İçimi dökmem lazım

öncelikle şu an eşinize çok dert yanmayın. anlaşılan anasını kayırıyor.
mesela ne yapıyor kayıvalide? sizin evde bir tadilat var da orası böyle şurası şöyle olsun mu diyor? yoksa alınacak eşyalara mı karışıyor?

Suçu hic kvde aramayın. Suç esinizde. Sizin ev yapiliyorsa esas olan sizin ve esinizin düşüncesi. Baskalarin değil. Herkes fikir beyan edebilir aile içinde bunda birşey yok. Ama sizi saf dışı bırakıyorsa esiniz orda sıkıntı var işte

öncelikle şu an eşinize çok dert yanmayın. anlaşılan anasını kayırıyor.
mesela ne yapıyor kayıvalide? sizin evde bir tadilat var da orası böyle şurası şöyle olsun mu diyor? yoksa alınacak eşyalara mı karışıyor?

Mesela duvar şu renk olsun diyor, yatak şöyle olsun diyor ama benim fikrimi dahi almıyor. Hayır öyle değil dediğimde diretiyor. Eşim aslında bana hak verir ama nazı bana geçiyor. Masa şu şekilde dursun diyor, biz böyle seviyoruz diyorum bir sonraki geldiğinde tekrar söylüyor.

Suçu hic kvde aramayın. Suç esinizde. Sizin ev yapiliyorsa esas olan sizin ve esinizin düşüncesi. Baskalarin değil. Herkes fikir beyan edebilir aile içinde bunda birşey yok. Ama sizi saf dışı bırakıyorsa esiniz orda sıkıntı var işte

Eşim normalde bana da bir şey demez. Şu sıralar çok bunaldığı için geldi en son bana patladı şöyle mi yapsak dediğimde. Bi süre onlarda kaldık. Kapıyı çalmadan odaya dalıyordu mesela ben bundan o kadar rahatsız oldum ki anlatamam. Ya da kapıyı çalıyor ses çıkarmadan daha açıyordu.

Yahu bi cinnet geçirsemize siz :)
Şöyle kayınvalide ve eşin yanında ...
İçinizi bi dökün ,kaç gündür yeter be diye başlayın

Onu da bir kere yaptım. Sonra kv ağladı, bana saygısızlık yaptı daha ne yapacak falan diye neler dedi neler eşim o zaman annesinin yanında durdu. Sonra aramız düzelince 100 kere söyledim. Bir daha böyle yaparsan ben yokum diye. Sonra ben şimdi ne desem bana hak veriyor ama annem öyle işte diyor geçiyor. Daha çocuk yok da olsa neler olacağını tahmin edebiliyorum.

yani eşinizle sorun yaşamamış olsanız kv hiç dert değil aslında. ben hiç umursamıyorum onlar da bunu görüp daha çok sinir oluyorlar ama benle uğraşmak zevk vermiyor çünkü hiç derdim değil. ama tabi eşimle aram bozulacak bir şey olduğunda benim de sinirlerim alt üst oluyor.

yani eşinizle sorun yaşamamış olsanız kv hiç dert değil aslında. ben hiç umursamıyorum onlar da bunu görüp daha çok sinir oluyorlar ama benle uğraşmak zevk vermiyor çünkü hiç derdim değil. ama tabi eşimle aram bozulacak bir şey olduğunda benim de sinirlerim alt üst oluyor.

İlk başlarda hiç umrumda değildi ama inatçı ve ısrarcı bana demiyorsa eşime diyor. Şu an eşime tavırlıyım o evde biz yaşıyoruz sen gelip bana patlıyorsun diye. Ben patlayınca da gerçekten gözüm bir şey görmez. Sonra ben suçlu olurum o mağdur.

Mesela duvar şu renk olsun diyor, yatak şöyle olsun diyor ama benim fikrimi dahi almıyor. Hayır öyle değil dediğimde diretiyor. Eşim aslında bana hak verir ama nazı bana geçiyor. Masa şu şekilde dursun diyor, biz böyle seviyoruz diyorum bir sonraki geldiğinde tekrar söylüyor.
bunlara hep aynı cevabı vereceksin: tamam anne sen KENDİ evinde öyle yaparsın. papağan gibi aynı şeyi tekrarlayacaksın. diretmeyeceksin, zıtlaşmayacaksın. gülerek biz böyle uygun gördük. sen kendi evinde öyle yaparsın diyeceksin.

İlk başlarda hiç umrumda değildi ama inatçı ve ısrarcı bana demiyorsa eşime diyor. Şu an eşime tavırlıyım o evde biz yaşıyoruz sen gelip bana patlıyorsun diye. Ben patlayınca da gerçekten gözüm bir şey görmez. Sonra ben suçlu olurum o mağdur.
haklısınız tabi ki. kv haksız hiç yorum yapmaması lazım. ama huyu değişmez. kocanızdan da yüz buluıyorsa hele asla durmaz.

Back
X