- 20 Ocak 2010
- 49.489
- 193.192
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi kirpapatyasiii
-
Tecrübe olmayınca böyle oluyorİkizlerin hayırlı olsunya valla pek komiksin bacım
2 sefer regli kaç tane test hala hamile miyim diye soruyorsunTecrübe olmayınca böyle oluyor
Doğru da iste ne biliyim :/2 sefer regli kaç tane test hala hamile miyim diye soruyorsun
O binde bir Meryem Ana misali ...Doğru söylüyorsunuz Rabbim en kısa zaman da isteyen herkese nasip etsin inşallah ama korunmadik geri çekme yöntemi ile birliktelik oldu bir çok insana danistim zevk suyu ilede kalinabilir dedi herkes stresim bundan kaynakliydi
Arkadasim kendini bu kadar yipratma hamile kalmak oyle kolaymi?7 aydir ugrasiyorum belimin altina yastikmi koymadim iliskiden sonra kipirdamadanmi yatmadim?ee korunmussunuz ustune adetde gormussun.takilma bu kadar.sen korktugun icin psikolojikdir o bas donmesi
Üstüne görme olabilir evet ama üzerinden 2 adet geçtikten sonra testde negatif çıktıysa immmkansız hamile olman. O testlerin yanılma payı ilk birkaç günde oluyor. Bu kadar zaman geçtikten sonra kesin sonuç veriyor. Korkma hamile değilsin.Üstüne görme olabilir diyorlar bu ne kadar doğrudur
Gebelikte bas dönmesi filmlerde olur gerçekte ben hıc bası donen bı hamile görmedim sabah bulantıları olur herkeste2.adetimden 3 gün sonra da test yapmıştım negatif çıkmıştı o da baş donmesievham yaptirdi
zevk suyumu?dalga gecmisler senle.evli biri oalrak soyluyorum sana bunu oyle sey mumkun degil.Doğru söylüyorsunuz Rabbim en kısa zaman da isteyen herkese nasip etsin inşallah ama korunmadik geri çekme yöntemi ile birliktelik oldu bir çok insana danistim zevk suyu ilede kalinabilir dedi herkes stresim bundan kaynakliydi
"Zevk suyu" da denen prostat sıvısı içinde nadiren de olsa sperm barındırır. O yüzden geri çekme yöntemi korunma için yeterli bir yöntem değildir. İhtimal binde bir bile olsa riske atmaya gerek yok.zevk suyumu?dalga gecmisler senle.evli biri oalrak soyluyorum sana bunu oyle sey mumkun degil.
Korkma hamile oldugunu dusunmuyorum ama cok sıkıntıya girmişsin anlaşılan git bi kan testi yaptir icin rahat etsin boyle kivranicagina ama hic sanmiyorum.Antidepresanlar bas donmesi adet gecikmesi yasatabilir fazla uyuyorsan birde bunlar gayet normalMerhabalar bir soru sormak istiyorum nişanlımla nisan 8inde korunmadan geri çekme yöntemi ile ilişkiye girdik. Daha sonra bir birliktelik olmadı nisanın 19unda normal bir sekilde adetimi oldum daha sonra mayis ayinda 5 gun gecikmeli adet oldum ilk gun cok fazla gelmedi daha sonra pıhtı şeklinde sokulur gibi normal geldi her zamanki uzunlukta devam edip bitti 'antidepresan kullanmaya başlamıştım uyku problemimle alakalı bundan gecikmiş olmasına ihtimal veriyorum' fakat bu aralar bir baş dönmesi mevcut sürekli olan bu surec içerisinde yaklaşık 4 5 tane idrar testi yaptım hep negatifti 2. adet dönemimden sonra da idrar testi yaptim o da negatif cikmisti simdi idrar testi yapsam kesin sonuc alir miyim dış gebelik olma ihtimali de olabilir miKafam çok karışık lütfen yargılamadan yorum yapın zaten bu stres beni bu süreçte çok yıprattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?