Bir buçuk ay hiç aramadı.Ben onu çok merak ettim.Onun arkadaşlarında ulaştım ve onlarda eski sevgilimin ev arkadaşlarına ulaştılar ancak öyle iyi oldugu haberini aldım. Sabırla bekledim sadece ama onun sevgisine bağlılığına çok güveniyordum.Bir buçuk ay sonra annesini aradım ama telefona cevap veren olmadı.Beş dakika sonra ondan mesaj geldi,"Bitti,böyle olmasını istemezdim"diye
sevgisi bitti ve çekti gitti...anladığım bu...hayatına başkası girmiş olmalı...yoksa aniden pat diye bitirmezdi...
dua et ki evlenmeden başına gelmiş bu olay...evlendikten sonra başına gelseydi daha kötü olurdu...
sana selam vermesini neden istiyorsun ki...bırak vermesin....ben olsam bırak ondan selam beklemeyi yüzümü çevirir selam vermezdim selamını almazdım....
ondan umudunu kesip hayatına arkana bakmadan devam etmeni tavsiye ederim
Evet birden oldu.Doğum gunumde Seni seviyorum diye mesaj attı ama mesaj çok soğuktu .Ondan sonrada hiç aramadı zaten canım.
Evet birden oldu.Doğum gunumde Seni seviyorum diye mesaj attı ama mesaj çok soğuktu .Ondan sonrada hiç aramadı zaten canım.
Kesinlikle haklısın.Ben ondan umudumu çoktan kestim.Onu beklemekten yoruldum.Ama onun adı hep içimde kaldı.Hala şaşkınlığını yaşıyorum.Ondan selam bekliyorum çünkü biz birbirmizin en iyi dostuyduk ve en zor zamanlarımızda destekçiydik birbirmize.Ben bütün bunların kıymetli olduğunu düşünüyorum ve ondan biraz olsun saygı bekliyorum ama işte durum böyle olunca da kalbim kırılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?