• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi döktüm lütfen okur musunuz

Bu ömür böyle geçer mi bilmiyorum.

Geçmez, bir ömür böyle geçirmeye kalkarsanız aklınızı yitirmeseniz bile benliğinizi yitirirsiniz.
Küfür, hakaret, aşağılama...
Çocuğunuz var mı bilmiyorum, ama şimdi yoksa gelecekte bir çocuğunuz olduğunda babasının annesine sürekli küfrettiğine, hakaret ettiğine, aşağıladığına tanıklık ettiğini düşünün.
O çocuğun psikolojisi nasıl olur?
Sizin psikolojinizin nasıl olacağından zaten bahsettim.
Doğrudan boşan demeyip aile terapisine gidin diyeceğim de sorun ilişkinizde değil eşinizde. Onun değişmek istemesi ve bunun için çabalaması gerekiyor. Ve çok da bunu yapacak biri gibi durmuyor.
Boşanma fikrini ciddi olarak düşünmenizi, şu an eyleme geçirmeyecek olsanız bile finansal açıdan her türlü duruma hazırlıklı olmak için önlemler almanızı tavsiye ederim.

Sevgili arkadaşım,

Boşanma
Boşansan bile bir süre sonra benzeri bir adam hayatına girebilir.

Bak neler oluyor.

Bak kendine neler ediyorsun

Neden böyle bir adamı hayatına aldın bu sorunun cevabını bulana kadar kendini izlemeni tavsiye ederim

Evlenmeden önce de böyle değil miydi ailene karşı da inanılmaz fedakardın ama karşılığını görebildin mi

Sanıyorum hayır

Sen kendine değer vermediğin sürece kimse sana değer vermeyecek

Öyle değil mi

Yaşamına tümüyle baktığında ilişkilerle sınandığını görebilirsin

Maddiyatın ne durumda bilmiyorum ama öncelikle kendine değer verebilecek şeyler yaparsan ve kendinden kendine yapacağın iltifatları esirgemezsen dünyalar değişir.

İnan bu yazdıklarının hiçbirisini hak etmiyorsun

Bir sürü fedakarlık yaptın mevcut bir konfor alanı var bunları boş ver

O ve kendine bir bak izle kendine kızmadan horlamadan kendini

Karneni yaz

İnan güzel kardeşim bunu yaparsan o saniye o güzel iki gözündeki kilitler açılır ve gerçekle Kucaklaşırsın

Ha sonra mı zaten sen boşanmasan da o eşin boşanacaktır

Ve şimdi bile kalbini açman en zor adımdı ve o kadar değerli.

Mutluluklar seninle olsun
Gözlerim doldu okurken, ne güzel yazmışsınız 💓
Umarım daha fazla harap olmadan olması gereken olur ve en az hasarla atlatırım çünkü düzeleceğine dair umudum yok.

Çalışmamış mesleği olmayan kadınlar bile baş kaldırıyor. Gider merdiven siler çay dağıtırım yine de çekmem bunu diyorlar. Üstelik geneli de çocuklu kadınlar. Siz iki üniversite mezunu gencecik bir kadınsınız. Taşı sıksanız suyunu çıkarırsınız. Ben yerinizde olsam kendimi boşandıktan sonraki hayatımı planlamaya adarım. 11 ay önce bu adamla evlenmeden önce neler yapıyordunuz, aynen bıraktığınız yerden devam. Arkadaşlarla buluşma gezme alış veriş tatil.. Acaba mı, öyle mi yapsam böyle mi yapsam değil birden indiririm darbeyi. Adamın eteklerinin tutuşması sizi etkilemesin, düzeni statüsü bozulsun istemiyor.

Ayrıca bir mesajınızda adamın gay olabileceği ihtimali için kendimden emin olamam ama ondan eminim yazmışsınız. Diğer bir mesajınızda da hiç cinsel isteği yok hatta sorun problem yaşıyor yazdınız. O sıkı sıkıya koruduğu telefonu, sosyal medya hesaplarını bir görseniz çok şaşırırsınız gibi geldi bana.

