• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

Meraklanmayın bu konuda hiç
Eski konularını biliyorum eski eşinizdeki kıskançlık karısı olacak veya olmayacak orası belli değil henüz kadını da vuracaktır
Zira sizin ahlaklı (size hayatı zehir eden) kocanız,(evli bi adama metres olacak) ile ahlaklı bir kadınla mutlu bi yuva kurabileceğini veyahut kurulan yuvayı yürütebileceğini zamnetmiyorum ki çocuğu almaya fırsatları kalabilsin
Size güvenmeyen şerefli adam o şerefli kadına güvenebilecek mi sizce?
Bu ahlak dışı kadın bebeğimin doğumundan sonra almak için çok baskılar yapmış aynı şeylere yine başlıyıcam ve bu gaza gelipte karada verilen sürelerde bebeğimi isterse diye korkuyorum

metres dediğiniz çocuk için adamın mı başının etini yemiş benim nöronlar tamda burda yandı çünkü

Konu sahibi, erkeklerin sevgililerine soyledikleri şeydir metres...sen metresim deyince direk seni erkek sandı arkadaşlar..ifaden bozuk yani..en başta ben de oyle algıladım...sonrasında anladım konuyu tūmden okuyunca:KK56:...

Bu ahlak dışı kadın bebeğimin doğumundan sonra almak için çok baskılar yapmış aynı şeylere yine başlıyıcam ve bu gaza gelipte karada verilen sürelerde bebeğimi isterse diye korkuyorum

Neden istiyor bebeği ?

Babamın evine geldikten sonra daha boşanmadan eski eşim bu sürtükle görüşmeye başladı metres demiyimde ne diyim

Metres işte.

Konuya döneyim vermeyin çocuğu sakın. Yiyorsa polis getirir evinizi bastırır onu da yapmaz zaten bu adam.
Böyle ahlaksız insanlarla çocuğu aynı ortamda bulundurmayın.
Gidin temyize. Bebeğim çok küçük 3 ay uzakta kalamaz 1, ahlaksız tiplerin elinde kalmasın 2 , yazdırın dilekçeye. Yeni doğmuş çocuk 3 ay annesinden ayrılır mı, hakim andaval mıdır nedir anlamadım. Bu kadar aptalca kararı neye dayanarak vermiş???

metres dediğiniz çocuk için adamın mı başının etini yemiş benim nöronlar tamda burda yandı çünkü
bu kadın eski eşime bebeğimi benden alması için baskılar yapmış şimdide arada verilen bu uzun görüş günlerinde bebeğimi almak için baskı yapması beni strese sokuyor

bu kadın eski eşime bebeğimi benden alması için baskılar yapmış şimdide arada verilen bu uzun görüş günlerinde bebeğimi almak için baskı yapması beni strese sokuyor
iyide neden senin bebeğini almaya çalışyor çok istiyosa kendi yapsın bi tane

Metres işte.

Konuya döneyim vermeyin çocuğu sakın. Yiyorsa polis getirir evinizi bastırır onu da yapmaz zaten bu adam.
Böyle ahlaksız insanlarla çocuğu aynı ortamda bulundurmayın.
Gidin temyize. Bebeğim çok küçük 3 ay uzakta kalamaz 1, ahlaksız tiplerin elinde kalmasın 2 , yazdırın dilekçeye. Yeni doğmuş çocuk 3 ay annesinden ayrılır mı, hakim andaval mıdır nedir anlamadım. Bu kadar aptalca kararı neye dayanarak vermiş???
Hakime idi bayandı birde böyle bir kara çıkarttı sözlü olarak bebek için birbirinizi kırmayın dedi birde

Bebeğinizi sizden alamazlar merak etmeyin anneye ihtiyacı olan bir bebeği hangi hakim veriyo babaya ve üvey anneye
Siz buna inanıyor musunuz o kadın o çocuğa bakabilecek sorumlulukta veyahut çocuğu gerçekten istiyo\istiyolar
Sırf size o korkuyu huzursuzluğu yaşatmak için söylendi bunlar
Bir bebeğe sahip olup, sevip, sorumluluk alabilecek olsalardı önce şeylerine sahip çıkarlardı
Allah bilir nasıl davranırdı o bebeğe
Görüyoruz duyuyoruz yaşıyoruz
Siz bebeğinize dört elle sarılın bakın görün yazın bile almak istemeyeceklerdir kim uğraşacak küçük bir bebekle

Hakime idi bayandı birde böyle bir kara çıkarttı sözlü olarak bebek için birbirinizi kırmayın dedi birde

Metres için kıralım ama diyeydin tövbee.

Valla metalcim bu ülkede adalet yok biliyorsun. Rafet El Roman denen g.vat yıllarca çocuklarını annelerinden kaçırdı perişan etti kadını. Herif ünlü, yurtdışında nerde olduğu da belli ama kimse bir halt yiyemedi. Aynı model yap sen de. Taşın, ev değiştir, adresini de beyan etme mahkemeye ikametgahını çek anne babanın evine çocuğu istediğin kadar gösterme kimse bir b.k yiyemez inan bana. Bu ülkede adalet de , polis savcı da süs. Yıllarca çocuklarını boşandığı eşe göstermemek için izini kaybettirenler var. İstersen sen de aynısını yap, kimse bir halt yiyemez korkma. Kapıya gelseler bile vermiyorum defolun diceksin bu kadar. Bu memlekette mahkemenin adaletin bir hükmü yok sen korkma. Vermiceksen kimse gelip alamaz.

Bebeğinizi sizden alamazlar merak etmeyin anneye ihtiyacı olan bir bebeği hangi hakim veriyo babaya ve üvey anneye
Siz buna inanıyor musunuz o kadın o çocuğa bakabilecek sorumlulukta veyahut çocuğu gerçekten istiyo\istiyolar
Sırf size o korkuyu huzursuzluğu yaşatmak için söylendi bunlar
Bir bebeğe sahip olup, sevip, sorumluluk alabilecek olsalardı önce şeylerine sahip çıkarlardı
Allah bilir nasıl davranırdı o bebeğe
Görüyoruz duyuyoruz yaşıyoruz
Siz bebeğinize dört elle sarılın bakın görün yazın bile almak istemeyeceklerdir kim uğraşacak küçük bir bebekle
İnşallah öyle olur

Back
X