İçimi ferahlatacak bir şeyler. ..

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.100
Arkadaslar çok çok caresizim
veterinerler bir ayda benden bikti :KK43:
Bir aylık yavru bir kedim var
Ama bir aydır dertleri bitmiyor
Bir gün kabızlık bir gün pisik
Şimdi de karni sis
Ben en ufak bir değişim görsem zaten direk veterinere gidiyorum
Doktor çok umutlu konuşmadi o yüzden tecrübesi olanlar Allah rızası için yardım etsin bilgi konusunda
Su an çok halsiz ve istahsiz
Bebelac veriyorum arada suyla süt veriyorum ama iştahı yok diye gittim kedi sütü tozu ve yaş konserve mama aldım onları biraz daha beğendi ama çok az yiyor
Karni için ise aşı oldu
Şimdi ilk defa söyle bir şey gördüm iğne oldu eve geldik yürürken yıkılıyor sizce sebebi ne ?
Tecrübesi olan var mı
Halsiz sessiz istahsiz bir yavru haline geldi oysa canavar gibiydi
Bir de çok iyi beslenmesine rağmen çok küçük
arada zeytinyağı veriyorum sizce fazla mi verdim
Veteriner neden umutsuz konuştu ne gibi bir şey olabilir ?

çok uzuldum konu basa tasınsın dıye yorum yapıyorum....ınş bılen bırılerı cıkar...zamanında cok kedı besledım....ve arkalarından cok gözyası dökmüşlüğüm vardır...ınş sızınkı ıyıleşir

Canım Allah şifa versin. Yeni köpeğimi kaybettim. Seninki yaşar inşallah. Rabbim ömür verdiyse iyileşecektir. Benim kedim, köpeklerim artık yoklar. Sen elinden geleni yapıyorsun. Umarım güzel haberlerle dönersin. Bu arada istersen başlığı değiştir ve kedim hasta yardım gibi birşeyler yaz. Acil olduğu ve konunun kedi olduğu anlaşılsın belki daha çok yazan olur.

Arkadaşlar hepinize teşekür ediyorum
bilen birilerinin çıkmasını bekliyorum umutla
iyi dilekleriniz için çok sağolun

Arkadaslar çok çok caresizim
veterinerler bir ayda benden bikti :KK43:
Bir aylık yavru bir kedim var
Ama bir aydır dertleri bitmiyor
Bir gün kabızlık bir gün pisik
Şimdi de karni sis
Ben en ufak bir değişim görsem zaten direk veterinere gidiyorum
Doktor çok umutlu konuşmadi o yüzden tecrübesi olanlar Allah rızası için yardım etsin bilgi konusunda
Su an çok halsiz ve istahsiz
Bebelac veriyorum arada suyla süt veriyorum ama iştahı yok diye gittim kedi sütü tozu ve yaş konserve mama aldım onları biraz daha beğendi ama çok az yiyor
Karni için ise aşı oldu
Şimdi ilk defa söyle bir şey gördüm iğne oldu eve geldik yürürken yıkılıyor sizce sebebi ne ?
Tecrübesi olan var mı
Halsiz sessiz istahsiz bir yavru haline geldi oysa canavar gibiydi
Bir de çok iyi beslenmesine rağmen çok küçük
arada zeytinyağı veriyorum sizce fazla mi verdim
Veteriner neden umutsuz konuştu ne gibi bir şey olabilir ?
Kedilerde ara sıra karında şişlik oluyo hatta değdiğinizde miyavlıyolar kabızlıgı kaç gün sürüo peki 3 gün sürerse panik yapmanız gerekli veterinere sormadan zaytinyağı vs vermeyin henüz çok ufak 1 aylık kutu mama şuan için erken annesi nerede yavrunuzun?

Kedilerde ara sıra karında şişlik oluyo hatta değdiğinizde miyavlıyolar kabızlıgı kaç gün sürüo peki 3 gün sürerse panik yapmanız gerekli veterinere sormadan zaytinyağı vs vermeyin henüz çok ufak 1 aylık kutu mama şuan için erken annesi nerede yavrunuzun?
Doktor ver dedi ama ben fazla kaçırdım sanırım zeytinyağı ni
Annesini araba ezmis bana iki üç günlük iken geldi
o gün bugündür bebelac veriyorum
Dr konserve verebilirsin dedi sulandirarak
Ben de öyle yapıyorum aynı zamanda kedi sütü totozu veriyorum
şu an kabızlık yoktu sorun halsizlik ve istahsizlik
az da olsa yiyor ama çok çok halsiz ne olabilir ki sebebi aklıma bir şey gelmiyor
kabiz ishal değil başka ne olabilir
aşı mi ağır geldi desem zaten aşı öncesi böyleydi ama aşı sonrası artık yürürken de sendelior
bu arada nazar değmesin ama wc olayı tamamen düzgün şu an
bu arada kedim ilk günden beri çok küçük ve cok yavaş gelişen bir kedi
bedeni küçük ama hareketli ve iştahlı bir kediydi
lütfen bir şeyler söyleyin :KK43:

