• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmezsem patlayacağım

Yasabiryaselamet

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
24
18
8
50
Bu korona beni benlikten çıkardı. 7 kişi bir eve tıkılıp kaldık en zoruda bu yedi kişiden biri kaynana. Beşinci sınıfa giden kızların dersleri kaprisleri can sıkıntılarıyla mı uğraşayım her gün ne pişirsem diye düşünüp uğraşıp didinip yemek mi yapayım. Üstüne üstlük bir de kaynana olacak boğaZı patlayasıca yok tussuz yok yağsız yok sıcak yok soğuk vıdı vıdıları yooook dayanamıyorum artık kafayı sıyırıcam bitsin bu korona gitsin köyüne kaynana. Geçip mutfağa bir yemek yapmaz sanki 90 lık kocakarı ya da hastalıklı yatalak. Temizlik yaparken gelip bir ucundan tutmaz. Ancak etrafındakileri kullanmayı bilir yeter dayanamıyorum artık yalvarıyorum Allahıma kurtarsın beni.

Kaynanamin elini öpmeliyim. Kutu kutu ilaç yutuyor şekeri 800leri görüyor ben rahatsizken evimin işini yapmayi teklif ediyor. Bu yemek niye boyle demiyor. Ne yaparsam yapayim eline saglik diyor. Hicbir seyime karışmıyor. Benimki gibilere uzun ömürler, maşallahlar diliyorum. Sizinki gibilere de tez zamanda azrail ile karsilasmalarini diliyorum.

Kaynanamin elini öpmeliyim. Kutu kutu ilaç yutuyor şekeri 800leri görüyor ben rahatsizken evimin işini yapmayi teklif ediyor. Bu yemek niye boyle demiyor. Ne yaparsam yapayim eline saglik diyor. Hicbir seyime karışmıyor. Benimki gibilere uzun ömürler, maşallahlar diliyorum. Sizinki gibilere de tez zamanda azrail ile karsilasmalarini diliyorum.
Amiiiiinnn amiin

Amiiiiinnn amiin
Ne kadar ayıp mübarek ayda temenni ettiğiniz şeylere bak. Siz Sevmiyor olabilirsiniz hatta kötü biride olabilir o kişi ama illaki sevenleri vardır.

Allah yardımcın olsun zor 🙁
Talep edin
Emir verin 7 kişinin sorumluluğu bir kişiye yüklenmez
Sorun çıkarın bize değil muhatabınıza güzel anlatın
İnsan sesiz olmayacak
Sakin bir yapıya sahip değilim maalesef konuşmanın bi yerinde fena birşey yapabilirim kayınbabam kalp hastası adama bişey olur vebal alırım 😢

Ne kadar ayıp mübarek ayda temenni ettiğiniz şeylere bak. Siz Sevmiyor olabilirsiniz hatta kötü biride olabilir o kişi ama illaki sevenleri vardır.
Ben ölsün diye dua edince ölmeyecek herhalde 😂 ömrü neyse o kadar yasayacak. Konu sahibini rahatlatmak icin yazdim. Memnun da olmuş.

Çok iyi anlıyorum sizi. Yardım isteyin. Çok rahatsa yaydıkça yayar böyleleri iyi bilirim. Em iyisi bazı işleri söyleyin yapsın. Ne demek canım yataıp kalkıp keyfime bakayım elimşde bi işe sürmeyim. En sevmediğim insan tipi. Birde bu KV lerde anlayamadıgım sey istenmediğin yerde nasıl rahat durursun ya o lokmalar bogazına dizilir insanın. Ben ders yaptırcam sende bş çorba koy ocaga deyin mesela. Ne biliyim çamaşırı toolayıver deyin istemekten çekinmeyin.

Bu korona beni benlikten çıkardı. 7 kişi bir eve tıkılıp kaldık en zoruda bu yedi kişiden biri kaynana. Beşinci sınıfa giden kızların dersleri kaprisleri can sıkıntılarıyla mı uğraşayım her gün ne pişirsem diye düşünüp uğraşıp didinip yemek mi yapayım. Üstüne üstlük bir de kaynana olacak boğaZı patlayasıca yok tussuz yok yağsız yok sıcak yok soğuk vıdı vıdıları yooook dayanamıyorum artık kafayı sıyırıcam bitsin bu korona gitsin köyüne kaynana. Geçip mutfağa bir yemek yapmaz sanki 90 lık kocakarı ya da hastalıklı yatalak. Temizlik yaparken gelip bir ucundan tutmaz. Ancak etrafındakileri kullanmayı bilir yeter dayanamıyorum artık yalvarıyorum Allahıma kurtarsın beni.
Eşiniz ne yapıyor bu durumda?

Back
X