Yarın ilk işiniz boşanma avukatı araştırmak olsun. Çocuk yok, nafaka falan hiç uğraşmayın. Herkes eşyasını alsın çıksın gitsin.
Çok doğru boşansam beni sarsacak yoracak bi durumla karşı karşıya kalacağımı zannetmiyorum. Çevre faktörü biraz etkiliyor ne yalan söyleyeyim. İnşallah o cesareti bulabilirim.

Çocuk yapmayın, okurken ben bile çok kötü oldum
Eşinizi karşınıza alıp konuşmayı denedin mi
Daha fazla senelerinizi heba etmeyin
Denedim defalarca. Ya dinlemedi, ya geçiştirdi, ya da bastırdı bi şekilde beni manipüle etmeye çalışarak. Örneğin telefonunu en başından beri gizlemesine rağmen sen şüphecisin diye gizliyorum demeye başladı zamanla. Telefonu gizleyen bi adama şüpheyle bakmam zaten çok normal. Ona sonsuz güven duymamı bekliyor.

Geçmez, bir ömür böyle geçirmeye kalkarsanız aklınızı yitirmeseniz bile benliğinizi yitirirsiniz.
Küfür, hakaret, aşağılama...
Çocuğunuz var mı bilmiyorum, ama şimdi yoksa gelecekte bir çocuğunuz olduğunda babasının annesine sürekli küfrettiğine, hakaret ettiğine, aşağıladığına tanıklık ettiğini düşünün.
O çocuğun psikolojisi nasıl olur?
Sizin psikolojinizin nasıl olacağından zaten bahsettim.
Doğrudan boşan demeyip aile terapisine gidin diyeceğim de sorun ilişkinizde değil eşinizde. Onun değişmek istemesi ve bunun için çabalaması gerekiyor. Ve çok da bunu yapacak biri gibi durmuyor.
Boşanma fikrini ciddi olarak düşünmenizi, şu an eyleme geçirmeyecek olsanız bile finansal açıdan her türlü duruma hazırlıklı olmak için önlemler almanızı tavsiye ederim.
Zaten bu durumda çocuk yapacak gücüm yok psikolojik olarak. Çocuk olursa iyice kafayı yerim eminim. Bu kadar bencil bi adam ne çocuğuna bakar ne benimle ilgilenir. Dediğiniz gibi çocuğun psikolojisini etkileyecek davranışlar da cabası…

Boşanmak çok kötü bir şeydir algısını yikmamiz lazım.
Ben de boşandım hayatım boşandıktan sonra daha iyi hale geldi.
Evet zor bir şey kolay değil ama o yaş sürecini atlatinca her şey daha kolay hale geliyor.
Hayatınızın geri kalanını böyle geçirmek daha da fena.

Ama ben siz boşanmak istediğiniz zaman eşinizin rol yapıp bir süre değiştim taklidi yapacağını düşünüyorum.
Böyle böyle 1 senenizi daha çalar.

Cesareti burada değil içinizde aramalısınız. Eşiniz olacak herif evlat olsa sevilmez bir tip. Sadece 1 yılın içine bir ömür yaşanmaması gereken şeyler sığdırmışsınız. Kangren parmağa bakıp acınmaz , kesilmelidir diğer bölgelerinde zarar görmemesi için. Düşünmeyin hareket edin lütfen !

Boşanmak çok kötü bir şeydir algısını yikmamiz lazım.
Ben de boşandım hayatım boşandıktan sonra daha iyi hale geldi.
Evet zor bir şey kolay değil ama o yaş sürecini atlatinca her şey daha kolay hale geliyor.
Hayatınızın geri kalanını böyle geçirmek daha da fena.

Ama ben siz boşanmak istediğiniz zaman eşinizin rol yapıp bir süre değiştim taklidi yapacağını düşünüyorum.
Böyle böyle 1 senenizi daha çalar.
İşte böyle olmaması için o sakladığı telefonunda ne varsa ortaya çıksın istiyorum. Böylece oyalamaya yüzü de kalmaz.

