- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
benim annemde şevkatli sevgi dolu değildir..
küçükken ben gider sarılır öperdim hiçbişeyin farkında değildim..sonra baktımki annem bana hiç sarılmıyor..dokunmuyor bile..umrunda değilmişim..ağlasam yanımda olmaz.dayak yesem birilerinden yine destek olmaz..böyle yapayalnız bi çocukluğum geçti.
şimdi 24 yaşındayım halen daha çok koyuyor insana bu sevgisizlik..evlensem çok daha duygusal olurum sanırım..
Yaniii yalnız değilsiniz...
evet canım aynen boyle demıs o ara dedıgım gıbı psıkolojım cok kotuyduAnnen mi demiş eşine hayalinde başka birisi var diyekızma ama cidden nasıl insanmış kardeşin. daha 17sinde bunları nasıl yapabilir. eşini çok doldurmuşlar canım kim bilir neler düşünüyordur bilmez ki onların fesatlığı olduğunu. ister istemez aklına yer etmiştir
münkün olduğunca uzaklaş onlardan sonunda sen zararlı çıkarsın yoksa
anne anneliğini bilmeli damadına öyle şey söylenir mi ya![]()
kımseyle konusmuyordum dısarı cıkmıyordum bıraz gorumcemde kalmıstım esımd eo ara annemlere gıtmıs ve boyle konusmuslar
resımd eo ara sureklı baska bırmı var varsa soyle ayrılalım demıstıcok gucume gıtmıstı
bu aksmada bıraz tartıstık nasıl olsa sevgılın var ayrılırız yenısını bulmana gerek yok dedı cok gucume gıttı benım

konusmuyoruz zaten aılemle