- Konu Sahibi ironikturktelvesi
-
Sanirim cidden icinizi dökmeye ihtiyaciniz varmis. Esinizin tavri ya da yapisi böyleyse yapabilecek ne olur bilemiyorum. Belki tekrar tekrar konusmak, bikana kadar, ilgiye ihtiyaciniz oldugunu anlatmak?
Cünkü bakin siz "hayatim" bile demeyince, arkadas miyiz diye sormus. Belki askerden geldikten sonra bir süre kendinizi geri cekebilirsiniz.
Bir de esiniz disinda bir yasantiniz var mi, komsular, disari cikip gezmeler, hobiler, kurslar vs.? Eger siz sosyallesirseniz sizi daha cok merak edeceginden ilgisi artabilir.
evet içim dolmuştu gerçekten, burda konuşamadıklarını yazıyor insan o kadar rahatlıyor ki ve dışardan daha mantıklı bakabiliyor hayatına... bir kere değil bir kaç kere sordu hem de, üzerime de çok gelmedi ama 'benim sana ihtiyacım var' hissini bana yaşatmıyor.. Şu sıralar kpss ye hazırlanıyorum, kardeşimle sinemaya gitmek gezmek dışında normal de de bir aktivitem yoktur, eşimle gezerdik hep...
Anladimmm.. Yogun bir dönemdesiniz siz de. Esiniz askerden geldikten sonra artik biraz kendinizi geri ceker ve biraz da arkadas cevresi edinip gezmeye cikarsaniz mesela en basitinden, belki kiskanclik veya merak duygulariyla ilgisi uyanir. Ya da esiniz geldikten sonra siz ortami degistirip, yemekler yapip, romantik ortamlar hazirlayip bu durumu degistireceksiniz.
yok dayanamayacağım ben zaten biliyorum ben kendimi, en azından bir kaçç gün geçsin şöyle tatlı sözlerle kalbini alırım yine.. belki de ben çok şey bekliyorum, bilemiyorum ki.. Yanlış yapıyorum kin tutmanın faydasını kim görmüş bugüne kadar...
Evet kesinlikle kin tutmayin, esinizle evlenmeden önce ne kadar süre birbirinizi tanidiniz? Bunu sormamin sebebi, eger cok fazla sene gecmediyse aradan, belki de esinizin zincirlerinin kirilip biraz daha ilgili olmasi icin zamana ihtiyaci vardir. Etrafindan öyle gördüyse, soguk davraniyordur ama bu durumu degistirebilirsiniz diye düsünüyorum. Biraz zamana birakin, gönlünü de alin esinizin, gelince belki degisir?
Askerden geldikten sonra da erkeklerde olgunlasma anlaminda degisiklikler olur derler ya..
Aslinda cok sey beklemiyorsunuz, ilgi göstermesini istiyorsunuz, bunun icin de biraz karsilikli caba sarf etmeniz gerekecek ama olacaktir eminim.
Sanirim esinizde ki bu sivri koseleri torpulemek icin biraz gec kalmissiniz...
Ustelik askerde, bence zamani degil...
Orada yasayacagi kirginlik omur boyu size yansiyabilir...
Hani sormussunuz ya neden konu o olunca bu kadar estrik oluyorum diye...
Cok sevdiginizden...
Bende mantik abidesi gezerim, konu esim olunca salaga donerim...
Biraz torpuleyin, biraz da oldugu gibi kabul edin...
yaptıgınızın zamansız oldugunu zaten siz de kabul ediyorsunuz ve kontrolunuzu yitirdiginizi soylemissiniz.
ona aynısını yaşatıp ne hissettiginizi anlamasını istiyorsunuz fakat bu sorunlarınızı çözmez bence,
bunu anlayacak adam zaten empati kurardı. aksine döndügünde o da sizden intikam almaya kalkısırsa daha yeni olan evliliginizi ikili inatlasma çekişmelerle harcarsınız.
askerde oldugu icin sabredin döndügünde adam akıllı konusursunuz veya davranıslarınızla anlatırsınız.
fakat yine de sırf askerde diye rahatsız oldugunuz şeyleri saklamyı da anlamsız buluyorum,
facebooktaki arkadasların kadar kıymetim yok mu diyebilirsiniz mesela. onu arkadaslarından veya uzak kaldıgı sosyal cevreden uzaklastırmak degil de size olan az ilgisini arttırmaya yonelik konusmanız daha cok işe yarayabilir. yoksa her dediginize "sen benim su an ne halde oldugumu biliyor musun, hala kıskanclık pesindesin zaten yalıtılmış durumdayım iki yorum yaptım ona da laf söylüyorsun" diye çıkışsa yeri.
Askerdeyken çoook iyi davran, dönünce burnundan getir. Ama şuan askerde birine bunları yapma
bak şimdi arkadaşım ben sana anlatayım sen değerlendir; eşim şimdi askerde ya hani pazar günü saat 10 dan akşam 4 e kadar izni var.. Bu arada koşturup duruyor haliyle traş oldu yemek yedi ihtiyaçlarını aldı derken geçiyor zaman, bu arada kardeşiyle ilgili sevinçli bir haber yaşadık eşim de pazar günü kardeşine düşünceli davranıp gülümsetecek hoş bir hediye gönderdi o kadar sıkıntının içinde... Düşünebiliyor yani istediğinde yapabiliyor demektir bu. Ama evlilik yıldönümümüzde akşam 9 a kadar çalışmıştı ve o dönem işleri yoğundu, yalandan bir gül alıp gelmişti. Suratı beş karış asık bir yemeğe çıkardı ama en ufak bir romantizm yok sadece ben bunu yaptım demek için yaptığı o kadar belliydi ki. İlk evlilik yıldönümümüzde beklerdim bir çiçek yollamasını arkadaşlarım bu mutluluğu yaşarken ben hiç mi haketmiyorum. Söylesem anlayışsız kadın oluyorum sussam gönlüm razı değil. Eşimin ailesi için yaptığı hiç bir şeyi çok görmüyorum sadece bana yapmadıkları acıtıyor canımı. Böyle olunca içimden gelmemeye başlıyor bir şeyler, canımın yanması da bir azalsa...
bence böyle anlamayacagı tripler atmak yerine
asıl sıkıntını açık açık mesajda yada mektupta yazsan
daha iyi olmaz mı
anlattığında anlayacak insan zaten böyle davranmaz
hoş anlamayacağını da daha önceki anlatma çabalarımda defalarca gösterdi zaten...
attıgınız triplerle de anlamıyorki
ne yapacaksınız o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?