• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dokuyorum sadece

hakkında hayırlısı olsun, ben hep derim erkek milletine güven olmaz, hayatta önce kendin için bişeyler yapacaksın ayakların yere sağlam basacak sonra evlilik sonra çocuk:KK14:
isim vardı ama hayat işte gebelik çok zor oldu ilk bebeğimi çalışma hayatım yüzünden kaybettim hal böyle olunca istifa ettim hayat

Ya sınav bahanesiyle biraz ailenize gitseniz, hem ev işi hem çocuk, sınava hazırlanamıyorum falan deseniz?

Hem size iyi gelir, hem yokluğunuzda eşiniz kıymetinizi anlar belki.

Çalışmıyorsunuz diye sizi yük olarak mı görüyor, bu yüzden mi soğuduğunu düşünüyorsunuz?

Şu mubarek gün inşallah eşiniz hatasını anlar. Tekrar yuvanız eski sıcaklığına kavuşur.
annemi azarladı sen sınava girmesi için teşvikmi ediyosun diye ben izin vermiyorum diyor bende onu azarladım yerin dibine soktum anneme laf ettirtmem bu süreçte onları üzmek istemiyorum zaten çok üzdüm zamanında bu adam için daha fazla olmaz ..zaten annemin başı şu an kalabalık evde yer yok

isim vardı ama hayat işte gebelik çok zor oldu ilk bebeğimi çalışma hayatım yüzünden kaybettim hal böyle olunca istifa ettim hayat

Allah eşine vicdan merhamet versin canım ne diyeyim, bir odunda benim başımda var ama tavsiyem kocanı hayatının merkezine koyma, ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk.... zaten el kızının canı olmuyor:KK14:

Sorunun tam olarak kaynağı nedir ?
Çocuk olduktan sonramı sizinle ilgilenmedi.
Kusura bakmayın ben çok anlayamadım detaylı olmadığı için..
çocuktan sonra gelişen olaylar diyelim işi bırakmak zorunda kalmam vs.. Ama korkmayın sizde olmaz inşallah benimki baştada böyleydi ben aşktan göremiyodum sadece

çocuktan sonra gelişen olaylar diyelim işi bırakmak zorunda kalmam vs.. Ama korkmayın sizde olmaz inşallah benimki baştada böyleydi ben aşktan göremiyodum sadece

Çocuk olduktan sonra bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum..
Bütün eziyeti, zorluğu , uykusuzluğu kadınlar çekiyor adamlar keyif yapıyor birde triplerini çekiyoruz vay arkadaş :sopa:
Gerçi benim çocuğum yok ben şuanda dahil değilim bu duruma :)

Allah yardımcınız olsun ne diyelim umarım en kısa zamanda düzelir..
Eğer maddi anlamda sıkıntı yaşıyorsanız eşinizin böyle davranmasına belki en büyük etken oda olabilir..

annemi azarladı sen sınava girmesi için teşvikmi ediyosun diye ben izin vermiyorum diyor bende onu azarladım yerin dibine soktum anneme laf ettirtmem bu süreçte onları üzmek istemiyorum zaten çok üzdüm zamanında bu adam için daha fazla olmaz ..zaten annemin başı şu an kalabalık evde yer yok
Anlamıyorum, çalışmayı bırakınca böyle davranmaya başlamış, ama aslında çalışmanızı da mı istemiyor?

Şiddet de var anladığım kadarıyla. Hala orada kalmanız sağlıklı değil gibi geldi bana. Gidecek kimseniz yok mu? Dediğim gibi boşanmayı henüz dillendirmek istemiyorsanız, sınav için demek iyi bir bahane.

Size yaptığı muameleyi hem kendi ailenizin, hem onun ailesinin bilmesi lazım bence.

Biz çok şey istemiyoruz aslında... 1 güleryüz, nasılsın diye sorulmak, saygı duyulmak, elimizin tutulması, sarılmak, öpmek... Kısacası ilgi...

Çok mu zor yaa? Bunların hiç biri parayla değilki!... Neden esirgiyorlar? Neden çok görüyorlar?

Hata bizde aslında... Okadar çok değer veriyoruzki, vazgeçilmez zannediyorlar kendilerini. Dünyanın onların etrafında döndüğünü zannediyorlar. Nasılsa her koşulda cepte olduğumuzu düşünüp değer vermiyorlar. Fıtrat olarak daha kırılgan olduğumuz için çok kolay psikolojik baskı altına alıyorlar.

Ben de boşanma aşamasındayım, yeni idrak ediyorum tüm bunları. Öncesinde çok sinyal veriyorlar aslında ama "seviyorum, aşığım" deyip es geçiyoruz o sinyalleri.

Umarım bundan sonrası için evladınızla güler yüzünüz. Umarım sınavlarınızda çok başarılı olursunuz. Umarım ayaklarınızın üzerine sımsıkı basarsınız. Canı gönülden diliyorum bunları.

valla insan evlendigi ilk zamanlar herseye katlaniyor yipraniyorsunda sonra artik yavas yavas gercekleri goruyorsun. karsidaki insan vaz mi geciyor senden, skliyor mu? bilmiyorumki evlilikler niye bu hale geliyor.

tek sorun sevgi olmaması galiba? Allah kolaylık versin inşallah sınavı kazanırsınız
3 yıl farklı sehirlerde yürüttük çok büyük zorluklarla evlendik çok büyük aşıktık ya birbirimize hani o ilk aşk saçmalığı varya ayrılamadım hani ayrilirsam intihar ederim derdim iste sonuç bu burdan genç kızlara sesleniyorum aşk denen hastalığa yakalanirsaniz o ortamdan uzaklassinlar veya cevrelerinde soylenenleri dinlesinler benim cevremde bir kişi bile evlen demedi herkes ayrıl demişti

3 yıl farklı sehirlerde yürüttük çok büyük zorluklarla evlendik çok büyük aşıktık ya birbirimize hani o ilk aşk saçmalığı varya ayrılamadım hani ayrilirsam intihar ederim derdim iste sonuç bu burdan genç kızlara sesleniyorum aşk denen hastalığa yakalanirsaniz o ortamdan uzaklassinlar veya cevrelerinde soylenenleri dinlesinler benim cevremde bir kişi bile evlen demedi herkes ayrıl demişti
Neden ayrıl demişlerdi peki onu istememe sebepleri neydi ?

Allah sana hayırlı kapılar açsın.

Benim anladigim kadariyla erkekler eslerinden sıkılıyorlar artik bazen hic bir sey yokken bile esim beni tersleyebiliyor sanki bizdeki sevgi her daim duruyor saniyorlar.ben esime su sozu soylemisligim de vardir onemli olan benim seni sevmem.bendeki sevgi biterse gercekten biter.sevgimi tuketme derim.

Canin cok aciyor, belli.
Su mubarek gecede senin icin dua edicem.
Insallah yollar sonuna kadar acilir sana ve yavruna.
Ailen arkandami peki?

Allah içine ferahlık yoluna aydınlık versin. Her şey güzel olsun inşallah senin ve yavrun için.

kendini ne kadar guzel ifade etmissin. dilerim ise girisin onaylanir ve mutlu olursun. esin hakkinda veya evliligin hakkinda yorum yapmak haddim degil. senin icin hayirlisi olsun. ama guclu kadinsin ve evladina yetersin...

Back
X