• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

1 ay çok olmuş gibi masum olduğunuza emin misiniz çocuk belli yaşa gelene kadar hafta sonları ızın verilir...

Konu sahibi evliyken kocasi baska kadin ayarlamis. Boyle kirici konusmayalim arkdasim. Zor gunler geciriyor konu sahibi.
Once evlilik hayalleri darma duman, simdide elinde tek kalan varligi elimden alinicak korkusu.
Bunlari yasayan ben olsam bende o kadina " metres " derdim. Hatta dahada agir kelimeler, ban yemiyim simdi. Ve o karaktersiz kocamada yeni kufurler uretirdim ona hitaben.
Ah ah içimden neler yazmak geliyorda onlara neyse allah ıslah etsin.

1 ay çok olmuş gibi masum olduğunuza emin misiniz çocuk belli yaşa gelene kadar hafta sonları ızın verilir...
Masum olduğunuza eminmiiniz derken psikolojik şiddet gören benim evden kovulan benim davayı açan benim aldatılan benim Allah kimseyi evladıyla sınamasın ben size bu kadar diyim.

Hakim böyle kararı annenin kusurlu halleri dışında veremez diye biliyordum. Çocuğun sağlıklı koşullarda büyümemesi gibi koşulla ispatı gibi durumlar. Ayrıca esinizin yeni es adayı göze girmek için çocuk sorumluluğunu almak iistemesi çok şaşırtıcı
Anlaşmalı boşanmada çıktı bu karar hiç bir kusurlu hareketim yoktu.Aksine mağdur taraftım.

Merak etmeyin onlar evlensin bide cocuk yapsınlar o kadin sizin cocugunuzu istemez suan göze girmek icin yapiyor.hatta babasını. Cocugu görsun diye yollamaz.ben cok gördüm bosanana kadar çocuğum diyip tutturan sonra aramayan.cok gözüne girmek isterse de nafakasini öde der, ilerde ki onuda sanmam bir insan baskasinin çocuğuna niye bakarki icinde merhamet barindirmuyorsa ki belli o kadinda da yok.üzme sen kendini arkadaşım bebegin cok küçük igrenc bir lohusalik donemi gecmissindir ki gecmemiste olabilir. Yaşadıklarin zor,bak gör arayip sormayacak. Bile zamanla
Ne hamileliğimden birşey anladım nede gönül rahatlığıyla evladımı sevebiliyorum içimde hep bir korku

Söylemedin mi çocuk daha emiyor diye? Avukatın yok muydu? İşte protokole keşke görüş günlerini siz ekleseydiniz o konu açık kalınca kafasına göre ezbere yazdirmis. Kararı temyiz edin derim ben. Psikolog, pedagog çocuk Psikiyatrisi artık ne bileyim ondan görüş alın falan öyle gidip bişeyler yapın. En önemlisi avukat tutun
Evet avukatımı değiştirerek önce buna haciz davası açmalıyım ardındanda kararı temyiz etmeliyim

ben sakin bir insanım. öyle tartışma laf dalaşına girme yapamam. bir de duygusalım hemen ağlama gelir.. amaaaaaaaaa söz konusu çocuğumsa yakarım yıkarım.. panter kesilirim vallahi. o kadını da o adamı da gebertirim hiç.. ne demek çocuğu almak. 3 aylık süt kokulu anne kokusuna, şefkatine muhtaç melek yani..
hiç kafanızı yormayın. vurun yumruğunuzu masaya. hatta cherrynin dediği gibi tekrar mahkemeye başvurun. 1 ay çok uzun bir süre. hem bebek küçük hem karşıdakiler ahlak yoksunu hem de vicdan yoksunu.. zira boşanmak normal bir olay fakat hamile bir kadına bu yapılmaz. doğum olur lohusalık biter oturup konuşulur ayrılınır. bunlar çiğ süt emmiş belli ki.. iyi bir avukatla bu sorunu da çözebilirsiniz.
Bir gelsinde istemeye vermiyerek buna ödemediği nafakalar için dava açıcam şimdi susuyorum

onu soylemek istemedim bebek daha kuçuk sut içen bir bebeği nasıl hakim bu kadar sure tutar mesela o geldi aklıma yoksa elbette durumunuzu en iyi siz bilirsiniz ama mahkemeler kolayca 2.5 aylık bebeği yaz tatilinde babaya 1 ay vermez onu soyledim bebeğinize ve size mutlu bir yaşam diliyorum yanlış anlattıysam uzgunum...

