• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

Ben anlatamıyorum sanırım siz onları görünce yumruk oturuyorsa bir yerlerinize işte bu olayı kabul edememe duru mu lütfen cevap yazmayın siz bunuda kabul etmeyeceksiniz lütfen yazmayın
hayır yanlış kelimelerlemi anlatıyorum anlayamadımki sorun onarın evlenmesi ölmesi değil bebeğimin yatılı kalma kararı çıkaması anlatabildimmi emen süt bebeğine yatılı kararı çıkması ben bunun derdindeyim siz tutturmuşsunuz bir kıskançlık.Benim bütün hayatımı alt üst eden yüz üstü bırakan adamın neyini kıskanıyım.Kıskancak olsam neden boşıyım üstelik gidip davayı kendim açtım.Çarpıtmayın lütfen bebeğimin yatılı kalıcak olması bebeğimi istiyicek olmaları hakkındaki korkumu dile getirdim.Aman eski eşim evleniyor diye ah vah edip hayıflanmıyorum seviniyorumda çünkü benimle uğraşamıyıcaklar.

O gelen kağıt mahkemeden mi geldi eski eşten mi,Kurgu mu bu nedir?
3 aylık bebeğe sömestr tatili babada olacak falan demez herhalde.

Ayrıca cidden kurtulmuşsunuz bu insandan.Ne halleri varsa görsünler değip bulaşmadan.Kendilerine başka oyuncak bulsunlar.

3 aylık Bebek yazın babasındayken metres mi emzirecek o bebeği?

karara itiraz edince istemeye yüzleri kalmayacak.

O gelen kağıt mahkemeden mi geldi eski eşten mi,Kurgu mu bu nedir?
3 aylık bebeğe sömestr tatili babada olacak falan demez herhalde.

Ayrıca cidden kurtulmuşsunuz bu insandan.Ne halleri varsa görsünler değip bulaşmadan.Kendilerine başka oyuncak bulsunlar.

Mahkemeden aldığım kararda yazılıydı.Çok şükür kurtulduk derken böyle bir detay çıktı ama karara itiraz edip velayetin düzeltilmesi için tekrar dava açıcam.

Üşenmedim bütün konularını okudum salya sümük ağlıyorum. Arkadaşım sen bi kurban kes ... O ne ya... Ve ailenden Allah razı olsun... İlahi adalet elbet tecelli eder, dilerim sen bunu görüp içi soğuyanlardan olursun. Sana tavsiyem kendini toparla ve bir işe gir... Bu seni çok rahatlatacatır, bebeğine annen bakabilir sanırım. Adam tam bir psikopat sen kurtulmuşsun dilerim oğlun da kurtulur...
metal metal arkadasimiza ve benim yasadiklarima ilahi adalet Insallah tez zamanda tecelli eder ve haklari ihlal edilmis butun kadinlara .. haklarimizi alamiyoruz, o zaman ne diye ugrasiyoruzki bu bosanmayla ? Bu hakimler neyin kafasini yasiyosa anlamis degilim..

Bu forumda her konu fake olsaydi ohoooo.. o zaman hic okumayin.. yada okuyorsaniz konu sahibine yardimci olacak sekilde yorum yapin.. konu sahibi ve konusu fake degil.. ayrica uzun zamandirda uye bu foruma.. :KK66:
bu mevzunun üatünden zaman geçti yanlız yazalı baya oldu

metal metal arkadasimiza ve benim yasadiklarima ilahi adalet Insallah tez zamanda tecelli eder ve haklari ihlal edilmis butun kadinlara .. haklarimizi alamiyoruz, o zaman ne diye ugrasiyoruzki bu bosanmayla ? Bu hakimler neyin kafasini yasiyosa anlamis degilim..
Elbette bizlere yaşattıklarını onlarada yaşatıcak ben buna eminim.Rabbim bizlere sağlık sıhhat sabır versin.Zor bir sınavdayız ama biticek buda Jolyss Jolyss

Ben çok hukuktan anlamam ama bebeğinizi emzirdiğiniz için karara itiraz edip velayetteki bu saçmalığı düzeltebiliyorsunuzdur mantıken. Tanıdık bir avukat varsa danışın. Kendi çocukları olursa sizinkinden uzak dururlar diye düşünüyorum. Haklısınız sonuna kadar. Bende olsam minnacık bebeğimi yatılı vermek istemezdim. Eğer hukuken çözemezseniz eski eşinizden rica etseniz yatılı almamasını emzirmeniz gerektiğini bu şekilde kendi bebeğine zarar vereceğini size yaşattıklarından sonra en azından bunu istemeye hakkınız olduğunu falan anlatsanız?

