Ben aynı şeyi 2 sene kadar önce yaşamıştım. 9 ay kadar birlikte olduğum biri vardı. Aynı senin arkadaşın gibi, sürekli kendimi anlatma çabası içindeydim, bir yere gitsek neden o adama baktın, bi arkadaşımla selamlaşsam onu nerden tanıyorsun, didikler dururdu. En son canıma tak etmişti. O da benim ilk aşık olduğum erkekti. Çok kıskanç erkek canından bezdirir insanı. Bence boşver düşünme. Karşına çok daha iyileri çıkacaktır emin ol. Ben ilişkim bittikten sonra 1 ay boşlukta hissetmiştim hesap soran kimse yok diye
Haklısınız uzun vadede baktığımda böyle bir ilişkiyi asla istemiyorum. Ama kendime itiraf ettiğimde hala seviyorum onu insan keşke bana azıcık güvenseydi ve saygı duysaydı herşey ne kadar güzel olurdu diye düşünmeden edemiyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba. 4 aylık ilişkim sanırım bitti. En baştan anlatmam gerekirse bu ilişkimden önce bir sevgilim daha olmuştu ayrılmalı barışmalı 2 sene gibi bir süre sürmüştü ama ne ben onu sevmiştim ne de o beni. Daha doğrusu arkadaş gibi birşeydik sevgiliden çok. Neyse ben bu çocukla geçen yaz bütün bağımı kopardım ortak arkadaşlarımı da dahil olmak üzere. Ne umrumda olan bir insan ne de ne yaptığını ettiğini biliyorum bilmek de istemiyorum. 4 ay önce başka birisiyle tanıştım ve ilk defa aşık oldum sevdim güvendim. O da beni o kadar çok sevdi ki gözünden bile sakındı. Fakat tek sorun kıskançlık. Ama normal bir kıskançlık değil psikopatça. Bana hayatı dar etti 4 ayda. Bütün erkek arkadaşlarımdan kıskanıyor ki 4 aydır tek bir tanesiyle görüşmedim bile birisinin napıyorsun nasılsın mesajı atması bile onu krize sokuyor. Tabi bir de twitterda eskiden kalan(eski erkek arkadaşım) tweetler var ben unutmuşum o kadar eskiye bakmamışım bile. O bana söyler söylemez sildim engelledim. En büyük sorun da bu kıskançlık krizlerinde benimle çok ağır konuşması. Senin ne halt yediğin belli değil sen çok meraklısın o çocuklara koş istediğinle yatıp kalksana neden benimle birliktesin daha neler neler. 1 hafta önce bana yine bir krizinde bu şekilde konuşarak ayrılma blöfü yaptı ve ben de artık katlanamadım söylediklerine çünkü biliyorum katlansam açıklama yapmaya çalışsam bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor hakaretlerine devam ediyor. Ve ayrıldık. Çok yakın bir arkadaşıyla konuştum daha sonra ayrıldığımızı kimseye söylemiyormuş sadece konuşmuyoruz diyormuş. Bitti mi bitmedi mi emin de olamıyorum bu eziyeti çekmek istemiyorum ama bir yandan da güzel anılar aklıma bir geldi mi içime oturuyor seviyorum ağlıyprum. Final dönemim ve tek bir cümle okuyamıyorum. Aklımda bir onu ne kadar sevdiğim bir bana söyledikleri dönüp duruyor. Ne yapsam ben mesaj mı atsam onun atmasınj mı beklesem finallerin bitmesini mi beklesem. Bir anda nasıl alt üst oldum kendime çok üzülüyorum.
sen bu ilişki bitti mi bitmedi mi diye irdelemek yerine ben bu adamla ilerde nasıl bir arada yaşayacağım nasıl katlanacağım diye düşün.
Önce pembe gözlüklerini çıkartıp çıplak gözle ilişkine ve adamın sana yaklaşımına bi bak.
Seni kıskanması makul görülebilir, her erkeğin sahiplenme dürtüleri farklı kıstaslardadır problem olan kısım seni kıskanması değil
Promlemler
1 - sana güvenmiyor
2 - seni başka erkeklerin kucağına midesizce atabiliyor ( sen git onlarla yat ne demek ) bunu söylemesi seni sahiplenmediğini gösterir, çünkü değil böyle bi laf kullanmak seni başkasıyla düşünse bile kahrolur normal bi erkek
3- ithamları çok rencide edici hatta hakaret boyutunda
4 - seni blöflerle ayrılmakla tehdit ediyor, bu da ilişkiye sahip çıkmadığını gösterir
5 - normal biri alır seni karşısına bak ben bundan bundan hoşlanmıyor seni kıskanıyorum böyle davran der
Özeltle bu adama (henüz 4 ay olmuşken ) yol ver gitsin, köy de kasaba da olmaz.
HAmurunda hakaret etme fıtratı olan birinden haır gelmez tatlım
Sen şimdi otur güzelce derslerine çalış
İnan ilerde okulunun senin hayatındaki en önemli dönüm noktan olduğunu daha iyi kavrayacaksın.
Annen baban seni okutmak için ne zorluklarda paralar gönderiyor.
Onların hakkını ucuz insanlarla harcama
Okulun bitsin sonra "adam" gibisi karşına mutlaka çıkar.
Haklısınız saydıklarınızın hepsi çok doğru kendime itiraf edemediklerimi açık açık söylemişsiniz sadece sevmek bu durumda çok yetersiz kalıyor daha 20 yaşımdayım inşallah karşıma yine çok seveceğim insanlar çıkacak
kesinlikle çıkacak emin ol, çok gençmişsin. Değer veren adamı bulduğunda hemen anlayacaksın zaten sanki yıllardır onu beklemiş gibi olacaksın.
Senin yaşlarında insan kalbini pek kontrol edemiyor her ilgiyi aşk sanıyor ama anlayacaksın aşkın o olmadığını.
Naçizane önerim erkeklere tenini hediye etme, sana değer verecek olan seni zaten bekler.
Zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın.
Okulunu bi an önce bitir daha neler çıkaracak hayat karşına
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?