- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
Kızlar bazen o kadar çok dolu oluyorum ki ..
Kendimi bildim bileli kendi evimizde ailecek vakit geçiremedik.
Ya teyzemin çocuğu yıllarca bizimle kaldı ya başkası. Şimdide senelerdir anneannem bizde.
Tabi yaşlı bakıcak kızı ama işte olay göründüğü gibi değil.
Annem hep babamın akrabalarını kötüler istemez dedem babaannem öldü zaten babamın kimsesi yok hala laf eder. Kendi akrabaları babama kaç kere zarara uğrattı ama onlardan iyisi yok hala.
Anneannem bizde hiç bir kızı damadı istemiyor babam melek gibi adam ama hala oda babamın arkasından dedikodu yapar ailesene laf eder. Şükür et otur işte demi yerine yok ama.
Cidden bunaldım evimde şöyle rahat edemiyorum. Hep bir insanlar var.,
Birde kıymet bilseler içim acımıcak.,
Sizce düşüncem yanllış mı bazen bende günah işlemiş gibi kötü hissediyom.
Sizde de böyle sorun oldu mu ?
Artık evlenince kimseyi görmek istemiyorum. Kendi evimde rahatça yaşamak istiyorum usandım.
Kendimi bildim bileli kendi evimizde ailecek vakit geçiremedik.
Ya teyzemin çocuğu yıllarca bizimle kaldı ya başkası. Şimdide senelerdir anneannem bizde.
Tabi yaşlı bakıcak kızı ama işte olay göründüğü gibi değil.
Annem hep babamın akrabalarını kötüler istemez dedem babaannem öldü zaten babamın kimsesi yok hala laf eder. Kendi akrabaları babama kaç kere zarara uğrattı ama onlardan iyisi yok hala.
Anneannem bizde hiç bir kızı damadı istemiyor babam melek gibi adam ama hala oda babamın arkasından dedikodu yapar ailesene laf eder. Şükür et otur işte demi yerine yok ama.
Cidden bunaldım evimde şöyle rahat edemiyorum. Hep bir insanlar var.,
Birde kıymet bilseler içim acımıcak.,
Sizce düşüncem yanllış mı bazen bende günah işlemiş gibi kötü hissediyom.
Sizde de böyle sorun oldu mu ?
Artık evlenince kimseyi görmek istemiyorum. Kendi evimde rahatça yaşamak istiyorum usandım.