- 29 Nisan 2020
- 24
- 18
- 8
- 50
- Konu Sahibi Yasabiryaselamet
-
Kadın gitmek istemiyorki niye gitsin orda hizmetçisi yok. İkameti orda olayların başında kayınbabam dedi ona gidelim diye gitmedi kaldı başıma patlayasıcaIkameti köyündeyse eğer özel izinle gidebilir.
5 yıldızlı otel bulmuş,niye dönsün ki köyüne ?Ikameti köyündeyse eğer özel izinle gidebilir.
Amiiiiinnn amiinKaynanamin elini öpmeliyim. Kutu kutu ilaç yutuyor şekeri 800leri görüyor ben rahatsizken evimin işini yapmayi teklif ediyor. Bu yemek niye boyle demiyor. Ne yaparsam yapayim eline saglik diyor. Hicbir seyime karışmıyor. Benimki gibilere uzun ömürler, maşallahlar diliyorum. Sizinki gibilere de tez zamanda azrail ile karsilasmalarini diliyorum.
Siz nerdeydiniz uzunca sure yoktunuz sanki.simdi cvplarinizi gordukce.mutlu oluyorum5 yıldızlı otel bulmuş,niye dönsün ki köyüne ?
Kaynanamin elini öpmeliyim. Kutu kutu ilaç yutuyor şekeri 800leri görüyor ben rahatsizken evimin işini yapmayi teklif ediyor. Bu yemek niye boyle demiyor. Ne yaparsam yapayim eline saglik diyor. Hicbir seyime karışmıyor. Benimki gibilere uzun ömürler, maşallahlar diliyorum. Sizinki gibilere de tez zamanda azrail ile karsilasmalarini diliyorum.
Ne kadar ayıp mübarek ayda temenni ettiğiniz şeylere bak. Siz Sevmiyor olabilirsiniz hatta kötü biride olabilir o kişi ama illaki sevenleri vardır.Amiiiiinnn amiin
Allah yardımcın olsun zor
Sakin bir yapıya sahip değilim maalesef konuşmanın bi yerinde fena birşey yapabilirim kayınbabam kalp hastası adama bişey olur vebal alırımTalep edin
Emir verin 7 kişinin sorumluluğu bir kişiye yüklenmez
Sorun çıkarın bize değil muhatabınıza güzel anlatın
İnsan sesiz olmayacak
Ben ölsün diye dua edince ölmeyecek herhaldeNe kadar ayıp mübarek ayda temenni ettiğiniz şeylere bak. Siz Sevmiyor olabilirsiniz hatta kötü biride olabilir o kişi ama illaki sevenleri vardır.
Nick değişikliği yapmışsınız ,hatırlıyorum sizi.ben de sevindim hatırlandığıma .Siz nerdeydiniz uzunca sure yoktunuz sanki.simdi cvplarinizi gordukce.mutlu oluyorum
Eşiniz ne yapıyor bu durumda?Bu korona beni benlikten çıkardı. 7 kişi bir eve tıkılıp kaldık en zoruda bu yedi kişiden biri kaynana. Beşinci sınıfa giden kızların dersleri kaprisleri can sıkıntılarıyla mı uğraşayım her gün ne pişirsem diye düşünüp uğraşıp didinip yemek mi yapayım. Üstüne üstlük bir de kaynana olacak boğaZı patlayasıca yok tussuz yok yağsız yok sıcak yok soğuk vıdı vıdıları yooook dayanamıyorum artık kafayı sıyırıcam bitsin bu korona gitsin köyüne kaynana. Geçip mutfağa bir yemek yapmaz sanki 90 lık kocakarı ya da hastalıklı yatalak. Temizlik yaparken gelip bir ucundan tutmaz. Ancak etrafındakileri kullanmayı bilir yeter dayanamıyorum artık yalvarıyorum Allahıma kurtarsın beni.
Ne güzel dedinIkameti köyündeyse eğer özel izinle gidebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?