• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi yiyen bir dert!

Mune Mune @Margarikotin konunun kapanmasını istiyorum...

derdimi çözümledim ben.
Üzüldün duydukların karşısında biliyorum
Ama bu kadar kişi normal değil diyorsa artık net olman lazım evet
Çözümlemesen de çözüm yoluna girdin diyelim
Hayırlısı olsun
Kapatıp kapatmamak senin tercihin ama ben eşinin durumu normal gördüğünden psikolog teklifini de reddedeceğini düşünüyorum.

Öncelikle fake falan değilim buna kesinlikle emin olabilirsiniz. siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yanlış anlaşılırım diye bi türlü sıkıntımı yazamadım. ve konu büyük ihtimal cinsellik başlığına taşıncaktır ben de herşeyi detaylı olarak yazıcam , konum oraya taşındığında cevap hakkım olmıcak cünkü.

Eşimle birbirimizi ciddi olarak seviyoruz sayıyoruz birbirimize saygımız sevgimiz sonsuz. eşim iyi biri. sadece benim gözümden değil dışardaki insanlar tarafından da efendi adam , beyfendi biri
gibi sıfatlarla tanımlandırılır. buraya kadar herşey normal. taa ki eşimle birlikte olana kadar.

Birlikte olduğumuzda eşim başkalaşıyo. bana hoş olmayan hatta günlük hayatta duysam kesinlikle ardıma bakmadan boşanacağım şeyleri söylüyo ilişki sırasında.
ilk zamanlar bişey demiyodum ama artık bu durumdan sıkılmaya başladım. kendisine rahatsız olduğumu söylediğimde, -ama aşkım o gerçek değil biliyosun vs. gibi şeyler diyo.

Eşler ilişki sırasında bazı şeyler söyleyebilirmiş o normalmiş ama eşiminki bana normal gelmiyo. misal bunları söylüyo; (Olayı tam anlamıyla anlatabilmek için detay vercem, şimdiden özür diliyorum, affınıza sığınıyorum.)

- Aşkım sen çok güzel bir o.......sun.
- Seni satıcam, senden para kazancam, pazarlıyım seni, kendini şey yaptırmak (burayı direk açık açık söylüyo) istediğin biri var mı varsa söyle.
- Sende bana kız getir ben de onu yapiyim.

Eşim benim güzel çekici olduğumu her zaman söyler. İlişki konusunda da benden fazlasıyla memnun kaldığını devamlı belirtir..
Bir de eşimin benden önce birlikteliği hic olmamış ilişki anlamında.
ama ciddi bir p.rno film gecmişi var, acaba diyorum ordaki gruplardan mı esinleniyo kendince..

aynı zamanda eşim cok kıskanctır herşeyden herkesten kıskanır beni. yani günlük hayatta başkasına (töbestagfrulah) satmayı geçtim bi yabancının yanına bile koymaz beni... ama dediğim gibi ilişki sırasında herşeyi söyleyebiliyo.

napayım ben. buna benzer şeyler yaşayanlar oldu mu , var mı acaba ? hani normal mi karşılayayım bu durumu ?
Çok tuhaf.herkesin eşi ilişki sırasında sevdigini söyler sizinkisi baya uçuyor anlaşılan...şahsen benim eşim bunları söylese ben degil onunla ilişkiye girmek..aynı evde bile kalamazdım....Üstelik bide sizi başka erkekler den kıskanıyormuş...bence bunları söyleyen biri kıskanmazda kıskanıyorsada numaradandır

Üzüldün duydukların karşısında biliyorum
Ama bu kadar kişi normal değil diyorsa artık net olman lazım evet
Çözümlemesen de çözüm yoluna girdin diyelim
Hayırlısı olsun
Kapatıp kapatmamak senin tercihin ama ben eşinin durumu normal gördüğünden psikolog teklifini de reddedeceğini düşünüyorum.

evet üzüldüm.
bi iki kişi normal olduğunu söyledi onun hariicnde bazıları anlayıp anlamadan başka türlü yargıladı.
neyse burası kk burda herşey mümkün :)
amcamızın kızı psikolog. sanırım onunla konuşcam artık. en azından nasıl bi yol izlemem noktasında yol gösterir.

şimdi izlemiyo. telefonu hep ortada evimizdeki nette de bişi yaptığı yok bide kendisi mühendis yani devamlı çizim filan yapıyo o yüzden iş yerinde izleme durumu mümkün değil.

ikide bir memnun kaldığını söylemiyo sadece genel olarak benden memnun yazdım. onu da hani burdaki kadınlar acaba seni mi sevmiyo gibi şeyler söylemesinler, durumu belirteyim diye yazdım.
esinin bir psikatriye gitmesi sart bence yani hayatimda boyle seyler duymadum

Seni üzdüysek özürdilerm canım. Diğer konularla birlikte okuyunca psikoya bağladık galiba ama bize verdiğin kararlarıda söyle.
Allah yar yardımcımcın olsun

evet üzüldüm.
bi iki kişi normal olduğunu söyledi onun hariicnde kimi anlayıp anlamadan başka türlü yargıladı.
amcamızın kızı psikolog. sanırım onunla konuşcam artık. en azından nasıl bi yol izlemem noktasında yol gösterir.
Ama hiç tepki verdiğin tokat bile attığını yazmamışsın konunda beni sever kıskanır ama bi de şunları der normal mi dersen herkes dehşete düşer tabi
İyi o zaman, çaktırmadan amcanın kızıyla eşini de görüştür bi belki gözlemleyip bişey yakalar