Ben çok hukuktan anlamam ama bebeğinizi emzirdiğiniz için karara itiraz edip velayetteki bu saçmalığı düzeltebiliyorsunuzdur mantıken. Tanıdık bir avukat varsa danışın. Kendi çocukları olursa sizinkinden uzak dururlar diye düşünüyorum. Haklısınız sonuna kadar. Bende olsam minnacık bebeğimi yatılı vermek istemezdim. Eğer hukuken çözemezseniz eski eşinizden rica etseniz yatılı almamasını emzirmeniz gerektiğini bu şekilde kendi bebeğine zarar vereceğini size yaşattıklarından sonra en azından bunu istemeye hakkınız olduğunu falan anlatsanız?
Karara itiraz edicem velayetin düzeltilmesi için bunlar malesefki laftan sözden anlamazlar.Rica edersem inadına tersini yapar.

Hakime hanımın yarası mı var da boyle karar vermiş. Allah ıslah etsin ya

Metres diye evli bir adamla birliktelik yaşayıp onun sırtından gecinenlere denir. Artik bosandiginiz icin onlar sevgili. Bunu bir kere kabullenin. Evlilik kararı da almışlar Allah mesut etsin. Sizi de kendi dunyanizda mesut etsin aklınız eski kocanizda saplantili kalmış ama bu duruma verdiğiniz tepkilerle kendinizi cirkinlestiriyorsunuz. Çok hazmedemiyorsaniz takip etmeyin bakmayın. Size göre yaşayacak değiller sonuçta. cocugunuzu da baska bir kadının hiç meraklısı olduğunu sanmıyorum. O kadar aptal değildir kadın heralde evlenip kendi doğurması varken niye sizin çocuğunuza baksın. Biraz sakinlesin de sağlıklı düşünün. Kendi hayatınıza bakın

Metres diye evli bir adamla birliktelik yaşayıp onun sırtından gecinenlere denir. Artik bosandiginiz icin onlar sevgili. Bunu bir kere kabullenin. Evlilik kararı da almışlar Allah mesut etsin. Sizi de kendi dunyanizda mesut etsin aklınız eski kocanizda saplantili kalmış ama bu duruma verdiğiniz tepkilerle kendinizi cirkinlestiriyorsunuz. Çok hazmedemiyorsaniz takip etmeyin bakmayın. Size göre yaşayacak değiller sonuçta. cocugunuzu da baska bir kadının hiç meraklısı olduğunu sanmıyorum. O kadar aptal değildir kadın heralde evlenip kendi doğurması varken niye sizin çocuğunuza baksın. Biraz sakinlesin de sağlıklı düşünün. Kendi hayatınıza bakın
Daha ben boşanmadan benim yatağıma yatan benim eşyalarımı kullanan kadındır metres .Saplantılı değilim ben saplantılı olsam boşanamazdım.Çok şükür kısa bir sürede aştımda evleniceklermiş umrumdamı hayır değil ben burda onların evliliğini değil çocuğumu düşünüyorum.Emin olunki o kadar aptal.Gayet sakinim.Ben kimseyi bana göre yaşayın diyemem kaldıki bizim bir evladımız var tabiki çocuğumun kalıcağı ortamı düşünmek bana düşer.Eğerki çocuğumu kullanmaya kalkarlarsa ki böyle bir durum var işte ben ozaman susmam.Evladımı düşünmemmi saplantı?Daha emen bna muhtaç bir bebeği yatılı göndermek istememek mi saplantı?Evladınız varmı eğer varsa hiç kaybetme korkusu yaşadınızmı ?

üyemiz erkek hanımlar nesini anlamadınız:KK14:

erkek değil şekerim .biz konuşuyoruz arkadasız biliyorum kendini nasıl bukadar kolay erkek diyebiliyonuz ya hey Allah ım milletin işi yok sizlerle uğrassın sanki .kadının derdi zaten kendine yeter birde sizemi laf anlatcak hey Allahım yaaa

• Beğen
Reactions: mw-
erkek değil şekerim .biz konuşuyoruz arkadasız biliyorum kendini nasıl bukadar kolay erkek diyebiliyonuz ya hey Allah ım milletin işi yok sizlerle uğrassın sanki .kadının derdi zaten kendine yeter birde sizemi laf anlatcak hey Allahım yaaa
yorum yazmış olmak için yorum yazıyoasunuz ama ben konu sahibinden cevap aldım zaten

Back
X