• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmezsem patlayacağım

Lütfen kadınla eşiniz de varken iletişime geçin. Eşiniz denen zat da eve el atabilir. Çocuklar zaten 10 yaşında onlar da WC temizlese, bir süpürge veya toz almada yardımcı olabilir. Yani kısacası siz iletişime geçecek ve ayıp olur vs demeyeceksiniz. Bu kadın kendi evinde yapmıyor mu? Siz kendi bilsin dedikçe yapmaz. Ben de annemin evindeyken, annem her yana koşuşturduğundan bazen karışmıyorum. Siz de sürekli ordan oraya koşuşturuyorsanız bir yandan da kimse ayıp olmasın diye içinize atıyorsanız patlarsınız. Çocuklara veya eşinize. Söyleyin. Herkesin bir görevi olsun evde. Kadından önce eşiniz var. Kadına da yemek kitleneseniz biter. Üzülmeyin o kadar. İnşallah biter gider.

Benim annemin de uvey kaynanasi vardı.Dedem evlenmisti.Birgun annemden babaannemle yaptigi gibi arabaya binip gezmeyi istemis.Tam annem biryere gidecek ve islerini ona göre ayarlamisken bir de.Annem kiyameti koparmisti o benim kayinvalidem mi ,kayinvalidemi sagken gezdirdik bir de bu kadini egleyemem diye.Dedem bir daha talep edemedi.Kalp hastasiydi hic de birsey olmadi.Kadin kocanizin anasi da degil,siz kime ne icin hizmet ediyorsunuz bi sorgulayin.Herkesi niye bu kadar düsünuyorsunuz? Kayinpederiniz alip onu goturmeyi,eşiniz de uygun dille gondermeyi bilecekti.Hasta olan hasta olsun.Siz cok mu iyi durumdasiniz..Kadin acayip yuzsüzmüs.Sizi de güzel kullaniyor demedi demeyin :(

Ay bi de üvey kaynana mı? Kiz yattigi yatağa tuz serp yatamasin. Bu ne yüzsüzlük be yamanmış sana. Tez vakitte ölsün duami daha içten tekrarlıyorum.

Bitsin korona köyüne dönsün kaynana :KK9:
Aynı benim kaynana ne iş yapar ne iş beğenir Allahtan yanımda kalmadı kalmasın aman :rolleyes:

O öyle söyleyince siz de cevabi verin. Annem de yıllarca bu mevzulardan çok çekmiş. Hep der susmaktan kimse kırılmasın demekten öyle oldu.
Bazı kadınlar evlilikte kendini hizmetçi yerine koyuyor her işi kendileri yapıyor. Kimse de madalya takmiyor onlara.Siz yapmayın o kadar Bak ev isi yaoicam diye kendinizi hasta etmissiniz. çocuklar ev işi hatta yemek konularında eşiniz de yardım edebilir.
Mutfakta iş yaparken çağırın kvnizı ben çorba yaparken sen şu patatesı soyuver de başka başka iş bul. Evde otururken canı sıkılmıyor mu bu kadınların anlamam onu da.

Son düzenleme:
Ama sizde büyük hata var.Baştan alıştırmışsınız.Şimdi de feryad figan ediyorsunuz.Ben olsam hayatta hizmet etmezdim,çünkü insanlar halden anlamaz.Elinizi verirseniz işte böyle kolunuzu kaptırırsınız.:duduk:

Bence hastalanin siz. Cooooook fena basiniz agrisin ve hatta mideniz bulansin. Hatta biraz atesinizde mi var ne. AHH yazik sanki yataktan kalkacak haliniz yok. Hazir kv de evdeyken bakiversin cocuklara, eeee yemekte yapar herhalde….

Üvey kaynanana ne hakla gelip birde yemek beğenmiyor? Fazla yüz bulan astarını da istiyor herzamanki gibi. Benim kaynanamda üvey neyseki birbirimizi hiç sevmiyoruz asla görüşmeyiz çünkü ben istemiyorum aşırı memnuniyetsiz biri evime bir kere kalmaya geldi hiçbirşeyden tatmin olamadı bebeğim iki aylıktı o zaman ikide bir sütün yok doymuyor diyodu ve son gelişi oldu kendi kaşındı 😃 son yıllarda kimseye sabrım ve eyvallahım yok tavsiye ederim

