- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi kirpapatyasiii
-
Sakın hastanede kan testi yaptırma. Gebelik varsa aile hekimine otomatik düşüyor bilgiler. Komsu yada anneni aile hekimliginden arayip gebelik varmis gelin derler...
Hamile olacağınızı sanmıyorum geri çekilme yöntemi tam bir korunma yöntemi değil ama iki kez adet olmuşsunuz sanmıyorum ben ki ayrıca iki kez olduğunuza göre ilişkinin üzerinden baya geçti sanırm.bence mümkün değil stres yapmayın
Nisan ayının 8inde birliktelik olmuştu teşekkür ederim yorumunuz içinHamile olacağınızı sanmıyorum geri çekilme yöntemi tam bir korunma yöntemi değil ama iki kez adet olmuşsunuz sanmıyorum ben ki ayrıca iki kez olduğunuza göre ilişkinin üzerinden baya geçti sanırm.bence mümkün değil stres yapmayın
2.adetimden 3 gün sonra da test yapmıştım negatif çıkmıştı o da baş donmesievham yaptirdiKan testine falan gerek yok gebe değilsin iki kere test yapmiisın negatif olay bitmiştir antidepresan anti etki yaptı herhalde
Yorumunuzda çok haklisiniz. Bende bir o kadar pişman olduğum için bu kadar endişe içerisindeyim.Size şöyle bir eleştirim olacak.
Neden korunmuyorsunuz?
O an neden korunmuyor da sonra böyle şüphelerle yaşıyorsunuz?
Bu neyin güveni?
Bakın bir başka konuda evli bir kadın korunmasına rağmen hamile kalmış.
Bunlar yaşanırken önlem almamak neden?
Bu vurdumduymazlığın bedelini ağır ödeyebilirdiniz.
Bu arada hamile değilsinizdir.
Üstüne görme de değildir.
Baş da dönmez öyle filmlerdeki gibi.
Kendinizi psikolojik olarak etkilemişsiniz.
İçiniz rahat etsin istiyosanız kan verebilrsiniz.
Test yapılmış çıkmamış başka belirtilerde olması gerekirdi diye düşünüyorumÜzerine adet görme diye bir durum var ama
Bence stres yapma olacağımı sanmıyorum. İçin rahat edecekse kan testi yaptır ama bence yok bir şeyNisan ayının 8inde birliktelik olmuştu teşekkür ederim yorumunuz için
Ozel hastaneye gidip sadece kanda gebelik testi yaptircam demen yeterli hicbisey sormazlar doktora gorunmenedr gerek yokÖzel hastaneye gidip doktora görünmeden beta hcg yaptırmak ıstiyorum dersem yardımcı olurlar mı resitim bu arada
Internet üzerinde o kadar farklı bilgi dolanıyor ki bunlarda etkilenmeme neden oldu bir kaç yerde okudugum hamilelik boyunca adet görenler bile varmış kimileri idrar testinde goremiyormus vs ama bunların hepsi sadece zevk suyu ile olması düşük ihtimaldir değil mi?Simdi 9 gunluk gebelile testlerde cikiyor.8 9 haftalik gebeligin cikmamasi imkansiz.bosuna evham yapma.ben adetime 5 gun kala ogrendim hamile oldugumu testte cikti.onca zamanda cikmaz mi
Birsuru istisna senin basina gelemz heralde.o testlerde belki ilk hafta cikmamis olabilrz.siz test yapmissiniz kackere.heosi yaniltici olamaz.uzerine gorme fln tum istisnai durumlar hemde korunurken sizi bulamaz bosuna evham yapiyorsunuz 9 haftalik gebelik testte mutlaka cikardiInternet üzerinde o kadar farklı bilgi dolanıyor ki bunlarda etkilenmeme neden oldu bir kaç yerde okudugum hamilelik boyunca adet görenler bile varmış kimileri idrar testinde goremiyormus vs ama bunların hepsi sadece zevk suyu ile olması düşük ihtimaldir değil mi?
Teşekkür ederim yorumunuz icin , bebeğinizi sağlıkla kucağinıza alın inşallahBirsuru istisna senin basina gelemz heralde.o testlerde belki ilk hafta cikmamis olabilrz.siz test yapmissiniz kackere.heosi yaniltici olamaz.uzerine gorme fln tum istisnai durumlar hemde korunurken sizi bulamaz bosuna evham yapiyorsunuz 9 haftalik gebelik testte mutlaka cikardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?