Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efendiliğinin maske olduğunu düşünmüyorum. o hep öyle efendiydi. yapmacıklığı yok , seveni çok.
ama işte ilişki zamanı değişik biri oluyo.
Dünyaya tekrar gelsem yine onunla evlenmek isterdim, yanında cok mutluyum iyki onla evlenmişim diyorum. hani insanın evlenmeden önce kriterleri olur ya işte o tüm kriterlerimi karşılayan yegane insan.
Amma velakin bu konuda dumura uğradım![]()
"Efendi" adamın bilinç altına ve fantezilerine bak hele..
Dışarıda insan,yatakta canavar
Yalnız değilsinSanırım bu durumda boşanma davası açacak bir tek ben varım...![]()
+1 midem kaldırmaz benim deSanırım bu durumda boşanma davası açacak bir tek ben varım...![]()
Yalnız değilsin
Evetvalla sorun safi bu olunca insanın pek boşanası gelmiyo. keşke bende öyle hemen boşansaydım diyom da insanın en yakın arkdasından sevdigi insandan ayrılası pek gelmiyo.
hakkaten ciddi anlamda soruyorum cok ciddiyim merak ediyorum.
mesela, hersey cok düzenli gitse ama ilişkinin bazı kısımlarında eşinizle bu muhabbetler olsa sonrasında eşinizle konuştuığunuzda da, ya öyle şey mi olur ben seni gözümden bile sakınıyorum dese yine de boşanırmıydınız ?
O an bir girizgah yapalım artık der gibi ciddenBide istediğin biri varsa söyle kısmını takıldım. Seni başkasıyla hayal etmesi fantaziden çok öte başka dünyaya geçiş yapıyo. Çok ciddi bi mesele bence bu.
Öncelikle fake falan değilim buna kesinlikle emin olabilirsiniz. siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yanlış anlaşılırım diye bi türlü sıkıntımı yazamadım. ve konu büyük ihtimal cinsellik başlığına taşıncaktır ben de herşeyi detaylı olarak yazıcam , konum oraya taşındığında cevap hakkım olmıcak cünkü.
Eşimle birbirimizi ciddi olarak seviyoruz sayıyoruz birbirimize saygımız sevgimiz sonsuz. eşim iyi biri. sadece benim gözümden değil dışardaki insanlar tarafından da efendi adam , beyfendi biri gibi sıfatlarla tanımlandırılır. buraya kadar herşey normal. taa ki eşimle birlikte olana kadar.
Birlikte olduğumuzda eşim başkalaşıyo. bana hoş olmayan hatta günlük hayatta duysam kesinlikle ardıma bakmadan boşanacağım şeyleri söylüyo ilişki sırasında.
ilk zamanlar bişey demiyodum ama artık bu durumdan sıkılmaya başladım. kendisine rahatsız olduğumu söylediğimde, -ama aşkım o gerçek değil biliyosun vs. gibi şeyler diyo.
Eşler ilişki sırasında bazı şeyler söyleyebilirmiş o normalmiş ama eşiminki bana normal gelmiyo. misal bunları söylüyo; (Olayı tam anlamıyla anlatabilmek için detay vercem, şimdiden özür diliyorum, affınıza sığınıyorum.)
- Aşkım sen çok güzel bir o.......sun.
- Seni satıcam, senden para kazancam, pazarlıyım seni, kendini şey yaptırmak (burayı direk açık açık söylüyo) istediğin biri var mı varsa söyle.
- Sende bana kız getir ben de onu yapiyim.
Eşim benim güzel çekici olduğumu her zaman söyler. İlişki konusunda da benden fazlasıyla memnun kaldığını devamlı belirtir..
Bir de eşimin benden önce birlikteliği hic olmamış ilişki anlamında.
ama ciddi bir p.rno film gecmişi var, acaba diyorum ordaki gruplardan mı esinleniyo kendince..
aynı zamanda eşim cok kıskanctır herşeyden herkesten kıskanır beni. yani günlük hayatta başkasına (töbestagfrulah) satmayı geçtim bi yabancının yanına bile koymaz beni... ama dediğim gibi ilişki sırasında herşeyi söyleyebiliyo.
napayım ben. buna benzer şeyler yaşayanlar oldu mu , var mı acaba ? hani normal mi karşılayayım bu durumu ?
Evet
O günün sabahında hemde
İğrenirdim bi daha içim almazdı , sapık der boşanırdım ben
Henüz 1 yıl 8 aylık evliyken sizde herşeyin dört dörtlük olduğundan emin olmayın bence, adam bana normal gelmedi
İnşallah ben yanılırım ama özel anında insanlıktan çıkan kaç kişi var, sen çıkıyo musun
hayır yani ilişki sırasında ateşleyici bir takım kelimeler kullanılır da, seni satacam para kazanacam diyerek nasıl zevke gelinir fantazi bunların neresinde onu çözemiyorum. adam para kazanma fantazisi ile cinsel fantazilerini kombinleyerek yeni bir fantazi çeşidi oluşturmuş resmenAy tövbe tövbe . Seni satacam ne demek bee.
Bence bunda anormal bir durum yok. Fanteziler gerçeğe dönüşmediği sürece zararsızdır. Ama sizi yine de rahatsız ediyorsa o başka tabii. O zaman eşinize bunu istemediğinizi açıkça söylemeniz gerek.
Pornoya bağlamaya çalışıyosun sebebinicıkmıyorum yani en azından bukadar iğrençleşme olmuyo tabi. konunun başında da dediğim gibi günlük hayatta demiş olsa zaten ardıma bakmamda ya ne bilim işte buraya yazmamın bi sebebi de bişilerin anormal olduğunun farkında olmam zaten..
ya bilmiyorum belkide ben onla detaylı şekilde konuşmadım . net olmam gerekiyo belkide benden ciddi bi tepki almadı yada ben durumun tam anlamıyla vehametinin farkında olamadım ama bu gece durumu netleştircem
Pornoya bağlamaya çalışıyosun sebebini
Porno izlemeyen kaç erkek var ki hemen hemen hepsi izlemiştir ama gidip karısına böyle sözler etmiyo o izleyenler
Evet bi sorun var hemde ciddi ciddi..
Kimse ön konuşma yapmaz bana şunu diyebilirsin bunu diyemezsin diye ama madem birden kocandan duydun ilkinde bi tepki vermen lazımdı evet
porna filim izliyosa yasaklayin illa fandezi yapacaksa usturuplu bir sey dusunsun ikide bir senden memnun kaldim demesine gerek yok sen onun esidin tabi memnun kalacak sonucta ona kadinlik gorevini yerine getiriyorsun
hayır yani ilişki sırasında ateşleyici bir takım kelimeler kullanılır da, seni satacam para kazanacam diyerek nasıl zevke gelinir fantazi bunların neresinde onu çözemiyorum. adam para kazanma fantazisi ile cinsel fantazilerini kombinleyerek yeni bir fantazi çeşidi oluşturmuş resmen![]()