Çok doğru söylemişsiniz kendi evimin kadrolu hizmetçisiyim. bugünlerde bende hep bunu söylüyorum kendime. Bizi bu hale getiren kayınbabam oldu aslında bizi diyorum görümcelerimide aynı şekilde çünkü. Aşırı değer verdi. bizede verdirdi. Köydekilerefe öyle yaptırdı ama şimdi bir bir dirsek çeviriyor millet kadına. Adama bile iş yaptırıyor
Yakında wc ye gidince klozetinin kapağınıda açtıracak adama. Acısammı kızsammı

Üvey kaynanana ne hakla gelip birde yemek beğenmiyor? Fazla yüz bulan astarını da istiyor herzamanki gibi. Benim kaynanamda üvey neyseki birbirimizi hiç sevmiyoruz asla görüşmeyiz çünkü ben istemiyorum aşırı memnuniyetsiz biri evime bir kere kalmaya geldi hiçbirşeyden tatmin olamadı bebeğim iki aylıktı o zaman ikide bir sütün yok doymuyor diyodu ve son gelişi oldu kendi kaşındı 😃 son yıllarda kimseye sabrım ve eyvallahım yok tavsiye ederim
Takdirlilsin vesselam. İyi niyet ve itaatkar olmamın cezasını çekiyorum ben de

Bizim ev dubleks kaynanamlar altı ay köyde altı ay tepeödeler ben 3 sene önce cam silerken menüsküsüm yırtıldı ameliyat olmak zorunda kaldım o kadar kötüydü. 2 gün merdiven tepesinde in çık inn çık bi de akşam yemeğine giriş. Halimi gördüğü halde kadın düşünüp yemeğide ben yapayım demedi
Koskoca kadın annem yaşında ben anneme demiyorum şu işi yap diye bu kadına niye diyeyim. Nihayetinde 6 aylığıma da olsa bu evde yaşıyor
senenin 6 ay'ı da olsa beraber yaşıyormuşsunuz. Ev ev stüne olmaz. Evlerinizi ayırmanız şart.

Acaba değişik yemekler mi deneseniz ? Yada bildiğiniz bir yemekte olsa anne şunu bilmiyorum yardım eder misin deseniz nasıl olur acaba🤔

Yok yanlıi anlattım galiba cam sil tül yıka sök tak güneşlik yıka ütüle sök tak akşama da in merdiven tepesinden yemek yap benim menüsküsler yırtıldı. Birkaç ay sonra ameliyat oldum zaten ameliyat olunca ben burda değildi köydeydi kaynanam. Bu arada kaynanam öz değil. Bizden bir yıö önce evlendi kayınbabamla biz kocamla nişanlıydık o zaman.
Öz olmamasına rağmen bu kadar rahat olmasına şaşırdım.

Benim annemin de uvey kaynanasi vardı.Dedem evlenmisti.Birgun annemden babaannemle yaptigi gibi arabaya binip gezmeyi istemis.Tam annem biryere gidecek ve islerini ona göre ayarlamisken bir de.Annem kiyameti koparmisti o benim kayinvalidem mi ,kayinvalidemi sagken gezdirdik bir de bu kadini egleyemem diye.Dedem bir daha talep edemedi.Kalp hastasiydi hic de birsey olmadi.Kadin kocanizin anasi da degil,siz kime ne icin hizmet ediyorsunuz bi sorgulayin.Herkesi niye bu kadar düsünuyorsunuz? Kayinpederiniz alip onu goturmeyi,eşiniz de uygun dille gondermeyi bilecekti.Hasta olan hasta olsun.Siz cok mu iyi durumdasiniz..Kadin acayip yuzsüzmüs.Sizi de güzel kullaniyor demedi demeyin :(
Adam kadının ağzına bakıyor aslında adam köyü çok seviyor kadın kalsa kışında gelmeyecek. Kadın da soğuk oluyor diye kalmıyor köy kışın. Kayınbabam normalde çok otoriter o varken eşim söz söylemez. Ama kadından başkasına otoriter. Höööött köye gidiyoz deyip götürmedi kadını

Acaba değişik yemekler mi deneseniz ? Yada bildiğiniz bir yemekte olsa anne şunu bilmiyorum yardım eder misin deseniz nasıl olur acaba🤔
Bugün gittim dolmabiber aldım. Dedim ben içini çiğden hazırlıyorum hazetmezsiniz belki sen yap. İndi makamından yaptı şimdi
Bende pazar hammallığının yorgunluğunu çıkardım

Allah sabır versin. Hergün hasta olun şikayetlenin, sürekli yorgunum, halsizim, başım ağrıyor, dizim ağrıyor, belim ağrıyor diyin... Belki daralır da gider :)

Back
X