Of! Çok ama çok üzüldüm... Bu ne arkadaş ya, bu baba denilen mahluk nefes falan alıyor mu hala yaşıyor mu... :KK34: Arkadaşım karArı buraya yazmışsın karada görüş süreleri hep okul tatilleri baz alınarak ifade edilmiş bu da bana okul çağındaki çocuklar için geçerli olduğunu düşündürdü. Bir kere emzikli Bebek bu anne Nasıl emzirecek yahu değil 1 ay, kalmalı bile verilmez bence, hakim dikkatli okumadı mı acaba... Biliyorum fiilen yaşamak şöyle dursun düşüncesi bile seni deli eder ama insan insana ağır gelir o ikisi o çocuğa iki gün bakamaz. Sana bunları yapan senden olana da tahammül edemez bence. Ya Allah sana sabır versin çok çooookkk, iyilerle karşılaştırsın...

Üşenmedim bütün konularını okudum salya sümük ağlıyorum. Arkadaşım sen bi kurban kes ... O ne ya... Ve ailenden Allah razı olsun... İlahi adalet elbet tecelli eder, dilerim sen bunu görüp içi soğuyanlardan olursun. Sana tavsiyem kendini toparla ve bir işe gir... Bu seni çok rahatlatacatır, bebeğine annen bakabilir sanırım. Adam tam bir psikopat sen kurtulmuşsun dilerim oğlun da kurtulur...

Çok büyük badirelerden geçtim çok şükür oğlula alnımızın akıyla kurtulduk.Amin cümlemüze sabırlar versin.

Herkes metres lafına takılmış da nesine takıldınız ki acaba?
Konu sahibinin eşinin sevgilisi varmış boşanmadan önce.
Boşandıktan sonra konu sahibi metres diye bahsetmiş.

Konu sahibi 3 aylık bebek (gerçi yaza kadar 7-8 aylık olacak) 1 ay müddetle babaya verilmez.
Bu kadar küçük bir çocuğun velayetini de alamazlar.
Velayet bende maddi durumum babasından çok çok iyi kararıda temyiz edicem

Bebek 2 yaşına kadar annesinin bakımına muhtaçtır. Oral dönem, anal dönem bunları annesi ile yasamalidir. Ödipal dönem de babası da işin içine girer. 2 yaşından önce anneden ayrılan çocuklarda çok ciddi psikolojik problemler gelişebilir. Annenin ölmesi veya tamamen terk etmesi değil bu. 1 aylık bir süre için anneden ayrılmayı çocuk anlayamaz. Zaman kavramı 1 yaşında ki bir cocukta gelismemistir anne gelecek desen de anlamaz. Bu ayrılık sonrası annesine karşı kin duymaya başlayabilir. Ya da terk edilme korkusuyla anneye yapisabilir. Ya da bu duygular arasında gidip gelebilir.

Anneyi babayı geçtim, çocuğun psikolojik ihtiyaçları açısından çok zararlı bu durum. Özellikle boşanmış aile çocuğu zaten odipql dönemi problemli geçecek ve diger gelişim dönemlerin de çocuğu hirpalama yaralamaya ne gerek var.
dediğiğniz gibi benim kuzuma zarar gelmeden ben kararı temyiz ediyim en iyisi görmek istiyorsada gelsin evimde görsün

uc aylık bebegı sızden alcagnı sanmıyorum mahkemennn.. aksı bı durum ıspatlamazsa karsı taraf.. hakknzda hayrlısı olsun olan en cok cocuklara oluyo malesef.........

Kararı iyi okuyun. Emzikli çocuk için kararda 6 yaşına kadar çocuk babaya yatılı verilmez. Sadece belirli günlerde belirli saatlerde babası gelir görür. Kararın altında 6 yaşından sonra yazıyordur, iyi okuyun. Eğer sizin dediğiniz gibi ise görüş günlerinin düzeltilmesi için yeniden mahkemeye başvurun.
Okudum fakat böyle bir made yok sanırım benim kararımda bir eksiklik var temyiz edeyim ben kararı

ah metal ah bazen aklıma geliyosun çok üzülüyorum bu yaşadıklarına bırak evlensinler napıcakmış senin çocuğunu. sana kocalık yapmayan adam babalık mı yapar pislik herif
evlensinler zerre umrumda değil aksine seviniyorum bile bizden uzak olur diye ama kadın a salağın gözüne girebilmek için bebeğimi kullanıyo a anda benim sinirlerim tepeme çıkıyor

Evet ya. Bu kadar küçük bebek anneden nasıl bu kadar ayrı kalacak? Hem adam çocuğu istemiyordu sanırım ne oldu birden bire? Tekrar başka bir avukat tut derim.
adamın gözüne gireyim diye yapıyorda kararı temyiz edicem

onu soylemek istemedim bebek daha kuçuk sut içen bir bebeği nasıl hakim bu kadar sure tutar mesela o geldi aklıma yoksa elbette durumunuzu en iyi siz bilirsiniz ama mahkemeler kolayca 2.5 aylık bebeği yaz tatilinde babaya 1 ay vermez onu soyledim bebeğinize ve size mutlu bir yaşam diliyorum yanlış anlattıysam uzgunum...
ortada bir kusur yok fakat sanırım kararda eksikl var kararı temyiz edicem

Back
X