• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

Ver ozaman mahkemeye. Tüm rezillillerini de anlat. Mahkemeye banka dekontu vermek zorunda. Babalık gorevini yerine getirmiyor. Zaten başka bir kadın için hamile iken benden ayrıldı şimdi kendi luksunden taviz verip çocuğuna mahkemenin uygun gördüğü parayı vermiyor. Bu çocuk evine gitse kim bilir ne halde gelir sorumluluk sahibi değil de
Yatılı almak için ısrar ederse vericem mahkemeye.Eğer şimdi verirsem haciz için bu hemen almaya gelir kararda var diye.

konu sahibi yazını düzelt bence..... bugün benim eski metresimin... diye başlyan cümle kafa karışıklığına neden oluyor

Nafaka ödemiyorsa haciz koydur birde avukatınla görüş temyize gönder kararı tekrar ufacık çocugun bir ay ayrı kalamaz emiyor diye bahane kullan gelsin iki haftada bir senin yanında görsün çok istiyorsa.

Nafaka ödemiyorsa haciz koydur birde avukatınla görüş temyize gönder kararı tekrar ufacık çocugun bir ay ayrı kalamaz emiyor diye bahane kullan gelsin iki haftada bir senin yanında görsün çok istiyorsa.
Çocuk küçükmüş karar için birbirinizi kırmayın dedi hakimemiz.

o kadar küçük bebek nasıl kalıcak ki babada 1 ay.o nasıl saçmalık.Zaten bu kadar küçük bi çocuğun tamamen velayetini almalarıda im-kan-sız. Eşiniz kıskançlıkta ruh hastalığına taş çıkartıyodu yanılmıyosam.Yani onlar evlense dahi uzun sürmez. Şimdi tatlı gelen o sevgilisi evlendikten sonra bakış açısını değiştirir. Benimle evliyken görüşen yatan kalkan kadın bana nasıl karı olur diceğinden hiç şüphem yok eski eşinizin. O iş tutmaz yani.Evlilik olsada sonunu görmeniz uzak olmicağından çocuğu almalarıda pek mümkün değil tabi:) siz olaya duygusal baktığınız için göremiyorsunuz olucakları bence ama dışarıdan bakıldığı zaman sonunu görmek hiç zor değil.

o kadar küçük bebek nasıl kalıcak ki babada 1 ay.o nasıl saçmalık.Zaten bu kadar küçük bi çocuğun tamamen velayetini almalarıda im-kan-sız. Eşiniz kıskançlıkta ruh hastalığına taş çıkartıyodu yanılmıyosam.Yani onlar evlense dahi uzun sürmez. Şimdi tatlı gelen o sevgilisi evlendikten sonra bakış açısını değiştirir. Benimle evliyken görüşen yatan kalkan kadın bana nasıl karı olur diceğinden hiç şüphem yok eski eşinizin. O iş tutmaz yani.Evlilik olsada sonunu görmeniz uzak olmicağından çocuğu almalarıda pek mümkün değil tabi:) siz olaya duygusal baktığınız için göremiyorsunuz olucakları bence ama dışarıdan bakıldığı zaman sonunu görmek hiç zor değil.
Yok kışkaçlıkta taş olsa dayanmaz bunların sonuda belli ama beni düşündüren kısım bu kadın kendini o adama yamamak için oğlumu alet ediyor.Bu salakta gaza gelmiş belliki bunnla evlenicek ne halt ederlerse etsinler umrumda değil benden uzak olsunlarda işte bu kadın bebeğimin yatılı kalması için buna şimdi neler der kimbilir.Bebeğimi sevdiği için değil adamın gözüne girebilmek için bebeğimi kullanıcak aklı sıra kuş beyinli.

Yok kışkaçlıkta taş olsa dayanmaz bunların sonuda belli ama beni düşündüren kısım bu kadın kendini o adama yamamak için oğlumu alet ediyor.Bu salakta gaza gelmiş belliki bunnla evlenicek ne halt ederlerse etsinler umrumda değil benden uzak olsunlarda işte bu kadın bebeğimin yatılı kalması için buna şimdi neler der kimbilir.Bebeğimi sevdiği için değil adamın gözüne girebilmek için bebeğimi kullanıcak aklı sıra kuş beyinli.

Valla o bebeği hiç bir hakim ona vermez.Hem yollu hem cahil.Tam eski kocanıza layık.Layığını bulmuş gerçekten.

Böyle bir karar olmaz senin bebeğin emmiyor mu 1 ay senden ayrı kalsa seni unutur ya o yüzden hakime ne dediğine bakma tekrar avukatınla görüş basvursun.
emiyor kuzum bir ay değil ben bir gün ayıramam kaldıki ben mühendisim kıyamadığım için kuzuma çalışmıyorum bile.

Daha emziren bebeği nasıl alabilirler 1 aylığına, bebek hiç 1 ay ayrı kalır mı? Avukatınıza söyleseniz...

küçücük bebeğimi kullanmaya çalışıyorlarya onlara olan öfkemden gözüm ne yazdığını görmüyo inanki.
doğrudur canım ya inş korktuğun gelmez başına bebişinle mutlu bi hayat sürersin

Birde bayan hakime diye sevinmiştim belki erkek hakime düşsek daha farklı bir karar çıkardı.
Vermeyin yazın, başka şehre gidin. Hem nafakayı ödemiyormuş, kapınıza gelirse ödemediğin nafakalara haciz koydurucam o zamana kadar çocuğu alamazsın defol git burdan diye kapıdan kovun.

Back
X