İçimi kemiriyor yardimmmmm

Yahu 2 kez regl olmuşsun
2 aylık gebelik idrar testinde çıkmaz olur mu?
Obsesyonla ilgili bir pskiyatra başvurmanı tavsiye ederim.

Yok idrar testinde çıkmayabiliyormuş, yok hamileyken sonuna kadar regl olunabiliyormuş. Özellikle korkutmak için milyonda bir ihtimalleri yaygın gibi anlatıyorlar. Prim vermeyin böyle şeylere. Korkutmayı seven bir kesim var. Özellikle böyle konularda resmen zevk alıyorlar.

O binde bir Meryem Ana misali ...
Keşke o kadar kolay olsa .
Kan testi yaptırın size hiç bir hastane bekarsiniz ne gebelik testi bu demez .

Bende 4 senedir ugrasiyorum kalamadim :) bir yakinim anlatmisti geri cekilirken kacan 1 damla dan hamile kalmis yine de biz olmaz imkansiz demeyelimm o şanslar bizi bulmaz :)

Ama konu sahibi hamile degildir. Stres yapma bu kadar. Mutlaka idrarda cikardi.

Kesinlikle yargılamıyorum beni ilgilendirmez ama lütfen korunun. O işi yapmayı biliyorsanız , korunmayıda bileceksiniz.
Zaten adet olmuşsunuz daha neyin korkusu bu anlamadım.

Baş dönmesi antidepresandan kaynaklı olabilir. Yine de soru işareti kalmaması adına bir Jan testi yaptırın uygun zamanda. Bundan sonra da unutmayın ki geri çekilme kesinlikle bir korunma yöntemi değildir. Tüm bu strese değer miydi yani?

zevk suyumu?dalga gecmisler senle.evli biri oalrak soyluyorum sana bunu oyle sey mumkun degil.

zevk suyumu?dalga gecmisler senle.evli biri oalrak soyluyorum sana bunu oyle sey mumkun degil.
"Zevk suyu" da denen prostat sıvısı içinde nadiren de olsa sperm barındırır. O yüzden geri çekme yöntemi korunma için yeterli bir yöntem değildir. İhtimal binde bir bile olsa riske atmaya gerek yok.

Korkma hamile oldugunu dusunmuyorum ama cok sıkıntıya girmişsin anlaşılan git bi kan testi yaptir icin rahat etsin boyle kivranicagina ama hic sanmiyorum.Antidepresanlar bas donmesi adet gecikmesi yasatabilir fazla uyuyorsan birde bunlar gayet normal

Üstüne görmeyse diyorsun testlerin de negatif.Adet de oluyorsun.Psikolojik senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…