Hayatımın en kötü günlerini mi geçiriyorum diye düşünüyorum ama hayır daha kötü günlerim de oldu. Ama hiç bu kadar çığlık çığlığa ağlamak isteyipte ağlayamayıp boğazımda yumru oluştuğunu hatırlamıyorum. Severek evlendim. Zorla değil, aile baskısıyla değil, hatta ailemin başta çokta sıcak bakmadığı bir ilişkiydi. Fakat birbirimize olan zıtlıklarımızdan o kadar yoruldum ki. Zerre kadar güven vermeyen, ilgi göstermeyen, sevgi hissettirmeyen, kaba davranan, başına buyruk, bencil, düşüncesiz bir eşe sahibim. Telefonunu vermez, her şeyi gizlidir. Oynadığı oyun dışında ekranını görmemi istemez. Özellikle instagram, whatsapp ve facebook. Ben onun eşi değilmişim gibi defalarca konuşmama rağmen bana herşeyi gizlidir, her uygulamasında şifre vardır. Üstelik nişanlıyken bana evlendiğimde böyle olmıycam gizlemiycem diye defalarca söz verdiği halde bu durumda.Bana asla ilgi göstermez. Özel günleri bilmez, sürpriz yapmaz, hediye almaz, gezdirmez, benimle etkinlik yapmaz, gün içinde aramaz bile. Hastalanınca merak etmez, üzülmez. En ufak şeyde azarlar, hakaret ve küfür eder. Bana asla nazik olmaz, üzülmemem için çaba sarfetmez aksine üzülmem için büyük bir gayret içersindedir. Başına buyruktur, eş olduğumuzu hatırlamaz. Beni çoğu konuda haberdar etmez, bilgilendirmez. Aşırı cimridir. Bir çikolata dahi almak istesem laf eder, aylık ev alışverişi için kıt kanaat para verir ve onu da eve harcadığımda bile söylenir. Her ne kadar inkar etse de dışarda onun beğeneceği tarzda kızlar görse (sarışın) durmadan bakar. Bana asla iltifat etmez. Karşısında süslensem bile güzel olmuşsun demez. Aksine sürekli kilolusun der. Cinsel yönden aşırı isteksiz ve sorunludur. Bu sorununu da asla kabul etmez. Dışarda elini tutmak istesem zoraki tutar. 4-5 gün ondan uzakta dahi olsam ne arar ne sorar ne de özlediğini dile getirir. Beni yalnızca ev işlerini görecek, yemeğini yapacak, çamaşırını yıkayacak, hiç konuşmayacak, herşeye he diyecek bir hizmetçi gibi gören bir kocaya sahibim. Bu ömür böyle geçer mi bilmiyorum. Ay sonunda bir sene olcak. Ama daha bir sene olmadan ben boğulacak hale geldim. Artık tahammülüm kalmadı. Görüş ve düşüncelerinizi aktarırsanız mutlu olurum.
Maalesef eşiniz sizi kendisine bakasınız diye almış bir nevi hizmetçi gibi, sizi eşi gibi görmüyor, size tavsiyem çocuk yapmadan acilen ayrılın yolunuza bakın, size değer veren birisi karşınıza çıkacaktır mutlaka , herşeyden önce siz kendinize değer verin ve bu adamı daha fazla çekmeyin ...

Maalesef eşiniz sizi kendisine bakasınız diye almış bir nevi hizmetçi gibi, sizi eşi gibi görmüyor, size tavsiyem çocuk yapmadan acilen ayrılın yolunuza bakın, size değer veren birisi karşınıza çıkacaktır mutlaka , herşeyden önce siz kendinize değer verin ve bu adamı daha fazla çekmeyin ...
Evet, sürekli başka çiftlerle bizi kıyaslar oldum. Ben niye böyle ilgi, sevgi, merhamet görmüyorum diye soruyorum kendime maalesef.