Seni üzdüysek özürdilerm canım. Diğer konularla birlikte okuyunca psikoya bağladık galiba ama bize verdiğin kararlarıda söyle.
Allah yar yardımcımcın olsun

yok canım buraya yazdığım iyi oldu. yoksa içim içimi yicekti..
bu durumu ciddi olarak ele almam gerektiğini gördüm. çok iyi oldu aslında :)
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

konu gerçek ciddi söylüyorum ve normal bi adam karısını nasıl kıskanır nasıl kollar nasıl sever sayarsa o da öyle. bana çok düşkün. bu muhabbetler de sadece ilişki sırasında yani ilişkinin tam dolu dolu yaşandığı kısımlarda oluyo. nasıl bi gaza geliyosa artık ya
Yani ilişki esnasında normalde kullanılmayacak şeyleer söyler sşler birbirine ama sizinki dışarıya taşımış çok tuhaf bilinçaltın da birseyden etkileniyor bence bi psikoloğa gidin kesnlikle

evet üzüldüm.
bi iki kişi normal olduğunu söyledi onun hariicnde bazıları anlayıp anlamadan başka türlü yargıladı.
Erkekler eski erkek arkadaşın varmı diye bile sormaz hayal edemiyeceğinden o yüzden anormal geldi. Ama sen şuanda çözümüne odaklan çözülebilir bi mesele çünkü bu inşallah

Bir çok kadın gibi benim de tepkim bağıra bağıra "ohaaa yaaaaa" demek oldu...
Gerçekten ağzım açık hala daha şu an...
Yuh..

evet üzüldüm.
Bence psikolog da olsa akraban olan birine anlatma derim. Ben anlatamazdım şahsen.
Sen otur ciddi ciddi konuş,tutsun çenesini.

evet üzüldüm.
canım aile içinden tanıdık birisi olmasın psikoloğunuz bence. bu çok özel ve değişik bir durum.

Hadi yaa, ben ilk sayfayı okudum bir de en son sayfayı.
Bilemedim valla
Konuda hiç yazmayınca tepkisiz kalmış dinlemiş hep sanıyo insan
Ben sorunca söyledi herkes tepki ver diyoda
Konuştum olmadı, ittim olmadı, küstüm olmadı, tokatladım yine olmadı dedi konu sahibi
Durum daha ciddi o zaman..

Öncelikle fake falan değilim buna kesinlikle emin olabilirsiniz. siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yanlış anlaşılırım diye bi türlü sıkıntımı yazamadım. ve konu büyük ihtimal cinsellik başlığına taşıncaktır ben de herşeyi detaylı olarak yazıcam , konum oraya taşındığında cevap hakkım olmıcak cünkü.

Eşimle birbirimizi ciddi olarak seviyoruz sayıyoruz birbirimize saygımız sevgimiz sonsuz. eşim iyi biri. sadece benim gözümden değil dışardaki insanlar tarafından da efendi adam , beyfendi biri
gibi sıfatlarla tanımlandırılır. buraya kadar herşey normal. taa ki eşimle birlikte olana kadar.

Birlikte olduğumuzda eşim başkalaşıyo. bana hoş olmayan hatta günlük hayatta duysam kesinlikle ardıma bakmadan boşanacağım şeyleri söylüyo ilişki sırasında.
ilk zamanlar bişey demiyodum ama artık bu durumdan sıkılmaya başladım. kendisine rahatsız olduğumu söylediğimde, -ama aşkım o gerçek değil biliyosun vs. gibi şeyler diyo.

Eşler ilişki sırasında bazı şeyler söyleyebilirmiş o normalmiş ama eşiminki bana normal gelmiyo. misal bunları söylüyo; (Olayı tam anlamıyla anlatabilmek için detay vercem, şimdiden özür diliyorum, affınıza sığınıyorum.)

- Aşkım sen çok güzel bir o.......sun.
- Seni satıcam, senden para kazancam, pazarlıyım seni, kendini şey yaptırmak (burayı direk açık açık söylüyo) istediğin biri var mı varsa söyle.
- Sende bana kız getir ben de onu yapiyim.

Eşim benim güzel çekici olduğumu her zaman söyler. İlişki konusunda da benden fazlasıyla memnun kaldığını devamlı belirtir..
Bir de eşimin benden önce birlikteliği hic olmamış ilişki anlamında.
ama ciddi bir p.rno film gecmişi var, acaba diyorum ordaki gruplardan mı esinleniyo kendince..

aynı zamanda eşim cok kıskanctır herşeyden herkesten kıskanır beni. yani günlük hayatta başkasına (töbestagfrulah) satmayı geçtim bi yabancının yanına bile koymaz beni... ama dediğim gibi ilişki sırasında herşeyi söyleyebiliyo.

napayım ben. buna benzer şeyler yaşayanlar oldu mu , var mı acaba ? hani normal mi karşılayayım bu durumu ?

Benim bir tanıdığım, eşiniz gibi çok kıskanç birisiydi, sadece eşini değil baldızlarını bile kıskanır kavga çıkarırdı...sonra nemi oldu, karısıyle swinger denen şeyi yapmışlar. Şimdi boşandılar ama kendilerini teşhir ettirler herkese..sonra adam pişkin pişkin, bakın o kadar da kıskanç değilmişim diye bir savunma yaptı..Demem o ki bu konuda çok dikkatli olun lakin fazla kıskançlığın altında sevgi değil tamamen bir hasta ruh arayın. Bu yapılanlar bir gün gerçeğe dönüşebilir yani tehtit falan eder kabul etmen için.. İlişkinin en doruk noktası dahi ahlakı elden bırakmamak gerek, hakkınızda hayırlısı diyelim.

Back
X