İçimin acısı geçmiyor...ne olur bir çaresi olsun!!

Dönerse kabul etme sakın. Bu adamdan hiçbir şey olmaz...
Haklısın
Zaten bu konuda hiç korkmadan büyük konuşuyorum kendimden çok eminim..Mümkün değil asla dönüşüm olamaz.
Hala acım tam olarak geçmedi, bir buçuk ayı aşkın zamandır yaşadıklarımı bir ben bilirim bir de Allah.
Bunların bedeli olarak ödül gibi onu affedip dönmek ahmaklık olur sadece.
Bir takım kıpırdanmalar haberler ulaşıyor son günlerde işte klasik erkeklerin zaman geçince durumu anlamaya başlamaları, ya da pişmanlık halleri..Adı her neyse hakikaten umrumda değil içim de çok şükür soğumaya başladı
Benzer acıları yaşayan herkes herşeyin hayırlısını dileyip Allaha havale etsin, en büyük güç ve huzur rabbimden geliyor
...

Evet kesinlikle öyle..Hayatta başımıza ne geliyorsa mutlaka bir sebebi var, şu an yükselen maneviyatımla çok daha huzurluyum belki de buna vesile oldu, hayatımız alt üst oldu sanıyoruz ama bilmiyoruz ki altının üstünden bazen daha da iyi olabildiğini..
Herkese sabır güç ve inanç diliyorum..Yanımda olup dinleyen destek olan cevap veren herkese de ayrıca teşekkürler

Arkadaşlar selamlar;
Bildiğiniz üzere yaklaşık 2 ay oldu ben terkedileli ve hiç bir şekilde geri dönüşü ya da pişmanlığı yok..Muhtemelen de hayatında biri var, hissediyorum.
Benim artık kendi yoluma bakmam gerek hayata kaldığım yerden devam etmeliyim dedim, ve benimle tanışmak isteyen birine şans verdim, üç gün önce buluştuk.. Ama şunu anladım ki benim psikolojim hiç normal değil, çocuk çok etkilendiğini söylüyor ve ileriye dönük birşeyler istediğini ifade ediyor. Düzgün birine de benziyor ama hiç bir şekilde rahat değilim, sanki yine üzülür yine terkedilirim gibi bir histeyim, söylediği anlattığı herşeyin yalan olabileceği ihtimalinde takılıyorum.
O anlatıyor ben başka bir alemdeyim, sen bana ufacık bir ışık ver ben oradan girer sonuna kadar çabalar uğraşırım diyor, inanın kafam allak bullak ne yapacağımı hiç bilemiyorum..
Belki sizler birşeyler söyler yol gösterirsiniz diye yazmak istedim..Etrafımda da kimseye anlatamıyorum...

canım şimdi gördüm yazını seninle aynı dönemde maalesef ki sevdiğimizden ayrılmışız şuan yaklaşık 6 ay oldu ve bu süreçte ben beni seven beğenen iki kişiye şans verdim ama yok ona hissettiğim duygular heyecan kendini ona adama hissi hiç biri yok. hala daha ağlıyorum arkasından en çok korktuğum şey ya karşıma aşık olabileceğim biri çıkmazsa... 30 yıl boyunca ilk kez böyle bir duygu hissetmişken hem mantığıma hem kalbime uyan birine rastlamışken ne olduğunu anlamdan pat diye bitmesi... çevremde ne şanslı insanlar var ilk sevdiğiyle evlenen mutlu olan... insan kendine soramadan edemiyor nerde hata yapıyorum yada onların ne artısı var benden diye.. bende durum leyla yani sen ne durumdasın şimdi

Merhaba; ben de şimdi gördüm mesajını biraz geç oldu ama
Benim içimde herşey soğudu açıkçası.. Sadece onu hatırlatan bazı şeyler olduğunda içim biraz burkuluyor sonra çok sürmüyor geçiyor. Hiç bir şekilde dönüş adına bir çabası olmadı.. sadece bir kaç fotoğrafını gördüm sosyal medyada çok kötü görünüyordu, sanki göçmüş bitmiş gibi.. Beddua da etmiyorum Allaha havale ettim, mevlam nasıl uygun görüyorsa yaşatır zaten..Şimdilerde birini tanımaya çalışıyorum ama tabi güvensizlik sorunu kuşkular beni biraz zorluyor ve tabi ki karşımdaki insanı da..Bilmiyorum bakacağım deneyeceğim en azından şans vermek gerek..Peki sen ne durumdasın, nasıl gidiyor herşey yolunda mı?

