İçimi rahatlatacak bişeyler söyleyin

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.313
5.332
723
Merhaba bugün ameliyatımın 11. Günü ve burnum hep tıkalı gibi,genzim de doluyor sürekli.
Yani akıntı gibi değil ya da burun içi kanama kuruluk gibi değil sanki burun içi etim şişmiş de ondan tıkanmış genzim de hep dolu.
Kardeşim ablam ameliyat oldu onlar normal dedi dr randevuma birkaç gün var
Ben korkuyorum hep böyle kalırsa diye :(
Geçici bişey midir yoksa normal değil mi ?
Yani ameliyat olanlar belki bilir sizde de böyle durumlar oldu mu kaç gün/ay sonra geçti ?

Merhaba bugün ameliyatımın 11. Günü ve burnum hep tıkalı gibi,genzim de doluyor sürekli.
Yani akıntı gibi değil ya da burun içi kanama kuruluk gibi değil sanki burun içi etim şişmiş de ondan tıkanmış genzim de hep dolu.
Ben korkuyorum hep böyle kalırsa diye :KK43:
Yani ameliyat olanlar belki bilir sizde de böyle durumlar oldu mu kaç gün/ay sonra geçti ?
Korkmana gerek yok içinde gerçekten etler şiş. Benim 28. Günüm ve burun içimde şişlikler var daha yeni yeni rahat nefes alıyorum

Çok normal korkma . Burun içi etler şiş .benimde öyleydi nefes almam çok zordu .bi kaç defa parmaklayııp kanatmıştım hatta 😀 geçer bir iki haftaya

Ben korkuyorum hep böyle kalırsa diye :KK43:
kesınlıkle gecıcek ben ameliyatımı oldugumda tır carptı sanmıslardı..herkesın bedenı farklı tepkı veriyor..buhar yapın bence

ben 1 sene tıkalı burunla gezdim. sonra düzeldi. kimisinin 1 ayda, kimisinin 1 senede düzeliyor. bir şey olmaz.

açıkçası şeklinde sorun yoksa diğeri üstünde durulacak bir şey değil. ben bir sene nefes alamadım doğru dürüst. sonra düzeldi.

Back
X