Hayatımın en kötü günlerini mi geçiriyorum diye düşünüyorum ama hayır daha kötü günlerim de oldu. Ama hiç bu kadar çığlık çığlığa ağlamak isteyipte ağlayamayıp boğazımda yumru oluştuğunu hatırlamıyorum. Severek evlendim. Zorla değil, aile baskısıyla değil, hatta ailemin başta çokta sıcak bakmadığı bir ilişkiydi. Fakat birbirimize olan zıtlıklarımızdan o kadar yoruldum ki. Zerre kadar güven vermeyen, ilgi göstermeyen, sevgi hissettirmeyen, kaba davranan, başına buyruk, bencil, düşüncesiz bir eşe sahibim. Telefonunu vermez, her şeyi gizlidir. Oynadığı oyun dışında ekranını görmemi istemez. Özellikle instagram, whatsapp ve facebook. Ben onun eşi değilmişim gibi defalarca konuşmama rağmen bana herşeyi gizlidir, her uygulamasında şifre vardır. Üstelik nişanlıyken bana evlendiğimde böyle olmıycam gizlemiycem diye defalarca söz verdiği halde bu durumda.Bana asla ilgi göstermez. Özel günleri bilmez, sürpriz yapmaz, hediye almaz, gezdirmez, benimle etkinlik yapmaz, gün içinde aramaz bile. Hastalanınca merak etmez, üzülmez. En ufak şeyde azarlar, hakaret ve küfür eder. Bana asla nazik olmaz, üzülmemem için çaba sarfetmez aksine üzülmem için büyük bir gayret içersindedir. Başına buyruktur, eş olduğumuzu hatırlamaz. Beni çoğu konuda haberdar etmez, bilgilendirmez. Aşırı cimridir. Bir çikolata dahi almak istesem laf eder, aylık ev alışverişi için kıt kanaat para verir ve onu da eve harcadığımda bile söylenir. Her ne kadar inkar etse de dışarda onun beğeneceği tarzda kızlar görse (sarışın) durmadan bakar. Bana asla iltifat etmez. Karşısında süslensem bile güzel olmuşsun demez. Aksine sürekli kilolusun der. Cinsel yönden aşırı isteksiz ve sorunludur. Bu sorununu da asla kabul etmez. Dışarda elini tutmak istesem zoraki tutar. 4-5 gün ondan uzakta dahi olsam ne arar ne sorar ne de özlediğini dile getirir. Beni yalnızca ev işlerini görecek, yemeğini yapacak, çamaşırını yıkayacak, hiç konuşmayacak, herşeye he diyecek bir hizmetçi gibi gören bir kocaya sahibim. Bu ömür böyle geçer mi bilmiyorum. Ay sonunda bir sene olcak. Ama daha bir sene olmadan ben boğulacak hale geldim. Artık tahammülüm kalmadı. Görüş ve düşüncelerinizi aktarırsanız mutlu olurum.
Görüş ve düşünce mi 🙄

Karşı taraftan değer görebilmen için önce kendine değer vermelisin. Sen bence kendi değerinin bile farkında değilsin. Neden bir Kadın kendine bu hayatı reva görür ki? Hemen boşan derim. En güzel yıllarını bu Adama harcama.

Hep söylerim,kimseyi affetmeyin. İlk hatasında kapının önüne koyun ki devam edip de hayat enerjinizi emmesin.

İlk eşimi tek hatasıyla boşadım, iyi ki de boşamışım. Yoksa bir yerlerde hala onunla cebelleşiyor olacaktım.

Bi sabah uyurken kaçır götür bi telefoncuya, cesaretin yoksa da telefondakilerden sonra patlayacaktır olay zaten
Zaten evliliğimdeki en can sıkıcı olaylardan biri de telefon olayı. Evli bir adamın telefonu gizli olamaz, özel hayatı olamaz. Hayatının en özeli eşi olmalı zaten. Gizliyse mutlaka görmemden rahatsız olacağı şeyler var. Bu aldatma da olabilir, sapkınlık da olabilir.

Hep söylerim,kimseyi affetmeyin. İlk hatasında kapının önüne koyun ki devam edip de hayat enerjinizi emmesin.

İlk eşimi tek hatasıyla boşadım, iyi ki de boşamışım. Yoksa bir yerlerde hala onunla cebelleşiyor olacaktım.
Dayak,kumar ve bariz aldatma olmadığından çevreme hata olarak kabul ettiremem birşeyleri fakat defalarca uzlaşmak için telefon konusunu konuşmama rağmen benimle orta yolu bulmaması da büyük bir hata benim gözümde.

Back
X