Konu sahibi senin etrafın ciddi tuhaf tiplerle dolu; avukatın, eskisinden sana laf taşıyanlar ve hap kadar bebeği babaya yatılı veren hakim de dahil bunlara.. Süt bebeğini yatılı vermek nedir yani?
Senin davada ciddi bir sorun var. Herkes de yazmış. Avukatın da mı enteresan bulmadı bu sonucu? Ya da bir bilen, bi aklı başında kimse de mi yok etrafında?
Senin anlattığın şeyden şöyle bir komplo teorisi bile cıkar; şu kadın senin çocuğu öyle istiyor ki hakimi bile ayartmış :)))
Ama mantığı ne?neden istesin? Kocana yaranmak için olsa kocan nafaka bile vermiyormuş. Adam çocuğunu önemsemiyor ki kadın ona yaranmak için bu yola başvursun. Haber kaynaklarını bi gözden geçir bence..
Temyize git, karar çocuğun lehine değişir umarım. Ancak değişmezse ve sen çocuğu görmesine engel olursan, ve gercekten bu Adam tutar da çocuğu isterse, bazı şartları da sağlarsa, biraz büyüdüğünde çocuğunun velayetini alabilir.
O yüzden hak hukuk kanalı ile lehine çevirmeye çalış olayları, velayetin kötüye kullanıldığı iddiasıyla velayeti toptan alma yoluna gidebilir Adam. Tabi gercekten velayeti istiyorsa..