İçimi döküyorum

Yurtta kalsaymışsınız daha iyiymiş ya..
Baba kavramını ne hale sokan insanlar var...

Anneanne,babaanneniz falan yok mu onlarda kalsanız?

Biraz sabret hepsi düzelir hayatın bazı dönemleri hep böyle karışık çıkmaz oluyor. Ama sonra düzeliyor ömür boyu süren dert tasa yok. .

Bunlar size iyi gelen şeyler değil, psikolojik bir desteğe ihtiyacınız var. Yanlış anlamayın lütfen, yalnız erkek arkadaşlarınızdan uzaklaşmanız yarın onların da sizden uzaklaşmasına sebep olur. Korkularınız çok normal, bilinçaltına yerleşmiş, çirkin duygular.. Bunları size yaşatanlar utanmalı.
Siz, kendinizi toparlayın. Herkesin bir olmadığına inandırın kendinizi, anlıyorum ki yalnız büyümüşsünüz, bir süre sonra birilerine ihtiyaç duyacaksınız. Bu sizin hata yapma olasılığınızı arttırır. Güçlü olun, inanıyorum

Öncelikle tüm erkeklerin öyle olduğu düşüncesini kafanızdan atmaya çalışın.Bu tür düşüncelerle ilerde yanlış seçimler yapabilirsiniz.Şuanki işinizi sevmiyor olabilirsiniz ama dayanın ilerideki günlerinizin güzel olması için dayanın ve güçlü olun.Zamanla hayatın düzenin yerine oturur inşallah merak etme.Sen güçlü olduğun sürece birşey yıkamaz seni..Şuan geleceğin ve isteklerin için planlar yap ve onların olması için çabala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…