İçimi Kemiren Gerçek

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
Merhaba kızlar :ssz:

Size birşeyden bahsetmek istiyorum . Çocukluktan beri tanıdığım bir arkdaşım var ailelerimiz sayesinde . Çok iyi anlaşamasakta kavgacı ve kinci bi kişiliğe sahip olmadıgım için uzun süren küslüğümüz olmadı. Herneyse konuma geleyim

Bu arkadaşımın uzun zamandır beraber oldugu erkek arkadası var erkek arkadasınıda iyi tanıyorum . Erkek arkadaşı geçen sene askerdeydi ve erkek arkadaşını askerdeyken aldattı. Çocugun hiçbirşeyden haberi yok tabi :50:

Şimdi o çocukla çok fazla yüzyüze gelmemeye çalışıyorum çünkü bunu bilip saklamak hiç bana göre bişey değil .

Bi kaç ay sonra düğünleri var ve arkadaşım çocuk askerden gelince yaptıklarını unutup kaldıgı yerden devam etti .

Söylemek bana düşmez sanırım demi

belkı kızanlar olcak ama nasıl aldattı
:44:

Açıkcası aldattıgı çocuk kim bilmiyorum . Bigün moralim çok bozuk dedi ağlıyordu bende noldu dedim ilk başta söylemek istemedi . daha sonra baya bi ısrar ettim ben ısrar edince biriyle tanştım yaşamamam gereken seyler yasadım dedi bende nasıl yani dedim aldattım ama çok pişmanım dedi ben şoklardayım tabi tekrar nası yani birşeyler yaşandımı pişman olucak dedim oda malesef dedi beraber kalmışlar flan . Aynı zamanda aldattıgı çocugunda kız arkadası varmış :50::37:

Bence söylemek biraz riskli arkadaşının sevgilisine/nişanlısına. Neden? Çünkü arkadaşlık bağının temeli güvendir. Bir insana dostum demek onu ailenden birisi görmek gibi bence. Ailemizden insanları her nasıl düştüklerinde yerden kaldırıp onlara yardım eli uzatıyorsak, arkadaşlarımıza da uzatmalıyız. Arkadaşınız sizi ağlayarak aramış, demek ki en mutsuz hissettiği anda size güvenmiş. Siz bu güveni çiğneyip söylerseniz, arkadaşlığınızı silmiş olursunuz bence. Bu durum arkadaşınızla onun kendi vicdanı arasında, söyleyip söylememekte onun tercihi olmalı. Ben olsam arkadaşıma tavsiyede bulunurdum, söylemesi yönünde ve onun seçim yapmasına izin verirdim. Belki sizin bilmediğiniz detaylar var arada.

Bence söylememelisin, bu onların ilişkisi.
Belki kız bir yolunu bulur haklı çıkar ve sen suçlu kalırsın, ayırmak isteyen kötü kadın olursun. Nişanlımda gözün var der. İnsanoğlu bu ağzı torba değil ki, der de der

Merhaba kızlar :ssz:

Size birşeyden bahsetmek istiyorum . Çocukluktan beri tanıdığım bir arkdaşım var ailelerimiz sayesinde . Çok iyi anlaşamasakta kavgacı ve kinci bi kişiliğe sahip olmadıgım için uzun süren küslüğümüz olmadı. Herneyse konuma geleyim

Bu arkadaşımın uzun zamandır beraber oldugu erkek arkadası var erkek arkadasınıda iyi tanıyorum . Erkek arkadaşı geçen sene askerdeydi ve erkek arkadaşını askerdeyken aldattı. Çocugun hiçbirşeyden haberi yok tabi :50:

Şimdi o çocukla çok fazla yüzyüze gelmemeye çalışıyorum çünkü bunu bilip saklamak hiç bana göre bişey değil .

Bi kaç ay sonra düğünleri var ve arkadaşım çocuk askerden gelince yaptıklarını unutup kaldıgı yerden devam etti .

Söylemek bana düşmez sanırım demi
[/QU

söylememen doğru olan.ben yerinde olsam söylemezdim.

