İçimi kıpır kıpır eden şey :)

Hmm; o zamanda sanki sen arkadaşından istemişsin konuşmasını gibi olmaz mı? Bilemedim şimdi.

Şu an sizin aranızdaki şey tam olarak ne? Yani konuşmalar ne sıklıkta ve bu sürekli mesajlaşma mı yoksa arar mı?

Hani eğer arkadaşlığın bi tık ötesiyse ve buna rağmen takılıyoruz dediyse bence arkadaşın konuşabilir; amacın ne fln diye.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Yani mesajlasiyoruz genelde gün içinde konuşma suruyo ama şöyle ki bu çocuğun telefonla ilgili problemi var öyle çok bakmiyo etmiyo bazen bi kaç saat sonra cevap atiyo falan. Arkadaşlarıyla bu konu üzerinden baya kavga etmiş bana senle telefon yüzünden kavga etmek istemiyorum falan dedi ama çok da düzelmek için bi çaba göstermedi. Şu an konusmuyoruz dün gece ben öyle bi şey dediğini öğrendikten sonra cevap vermedim o da su an yaz okulunda sınavı var ona çalışıyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kardes, bence bu cocuk sorumluluk almak istemiyor, nasilsa seninle oyle ya da boyle vakit geciriyor.

Kendini bedava yapma bence, yanlis anlama, seninle vakit gecirmek bedava olmamali, sen degerli bir insansin. Seninle hosca vakit gecirmek isteyen erkek, karsiliginda sana adam gibi bir iliski sunmali, haksiz miyim? Bence ortak arkadasina boyle soyle, bu endir ya ne arkadas ne sevgili ben sikildim artik bu isten , cikma teklif edecekse adam gibi etsin, yoksa ben yokum ben adi konulmamis seylere gelemem de.

Kesinlikle sonuna kadar katiliyorum dediginize iki arada bi derede ne bu böyle, yarın konuşmayı düşünüyo arkadaşım . Bi de benim durusum o kadar net ki ilişki konusunda nasıl böyle düşünüyo anlamış değilim

Erkek mantigiyla düşününce kendine göre haklı tabi. Ama o iyiyiz derken beni düşünmeden konuşuyo yani ben burda çok da mutlu değilim böyle bi durum olmasindan ve eğer gerçekten bi şeyler dusunmuyosa konuşmaya pek de devam etmek istemem. Ortak arkadaşımız kenara çekip ciddi bi şekilde konuşmayı düşünüyo, benim takilincak bi kız olmadigimdan ve eğer öyle goruyosa kalkıp bunu bana açıklaması gerektiğini falan söylemeyi düşünüyo. Sizce böyle bi şey yapmalı mi ?

Özgeeee sakın böyle bir şey yapmasın, rezil rüsva olursun. Değerin düşer. İlkokul 5 mi orası, benim arkadaşım benim yerime laf söyleyecek? Senin ağzın yok mu? :19: Hoş, bence hiçbir şey söyleme bile. Bıçak gibi kes konuşmayı. İlgiliyse gelir adım atardı zaten. Herif sınav arası seninle vakit öldürüyor, HOŞLANMIYOR. Yok ben takılacak kız değilim vs gibi basit laflara gerek yok. Boşver cehennem olsun gitsin, sırf birileriyle konuşmak için konuşan ayran budalası ağzı açıklar çok piyasada. :ssz:

Yani mesajlasiyoruz genelde gün içinde konuşma suruyo ama şöyle ki bu çocuğun telefonla ilgili problemi var öyle çok bakmiyo etmiyo bazen bi kaç saat sonra cevap atiyo falan. Arkadaşlarıyla bu konu üzerinden baya kavga etmiş bana senle telefon yüzünden kavga etmek istemiyorum falan dedi ama çok da düzelmek için bi çaba göstermedi. Şu an konusmuyoruz dün gece ben öyle bi şey dediğini öğrendikten sonra cevap vermedim o da su an yaz okulunda sınavı var ona çalışıyo

Bence sınavdan sonra arkadaşın konuşabilir. Sınav öncesi bira bencillik olur ama sonrasında o da kafasını toplamış olur heralde.

Özgeeee sakın böyle bir şey yapmasın, rezil rüsva olursun. Değerin düşer. İlkokul 5 mi orası, benim arkadaşım benim yerime laf söyleyecek? Senin ağzın yok mu? :19: Hoş, bence hiçbir şey söyleme bile. Bıçak gibi kes konuşmayı. İlgiliyse gelir adım atardı zaten. Herif sınav arası seninle vakit öldürüyor, HOŞLANMIYOR. Yok ben takılacak kız değilim vs gibi basit laflara gerek yok. Boşver cehennem olsun gitsin, sırf birileriyle konuşmak için konuşan ayran budalası ağzı açıklar çok piyasada. :ssz:

Ben su an gidip ona bi şey diyemem . Bu sefer arkadaşım bana laf taşıdığı için araları kötü olsun istemem. Bilmiyorum her olasılık tabi ki olabilir. Ama arkadaşım tanıyo yıllardır çocuğu öyle bi şey yapmiycagini düşünüyo o yüzden ben kesin bi şey diyemiyorum hoşlanıyo ve hoşlanmıyo diye,ama her şey olabilir dediğim gibi insanların sağı solu belli olmuyo

Bence sınavdan sonra arkadaşın konuşabilir. Sınav öncesi bira bencillik olur ama sonrasında o da kafasını toplamış olur heralde.

Öyle mi diyosunuz, ben de bir an önce kesinlige kavussun diye aceleci davraniyorum biraz. Bu arada arkadaşımın bana söylediğinden haberi yok onlar konuşursa da olmiycak, sadece arkadaşım beni korumak adına böyle bi şey yapmak istedi

Öyle mi diyosunuz, ben de bir an önce kesinlige kavussun diye aceleci davraniyorum biraz. Bu arada arkadaşımın bana söylediğinden haberi yok onlar konuşursa da olmiycak, sadece arkadaşım beni korumak adına böyle bi şey yapmak istedi

Sınavı ne zaman ki? Bence arkadaşın konuşana kadar sen yazma. Yazarsa cevap verirsin.

Ben su an gidip ona bi şey diyemem . Bu sefer arkadaşım bana laf taşıdığı için araları kötü olsun istemem. Bilmiyorum her olasılık tabi ki olabilir. Ama arkadaşım tanıyo yıllardır çocuğu öyle bi şey yapmiycagini düşünüyo o yüzden ben kesin bi şey diyemiyorum hoşlanıyo ve hoşlanmıyo diye,ama her şey olabilir dediğim gibi insanların sağı solu belli olmuyo

E güzel kardeşim, adamla mesajlaşıyorsun da konuşmaya gelince mi olmuyor? Açık ve net, ben erkek olsam ve konuştuğum kızın arkadaşı aramızda elçilik yapsa arkasından dalga geçerim. Bunlar çocukça. İlkokulda çıkma teklifleri böyle olurdu yani. Araya kimseyi sokma. Arkadaşının ne kadar tanıdığı da önemli değil, sana takındığı tavırlar önemli adamın ve senden hoşlanmıyor, net. Vakit geçirme aracısın..

E güzel kardeşim, adamla mesajlaşıyorsun da konuşmaya gelince mi olmuyor? Açık ve net, ben erkek olsam ve konuştuğum kızın arkadaşı aramızda elçilik yapsa arkasından dalga geçerim. Bunlar çocukça. İlkokulda çıkma teklifleri böyle olurdu yani. Araya kimseyi sokma. Arkadaşının ne kadar tanıdığı da önemli değil, sana takındığı tavırlar önemli adamın ve senden hoşlanmıyor, net. Vakit geçirme aracısın..

Bu kadar şekilde net bir yorum yapmanız beni şaşırttı gerçekten, bu kadar net konusmanizi sağlayan sebepleri ogrenirsem benim için daha faydalı olur, gormedigim şeyleri görmüş olurum

Bu kadar şekilde net bir yorum yapmanız beni şaşırttı gerçekten, bu kadar net konusmanizi sağlayan sebepleri ogrenirsem benim için daha faydalı olur, gormedigim şeyleri görmüş olurum

Başıma bir kere geldi. Adamın benimle konuşmak için konuştuğunu anladığım an kestim konuşmayı, o da yoluna gitti. Realist bakıyorum olaya..

Bnce cumartesiya kadar sabredin sonra arkadaşınız konuşsun. Ben üstteki yoruma katılmıyorum; hoşlanmıyor olsaydı neden vakit geçirirdi. Ki biz bunu bu konuda okuduklarımızla anlayamayız. Konusahibi daha iyi bilir. Ama belli ki 'takılıyoruz' lafına bozuldun ki gayet normal.

Bnce cumartesiya kadar sabredin sonra arkadaşınız konuşsun. Ben üstteki yoruma katılmıyorum; hoşlanmıyor olsaydı neden vakit geçirirdi. Ki biz bunu bu konuda okuduklarımızla anlayamayız. Konusahibi daha iyi bilir. Ama belli ki 'takılıyoruz' lafına bozuldun ki gayet normal.

Evet ona takıldım ,belki de o hiç böyle bi kelimenin doğuracagi sonucun bile farkında olmayabilir, bunların hepsi olasılık, neden buluşma planları yapalım şuraya gidelim şunu da yapalım diyelim ben bunları düşününce işin içinden çıkamıyorum

Evet görüşmüştük. Kafalarına göre biri çıkana kadar takılıyor işte adamlar.

Bilemiyorum şu an , zaten konuşmayı pek düşünmüyorum o laftan sonra bakalım kendisi bi şeyler yapacak mi

Arkadaşlar meraba, içimde kıpır kıpır yeni biri var mı yok mu heyecanı var ve sizden fikirlerinizi istiyorum :) öncelikle ben üniversite öğrencisiyim ve ortak bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım çocuk efendi sessiz sakin biri tanışalı bir buçuk ay oldu. Birçok kez beraber dışarı çıktık bi şeyler yaptık sadece bi tanesi başbaşaydı ona da kendisi davet etmişti, yanyana geldiğimizde aramızda bi mesafe oluyo fazla çekingen davranıyoruz , mesajlaşırken de aynı şekilde , bir aydır konuşuyoruz ama konu içeriğinde herhangi bi gelişme yok. Onun dışında ben bunu iki kez benim arkadaşlarımla olan plana davet ettim ve ikiletmeden geldi bu çok hoşuma gitti sonuçta benimle vakit geçirmek için tanımadığı ortama girdi. Bu yaptığı aslında büyük bi adım fakat bunun dışında başka bir şey olmuyo. Ortak arkadaşımız biraz konuşmaya çalışmış onunla, o da aceleci davranmak istemiyorum ne seni ne onu kırmak da istemiyorum şimdi konuşuyoruz görüşüyoruzz her şey çok güzel gidiyo ve onu asla üzmem demiş. Ama bunlar beni tatmin etmiyo çünkü flört ediyoruz desek flörtümsü bi konuşma geçmiyo aramızda ve öyle saatlerce de konuşmuyoruz zaten . Kendisi şimdi yaz okulunda kafası orada ve ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ben bu belirsiz ve mesafeli durumdan bunaldım. Çocuğu açmak istiyorum ama onu da nasıl yapacağımı bilemiyorum eğer cesaret hapı falan varsa önerilerinize açığım:9: biraz uzun oldu , okuduğunuz için teşekkür ederimm:16:

arkadaslarımdan cok dinledim böyle ama karsıdaki insan hafif ergen olgunlasmamıs biriyse lise psikolojisini atlatamadıysa böyle seyler fos cıkıyo senle konustugu gbi kaç kişiyle konusuyolar genelde ya da sadece arkadaşça da bakanlar oluyo üniversite ortamı olsun gibisinden bu sefer de kız boş yere umutlanmış oluyo. bence zamana bırak tanımaya calıs iyice bu kadarcık şeyle belli olmaz ama güzel heyecan bunlar:3:

arkadaslarımdan cok dinledim böyle ama karsıdaki insan hafif ergen olgunlasmamıs biriyse lise psikolojisini atlatamadıysa böyle seyler fos cıkıyo senle konustugu gbi kaç kişiyle konusuyolar genelde ya da sadece arkadaşça da bakanlar oluyo üniversite ortamı olsun gibisinden bu sefer de kız boş yere umutlanmış oluyo. bence zamana bırak tanımaya calıs iyice bu kadarcık şeyle belli olmaz ama güzel heyecan bunlar:3:

Şöyle ki önceden uzun bi ilişkisi olmuş ve karşı taraf aldatmis bunun etkisi büyük olmuş çocuğun üzerinde, arkadaşım senin gibi başka biriyle konusmuyo bunu biliyorum dedi. Ben onun o ettiği lafa çok takıldım ne yazikki :(

Şöyle ki önceden uzun bi ilişkisi olmuş ve karşı taraf aldatmis bunun etkisi büyük olmuş çocuğun üzerinde, arkadaşım senin gibi başka biriyle konusmuyo bunu biliyorum dedi. Ben onun o ettiği lafa çok takıldım ne yazikki :(

ne yalan söyleyim şimdi sen bunu deyince bana tahmin ettiğim gbi geldi :ssz: cocuk ciddi bişey istemiyo bence ya eğlence arıyo ya da arkadas ortamı kurmaya calısıyo bence :ssz:

Back
X