Aynı zamanda Dr artık tuvaletini o bolgesini uyarmadan yapamamasina şaşırdı bir aylık ama yapamıyor mu dedi hatta kedim bir aya göre çok küçükmus

20150721_145147.jpg

şu an boyle

Eklentiler

• 20150721_145147.jpg
    20150721_145147.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 150
kedim var ama böyle şeyler yaşamadık,yer içer uyur bizimki bir sorunu olmadı için :KK43: yavru kedilerin bakımı çok daha zor sanırım

Doktor ver dedi ama ben fazla kaçırdım sanırım zeytinyağı ni
Annesini araba ezmis bana iki üç günlük iken geldi
o gün bugündür bebelac veriyorum
Dr konserve verebilirsin dedi sulandirarak
Ben de öyle yapıyorum aynı zamanda kedi sütü totozu veriyorum
şu an kabızlık yoktu sorun halsizlik ve istahsizlik
az da olsa yiyor ama çok çok halsiz ne olabilir ki sebebi aklıma bir şey gelmiyor
kabiz ishal değil başka ne olabilir
aşı mi ağır geldi desem zaten aşı öncesi böyleydi ama aşı sonrası artık yürürken de sendelior
bu arada nazar değmesin ama wc olayı tamamen düzgün şu an
bu arada kedim ilk günden beri çok küçük ve cok yavaş gelişen bir kedi
bedeni küçük ama hareketli ve iştahlı bir kediydi
lütfen bir şeyler söyleyin :KK43:
Aslında anlattıgına göre gelişme gösteriyo bizim drumuz pek konserve mama taraftarı değil karında ağrısını artırdığına şahit oldum aşı olduktan sonra benim kızda 2 3 gün zor toparlanıyo senin minik çok küçük oldugu için zor toparlanıyo olabilir ne iğnesi oldu bu arada

cidden bir aya göre bence de küçük.ben daha bir haftalık kedi almıştım bir kere aynı o da böyleydi.siz ne zaman aldınız?

hufff cok minik buuu :KK43: birkac günlükken sana geldiyse iyi bakmıssın 1 aylık olabilmiş
karnına parmaklarınla hafif hafif masaj yap..
süt veriyorsan inek sütünü sindiremez o suyla karıstırıp vermen lazım..
hemen iyi olsun insallah :KK43:

Aslında anlattıgına göre gelişme gösteriyo bizim drumuz pek konserve mama taraftarı değil karında ağrısını artırdığına şahit oldum aşı olduktan sonra benim kızda 2 3 gün zor toparlanıyo senin minik çok küçük oldugu için zor toparlanıyo olabilir ne iğnesi oldu bu arada
Kurtlari için iğne yapıldı
iğne sonrası böyle sersemlesmesi normal mi ?

cidden bir aya göre bence de küçük.ben daha bir haftalık kedi almıştım bir kere aynı o da böyleydi.siz ne zaman aldınız?
Ya göbek bağı bile duruyordu iki üç günlüktu o zaman çok çok daha küçüktü bu yine gelişmiş hali ama yine küçük :KK43:

Bulunduğunuz yerde başka bir veteriner var mı? Yani biz nasıl bir hastalığımızda 1-2 hatta 3 dr a gidip fikir alıyorsak belki 2. Veteriner size daha çok yardımcı olabilir. Benimde kedilerim var hepside sizinki gibi annesi ölmüş sokakta çaresiz bulunmuş yavrulardı ama benim veterinerim hepsini yasattı. Ben istanbul anadolu yakasındayım. Sizde burdaysanız veterinerimin bilgilerini paylaşabilirim

Kurtlari için iğne yapıldı
iğne sonrası böyle sersemlesmesi normal mi ?
İç dış paraziti yapılmış sanırım ozman iğne sonrası benim minnak 3 gün kendine zor geliyo seninkinin aksine benim kız baya iri 3 aylık oldugu halde aşıları ağır geliyo sürekli uyku halinde ve halsiz oluyo normalde çok yaramazdır ama aşı çok etkiliyo

X