Merhaba. 4 aylık ilişkim sanırım bitti. En baştan anlatmam gerekirse bu ilişkimden önce bir sevgilim daha olmuştu ayrılmalı barışmalı 2 sene gibi bir süre sürmüştü ama ne ben onu sevmiştim ne de o beni. Daha doğrusu arkadaş gibi birşeydik sevgiliden çok. Neyse ben bu çocukla geçen yaz bütün bağımı kopardım ortak arkadaşlarımı da dahil olmak üzere. Ne umrumda olan bir insan ne de ne yaptığını ettiğini biliyorum bilmek de istemiyorum. 4 ay önce başka birisiyle tanıştım ve ilk defa aşık oldum sevdim güvendim. O da beni o kadar çok sevdi ki gözünden bile sakındı. Fakat tek sorun kıskançlık. Ama normal bir kıskançlık değil psikopatça. Bana hayatı dar etti 4 ayda. Bütün erkek arkadaşlarımdan kıskanıyor ki 4 aydır tek bir tanesiyle görüşmedim bile birisinin napıyorsun nasılsın mesajı atması bile onu krize sokuyor. Tabi bir de twitterda eskiden kalan(eski erkek arkadaşım) tweetler var ben unutmuşum o kadar eskiye bakmamışım bile. O bana söyler söylemez sildim engelledim. En büyük sorun da bu kıskançlık krizlerinde benimle çok ağır konuşması. Senin ne halt yediğin belli değil sen çok meraklısın o çocuklara koş istediğinle yatıp kalksana neden benimle birliktesin daha neler neler. 1 hafta önce bana yine bir krizinde bu şekilde konuşarak ayrılma blöfü yaptı ve ben de artık katlanamadım söylediklerine çünkü biliyorum katlansam açıklama yapmaya çalışsam bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor hakaretlerine devam ediyor. Ve ayrıldık. Çok yakın bir arkadaşıyla konuştum daha sonra ayrıldığımızı kimseye söylemiyormuş sadece konuşmuyoruz diyormuş. Bitti mi bitmedi mi emin de olamıyorum bu eziyeti çekmek istemiyorum ama bir yandan da güzel anılar aklıma bir geldi mi içime oturuyor seviyorum ağlıyprum. Final dönemim ve tek bir cümle okuyamıyorum. Aklımda bir onu ne kadar sevdiğim bir bana söyledikleri dönüp duruyor. Ne yapsam ben mesaj mı atsam onun atmasınj mı beklesem finallerin bitmesini mi beklesem. Bir anda nasıl alt üst oldum kendime çok üzülüyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi