• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmezsem patlayacağım

O z
Adam kadının ağzına bakıyor aslında adam köyü çok seviyor kadın kalsa kışında gelmeyecek. Kadın da soğuk oluyor diye kalmıyor köy kışın. Kayınbabam normalde çok otoriter o varken eşim söz söylemez. Ama kadından başkasına otoriter. Höööött köye gidiyoz deyip götürmedi kadını
O zaman sen kötü olmayi göze alacaksin.Baska caren yok.Bu ikinci hanimlarin agzinin icine düsüluyor zaten niyeyse.

Ezan okunsun sofra hazir olmasin bak nasil kosa kosa yardim ediyorlar. Birazda numara yap derim. Yapamiyormus gibi yetisemiyormus gibi. Halsizim biraz hastayim sanki elim kolum tutmuyor de yati yativer. Dinsizin hakkindan imansiz gelir. Ana baba bas tacıdır ama sende hizmetçi değilsin nihayetinde.

Yok yanlıi anlattım galiba cam sil tül yıka sök tak güneşlik yıka ütüle sök tak akşama da in merdiven tepesinden yemek yap benim menüsküsler yırtıldı. Birkaç ay sonra ameliyat oldum zaten ameliyat olunca ben burda değildi köydeydi kaynanam. Bu arada kaynanam öz değil. Bizden bir yıö önce evlendi kayınbabamla biz kocamla nişanlıydık o zaman.
Kaynananin özü üveyi olur mu be canim. Kaynana iste. Postu sermis keyfine bakiyor merhametsiz

niye gitsin orda hizmetçisi yok.
Kendinizi ezdirmeyin ama kadına da nefret beslemeyin sırf orada diye. Burada bize yazmak yerine kayınvalidenizle konuşun yapıcı olun.

Siz hizmetçi değilsiniz tabii ki ama o misafir konumunda. Eşinizin annesi. Olumlu yaklaşmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.

Kendinizi ezdirmeyin ama kadına da nefret beslemeyin sırf orada diye. Burada bize yazmak yerine kayınvalidenizle konuşun yapıcı olun.

Siz hizmetçi değilsiniz tabii ki ama o misafir konumunda. Eşinizin annesi. Olumlu yaklaşmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.
Kadunla konuşulmuyo ki ben bişey anlatınca kulağı duymuyo "ne diyo anlamıyorum ki" diyo kocasına kafayı sıyırcam adamı tercüman yapıyoz aramızda işitme cihazı var takmıyo hasba yakıştıramıyor kendine. Ayrıca 6 aylık misafir mi olur bacım. Dubleksin üst katı onların. Kendi yatak odası oturma odası banyosu tuvaleti var.

Back
X