Bence söylememelisin, bu onların ilişkisi.
Belki kız bir yolunu bulur haklı çıkar ve sen suçlu kalırsın, ayırmak isteyen kötü kadın olursun. Nişanlımda gözün var der. İnsanoğlu bu ağzı torba değil ki, der de der

Aynen böyle düşünüyorum bende.

Haklısınız kızlar

Bu zamana kadar sustum bundan sonrada susmam en hayırlısı.

Onu vicdanıyla bırakmak en iyisi sanırım

bencede soyleme . arkadaşınla yada nısanlısıyla cok gorusmemeye gayret et . kızın vıcdanı rahatsa senınde yapacağın bısey yok

Sizi o an yakın görmüş kendisine ağzından kaçırmış itiraf etmiş şimdi söylerseniz çok riskli arada kalırsınız gibi bilmiyorum açık açık söylemeyip gizli bir dost gibi mesaj verseniz de emin olmadan yine devam ederler belkide arkadaşınız yaptığından pişman oldu ve yoluna devam ediyor gerisi onun vicdanının bileceği bir şey şeytan şaşırtmasın bir daha demek düşer :31:

Bu tarz konularda hep söyle diye yorum yapmışımdır ama bu sefer boşver diyorum
Arkadaşın kendi vicdanı ile kalakalsın :ssz:

bana kalırsa hiç bulaşma ve o arkadaşınla da görüşmeyi bi şekilde bitir,eğer gider söylersen senin başın ağrır gibime geldi

bence SÖYLE çocugada yazık erkekler aldatınca yapmadıgımız kalmıyor hemen boşan dıyoruz kadın aldatıyo gızlı kalıyo vıcdanı rahatkı tekrar beraber oluyo.
allah allah yaa ne farkı kaldı hamıleyken eşini aldatan erkekten o da asker ocağındayken aldatılmış kadın olsun erkek olsun mıdem kalkıyo bunları duyunca bence kesınlıkle söyle sevgılısıne ben olsam sölerdım arardım bnm söledıgımı mümkünse soleme derdım kız bana bulaşmasın kınlenıp ıntıkam almasın dıye ama bnm deıgım ortaya çıkacak olsa yıne de solerdım çocuğa cok yaz:50::2:ık...

Söylemek her ne kadar riskli olsa da, kimse kandırılmayı haketmiyor bence
Bazı erkekler söylememeyi haketse de bazılarıda hiç haketmiyor
Evlendiği insanın yerine koy kendini
öyle sıradan bir görüşme de değil, bariz cinsellik yaşanarak aldatılmış
Pişman olmuş olabilir bilemiyorum
Düşünsenize aldatılmışsınız haberiniz yok güle oynaya evleniyorsunuz :50:

Söylemeyin.... tabi ark. Nasihat da edin. Dost zor blunur. Birde kendine askerdeki erkek ark. Gitse bi kıza üzülmez mi idi gbi konşun
Varsın yoksun vıcdanından derse kendsi desin. Siz asla böle bişeyi söylmyn.

Bence bunu söylemek size düşmez sonuçta bu ilişkiye siz dahil değilsiniz, eğer çok vicdan azabı çekiyorsa kendisi zaten söyleme gereği duyar.

arkadasinizin yaptigi bir yana bence o sizi dost gibi goruyor siz onu goremiyorsunuz malesef bence.
ne olursa olsun can mi canan mi demisler. o sizin dostunuzsa tabiki soylememelisiniz.
o size en zor zamaninda en buyuk yanlisinda aglayarak arayip yanlisini paylasmis. siz buraya gelmis soylesem mi diyorsunuz.
arkadasiniza kizarsiniz bagirirsiniz vs. akil verirsiniz ama gidip soylemek size dusmez.
benim dostum bana boyle birsey soylese aklimdan gecmez ben soylesem o gidip soylemeyi dusunse hatamdan utandigim kadar arkadasligimdanda utanirim insanliginizi dostlariniz uzerinden gostermeyin bence vicdanina birakin neresinden bakarsaniz bu onun hayati benim dostluk anlayisim bu degil en azindan hatasi ne olursa olsun.

Back
X