- 21 Ağustos 2015
- 939
- 901
- 103
evet başka bir kelime kullanıpta banlanmıyım diye metres dedimMetres dedigi kuması arkadaşlar..ben öyle anladım..kocasınin sevgilisine metres diyo yani..degil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet başka bir kelime kullanıpta banlanmıyım diye metres dedimMetres dedigi kuması arkadaşlar..ben öyle anladım..kocasınin sevgilisine metres diyo yani..degil mi?
Bu ahlak dışı kadın bebeğimin doğumundan sonra almak için çok baskılar yapmış aynı şeylere yine başlıyıcam ve bu gaza gelipte karada verilen sürelerde bebeğimi isterse diye korkuyorumMeraklanmayın bu konuda hiç
Eski konularını biliyorum eski eşinizdeki kıskançlık karısı olacak veya olmayacak orası belli değil henüz kadını da vuracaktır
Zira sizin ahlaklı (size hayatı zehir eden) kocanız,(evli bi adama metres olacak) ile ahlaklı bir kadınla mutlu bi yuva kurabileceğini veyahut kurulan yuvayı yürütebileceğini zamnetmiyorum ki çocuğu almaya fırsatları kalabilsin
Size güvenmeyen şerefli adam o şerefli kadına güvenebilecek mi sizce?
Bu ahlak dışı kadın bebeğimin doğumundan sonra almak için çok baskılar yapmış aynı şeylere yine başlıyıcam ve bu gaza gelipte karada verilen sürelerde bebeğimi isterse diye korkuyorum
Babamın evine geldikten sonra daha boşanmadan eski eşim bu sürtükle görüşmeye başladı metres demiyimde ne diyim
bu kadın eski eşime bebeğimi benden alması için baskılar yapmış şimdide arada verilen bu uzun görüş günlerinde bebeğimi almak için baskı yapması beni strese sokuyormetres dediğiniz çocuk için adamın mı başının etini yemiş benim nöronlar tamda burda yandı çünkü
iyide neden senin bebeğini almaya çalışyor çok istiyosa kendi yapsın bi tanebu kadın eski eşime bebeğimi benden alması için baskılar yapmış şimdide arada verilen bu uzun görüş günlerinde bebeğimi almak için baskı yapması beni strese sokuyor
Hakime idi bayandı birde böyle bir kara çıkarttı sözlü olarak bebek için birbirinizi kırmayın dedi birdeMetres işte.
Konuya döneyim vermeyin çocuğu sakın. Yiyorsa polis getirir evinizi bastırır onu da yapmaz zaten bu adam.
Böyle ahlaksız insanlarla çocuğu aynı ortamda bulundurmayın.
Gidin temyize. Bebeğim çok küçük 3 ay uzakta kalamaz 1, ahlaksız tiplerin elinde kalmasın 2 , yazdırın dilekçeye. Yeni doğmuş çocuk 3 ay annesinden ayrılır mı, hakim andaval mıdır nedir anlamadım. Bu kadar aptalca kararı neye dayanarak vermiş???
Bir bilsem neden benim bebeğimi istediğini büyük ihtimalle adamn gözünü boyamak için yapıyoriyide neden senin bebeğini almaya çalışyor çok istiyosa kendi yapsın bi tane
adamın gözünü boyamak içinNeden istiyor bebeği ?
Bir bilsem neden benim bebeğimi istediğini büyük ihtimalle adamn gözünü boyamak için yapıyor
3 aylık bebeği hangi hakim annesinden ayırdı ya bide kadınmış hakim neyin kafası buBir bilsem neden benim bebeğimi istediğini büyük ihtimalle adamn gözünü boyamak için yapıyor
Bebeğinizi sizden alamazlar merak etmeyin anneye ihtiyacı olan bir bebeği hangi hakim veriyo babaya ve üvey anneyeBu ahlak dışı kadın bebeğimin doğumundan sonra almak için çok baskılar yapmış aynı şeylere yine başlıyıcam ve bu gaza gelipte karada verilen sürelerde bebeğimi isterse diye korkuyorum
protokole göre ödeyecek güya ama ödemiyorEski eş nafaka veriyor mu bebek için ?
Hakime idi bayandı birde böyle bir kara çıkarttı sözlü olarak bebek için birbirinizi kırmayın dedi birde
karar yazdığım şekilde çıktı bende anlayamadım3 aylık bebeği hangi hakim annesinden ayırdı ya bide kadınmış hakim neyin kafası bu
protokole göre ödeyecek güya ama ödemiyor
İnşallah öyle olurBebeğinizi sizden alamazlar merak etmeyin anneye ihtiyacı olan bir bebeği hangi hakim veriyo babaya ve üvey anneye
Siz buna inanıyor musunuz o kadın o çocuğa bakabilecek sorumlulukta veyahut çocuğu gerçekten istiyo\istiyolar
Sırf size o korkuyu huzursuzluğu yaşatmak için söylendi bunlar
Bir bebeğe sahip olup, sevip, sorumluluk alabilecek olsalardı önce şeylerine sahip çıkarlardı
Allah bilir nasıl davranırdı o bebeğe
Görüyoruz duyuyoruz yaşıyoruz
Siz bebeğinize dört elle sarılın bakın görün yazın bile almak istemeyeceklerdir kim uğraşacak küçük bir bebekle