İçimi döküyorum

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Merhaba arkadaşlar gece gece hepsi tepeme geldi. Öncelikle şunu belirtmek isterim başlıktada belirttiğim gibi içimi döküyorum şimdiden vakit ayıranlar için teşekkür ederim çıkmazda boğuluyor gibi hissediyorum. Anne ilgisi sevgisi görmedim. Sürekli siyasetle kendini parçalardı. Hiç ilgilenmezdi sadece kapıma para bırakırdı ve bununla çok iyi bir anne olduğunu düşünürdü evde çok az bulunurdu evdeysede kendini mutfağa kapatır sıgara telefon. Sürekli bir aşağılama kıyaslama kendini üstün görürdü. Babamdan korkardım göğüslerime bakardı çok fazla rahatsız olurdum sürekli kaçardım ondan. Babamdan olmasada küçük yaşta büyük büyük adamlardan taciz gördüm. İlk öpüldüğm kişi yaşlı terbiyesiz bir adamdı. Bu yüzden erkeklere karşı ister istemez bir soğukluk var bende. yaklaşık bir ay önce en rahat konuştuğum erkek çocukluk arkadaşımı kaybettim nedenide sürekli ondan kaçmamdı buluşmak istiyordu kaçıyordum söleyemedim ki ben korkuyorum. Onun haricinde arkadaşlarım hatta dostlarım var ama nedense sürekli yalnız hissediyorum. Düşnüyorum acaba ne kadar yanımda olucaklar. Elinde sonunda hepsi geçiyor hayır geçmesede ölüm var yalnız kalmakla ilgili korkularım. her insan yalnızdır diyorum ama ne biliyim o kadar kalabalık ki dünya. Sevmediğim bir işte çalışıyorum aslında bir yıl gibi bir süre dayansam yepyeni bir ile geçebilirim başka bir şehire herşeyi bırakıp yeni bir başlangıç yapabilirim. Nasıl dayanıcağımı bilmiyorum.

Şu anda sehir değişikliği sansiniz yok mu? Kac yasindasiniz? Ayri eve cikamaz misiniz?

Bazı anneler vardır söylesende inanmaz umarım senin annen öyle değildir kaç yaşındasın bilmiyorum çalışıyor ve aynı zamanda da okuyorsan azimle oku para biriktir git o evden

Öz baban göğüslerine mi bakıyordu?

Bu nasıl bir sapkınlıktır ya? Ne günlere kaldık allah'ım.
Evet bide üstüne üstlük sürekli şiddet gördüm ailemden 1.sınıftan itibaren bide öle bir konuşurlardı ki tüm suç benimmiş gibi bu yüzden şu ana kadar sustum

Anne-baban bunu yapmışken kimseye bel bağlama.
Kendini geliştir, işinde farklı şehire geçebilme ihtimalin var madem diren ve yeni başlangıç yap.
Okuyup çalışmak zor hele ki kocaman dünya da yalnız hissediyorken ama şunun şurasında üç beş yıl zorluk çekeceksin, azminin karşılığını sonrasında yersin bol bol.

Ne güzel olur.. Sevmediğim işte 1 yıl sonrası gelir umarım

Üniversiteye başlamadan önce bir psikolog ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Gittiginizde de bulundugunuz şehirde devam edin.
Psikologla görüsmelerinizden sonra da babanızla ilgili düşüncelerinizden eminseniz olabildigince yanyana gelmemeye çalışın, bu durumu annenizle paylaşabilirsiniz. Bu arada derslerinize odaklanıp babanız o evde oldugu sürece geri dönmek istemediginizi annenize de söyleyin.

Küfürün adını günah koymuslar derdi ananem hakliymis cok küfrettim o adına malesef "baba" denen karaktersize. Lütfen kurtulus maksadıyla abuk sabuk birini bulup evlenmeye kalkma. Calistigin yerden de sakin ayrilma. Kendi ayaklarin üzerinde durmazsan bu aileden sana zarardan baska bisey gelmeyecek.

Başka şehire git, hayatın tadını çıkar. Hiç bi haltı kafana takma. Evet sıkıntılı durumlar ama dipte sayılmazsın.

Kendi düzenini kurdun mu aile geride kalır

Malesef yalnız doğduk , yalnız öleceğiz.
İnsanlar ailelerini seçemiyor.
Hepimizin imtihanları var bu dünyada aile,eş,hastalık maddi durum vs. Olanada şükür olmayana da diyerek devam etmeli.
Evvela Muhteşem bir hayatınız yok Evet ama sağlıklı erken olgunlaşmış bir birey olmanıza sebebıyet vermiş yaşadıklarınız güçlüsünüz.
Yaşatılan herseyı yaşatmayacaksınız bilincinde olduğunuz için okuyup çalışıp harıka bir aile kuracağınıza eminim. Herşeyin bir imtihan ve geçici olduğunu unutmayın lütfen

Çok teşekkürler
her başıma geldikce diyorum zaten ben böle yapmıycam asla böyle davranmayacağım diye çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…