evınde kapısındasısın daha bır kouyor ınsana

Son düzenleme:
Back
X