@yuksekokceler_2016 canım imdi nasılsın ne durumdasın ? bizde dün ayrıldık daha doğrusu bana çok öfkeliydi bi kaç gündür sanki bundan emin olamasamda aklına başkası girmiş gibiydi ya da başkasıa öfkeli ama öfkesini benden çıkarıyor gibiydi. ayrılmıyordu da bitirmiycem diyodu. en sonunda ben ona inançsızlık yaptım her yerden engelledi.
bugünde bi kaç tane yalanını öğrendim daha doğrusu gördüm. hem kızgınım hem kırgınım hem nedenleri sorguluyorum.
bilmiyorum ya hiç mi sevmedi yoksa zamanlamı sevgisi azaldı hiç mi sevmiyor yani o kadar kırgınımki bittiğine hala inanmak istemiyorum.1 gün oldu. sen nasılsın sende durumlar nasıl hiç aradımı ? hayatında biri varmıymış

İyiyim sadece hayatımda biri olsun çok seveyim sevileyim aşık olayım bana aşık olsun düzgün bir ilişkim olsun istiyorum kısmet artık

Öncelikle sana da geçmiş olsun canım, umarım hayırlısı olur. Daha çok yeni taze senin durum. Belki de düzelir herşey yoluna girer.
Ben de hiç bir şey yok, aramadı çabalamadı bitti son buldu herşey. İçimin acısı geçti tabi ilk gün ki gibi kalsa yaşayamazdım, ama tabi ki kalbim kırık, güvensizim karşıma çıkan insanlara hep şüpheyle bakıyorum, kendisi gitti ama bende yarattığı tahribat fazla oldu.. Sanırım bu saatten sonra sağlıklı bir ilişkim olamaz.. Yalnızlık da güzel ben de ona alışıyorum galiba :))
Ama sen beni örnek alma sakın, umarım mutlu olursunuz :)) sevgiler.

İyiyim sadece hayatımda biri olsun çok seveyim sevileyim aşık olayım bana aşık olsun düzgün bir ilişkim olsun istiyorum kısmet artık

Dilerim gönlüne göre sana gerçekten değer verip sahip çıkacak doğru insanı bulursun, tüm kalbimle diliyorum inan çünkü bizler gibi kırılmış kalpler bunu daha da çok hak ediyor ve rabbim de bunu görüp mükafatını veriyor mutlaka, inan ve sabret

Amin senin ve tüm haksızlığa uğramış kırık kalplerinde aradığını bulması dileğiyle. AEO

geçer elbet. öyle bir geçer ki. öyle biri çıkar ki karşına bir gün sen gidenlere teşekkür edersin.

Keske gececek deyince gecse.. seni o kadar iyi anlıyorum ki 8aylık mükemmel bir ilişki bir sabah sebep yokken bitti. Terkedildim. Ayrılıgın 2. Haftası ve bende kafayı yiyecek gibiyim. Ama dedikleri doğru zaman az da olsa iyi geliyo. Sessiz kal. Bende dayanamayıp yazdım ama inan sessiz kalıp izini kaybettirmek daha cok koyacak. Geriye dönüp hala seviyo mu beni diye merak edecek. Ben yazdıktan sonra yaklasık 1 haftadır yazmamaya yemin ettim ve bunu ona da söyledim. Dönecek diye beklemiyorum ama içimde bi umut yinede belki bi gün diye. Üzülme demeyecegim acını da yasayacaksın. Anılar aklına gelecek ama sana anıysa ona da anıydı onlar. Unutma at gibi giden it gibi döner. Yalnız olmadıgımı bilmek iyi geldi....

Galiba ben baya gec yazmısım tarihe bakmadan

Galiba ben baya gec yazmısım tarihe bakmadan

Olsun canım önemli değil; hepimiz farklı zamanlarda benzer şeyler yaşıyoruz. Çok şükür ki zaman ilaç alıyor ilk gün ki gibi kalmıyor acılar, geçti derin bir yara bıraktı şimdi önüme bakarken yeni birileri karşıma çıktığında o yara sızlıyor elimde olmadan geriye dönüp kıyaslıyorum, ama inşallah daha hayırlısı ile devam etmek en büyük dileğim. Bu durumu bizler gibi yaşayan herkese rabbim çok daha hayırlı güzel nasipler çıkarsın, hep dualarım bu yönde

Konuyu geçen yıl açmışsınız.Zamanla geçmeyen hiç bişi yok.İçiniz oyuluyor fakat zamanla acıyı hissetmemeye başlıyorsunuz.Tıpkı Yara izine dönüşüyor, silinmeden kalıyor...Acının bıraktığı iz tecrübeniz olmuş oluyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…