- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi birderdindelisi
-
HaklısınDönerse kabul etme sakın. Bu adamdan hiçbir şey olmaz...
Haklısın öyle de oluyor..ilk günler duygu yogunlugun zamanla azalacak tecrube ile sabit.
Aynen canimHaklısın öyle de oluyor..
İnşallah daha da iyi olacağım; çok şükür diyebileceğim onlarca şey var şu hayatta..Bunu anlayabilmek için bazen böyle sınavlardan geçmek gerekiyor
canım şimdi gördüm yazını seninle aynı dönemde maalesef ki sevdiğimizden ayrılmışız şuan yaklaşık 6 ay oldu ve bu süreçte ben beni seven beğenen iki kişiye şans verdim ama yok ona hissettiğim duygular heyecan kendini ona adama hissi hiç biri yok. hala daha ağlıyorum arkasından en çok korktuğum şey ya karşıma aşık olabileceğim biri çıkmazsa... 30 yıl boyunca ilk kez böyle bir duygu hissetmişken hem mantığıma hem kalbime uyan birine rastlamışken ne olduğunu anlamdan pat diye bitmesi... çevremde ne şanslı insanlar var ilk sevdiğiyle evlenen mutlu olan... insan kendine soramadan edemiyor nerde hata yapıyorum yada onların ne artısı var benden diye.. bende durum leyla yani sen ne durumdasın şimdi
Merhaba; ben de şimdi gördüm mesajını biraz geç oldu ama
Benim içimde herşey soğudu açıkçası.. Sadece onu hatırlatan bazı şeyler olduğunda içim biraz burkuluyor sonra çok sürmüyor geçiyor. Hiç bir şekilde dönüş adına bir çabası olmadı.. sadece bir kaç fotoğrafını gördüm sosyal medyada çok kötü görünüyordu, sanki göçmüş bitmiş gibi.. Beddua da etmiyorum Allaha havale ettim, mevlam nasıl uygun görüyorsa yaşatır zaten..Şimdilerde birini tanımaya çalışıyorum ama tabi güvensizlik sorunu kuşkular beni biraz zorluyor ve tabi ki karşımdaki insanı da..Bilmiyorum bakacağım deneyeceğim en azından şans vermek gerek..Peki sen ne durumdasın, nasıl gidiyor herşey yolunda mı?
@yuksekokceler_2016 canım imdi nasılsın ne durumdasın ? bizde dün ayrıldık daha doğrusu bana çok öfkeliydi bi kaç gündür sanki bundan emin olamasamda aklına başkası girmiş gibiydi ya da başkasıa öfkeli ama öfkesini benden çıkarıyor gibiydi. ayrılmıyordu da bitirmiycem diyodu. en sonunda ben ona inançsızlık yaptım her yerden engelledi.
bugünde bi kaç tane yalanını öğrendim daha doğrusu gördüm. hem kızgınım hem kırgınım hem nedenleri sorguluyorum.
bilmiyorum ya hiç mi sevmedi yoksa zamanlamı sevgisi azaldı hiç mi sevmiyor yani o kadar kırgınımki bittiğine hala inanmak istemiyorum.1 gün oldu. sen nasılsın sende durumlar nasıl hiç aradımı ? hayatında biri varmıymış
İyiyim sadece hayatımda biri olsun çok seveyim sevileyim aşık olayım bana aşık olsun düzgün bir ilişkim olsun istiyorum kısmet artık
Dilerim gönlüne göre sana gerçekten değer verip sahip çıkacak doğru insanı bulursun, tüm kalbimle diliyorum inan çünkü bizler gibi kırılmış kalpler bunu daha da çok hak ediyor ve rabbim de bunu görüp mükafatını veriyor mutlaka, inan ve sabret
Artık nasıl mücadele edeceğimi bilemiyorum..Özetle terkedildim, çok sevildiğime inanmışken defalarca bana benimle yaşlanmak ömrünü geçirmek istediğini söyleyen adam çekti gitti..Korkuyormuş evlilikten..bir anda oldu herşey sanki kabus gibiydi. Bugün ayrılığın 8. günü ve ben beş buçuk kilo verdim hala da vermeye devam ediyorum
Başkasına gittiğini biliyorum bir şekilde anladım kanıtlayamadım ama farkındayım olanların..İlk defa 7 gün sonra dayanamadım ve yazdım bunu da yüzüne vurdum, bu kadarmı yalandı herşey nasıl koşup gittin başkasının kollarına diye..Okudu ve tek bir kelime dahi yazmadı, bana cevap vermeye bile değer görmedi(
Heryerden sildim engelledim,hediyelerini eşyalarını attım fotoğrafları yaktım..Ona ait herşeyi yok ettim etrafımda.Sanki böyle olunca daha hızlı geçecekmiş gibi..Ama geçmiyor arkadaşlar bu kahrolasıca acı kalbimi delip geçiyor sanki..Ben nasıl kör oldum nasıl yanıldım bu kadar bilemiyorum..Hayatım sanki alt üst oldu, herşey bitti gibi.Sanki dünyam oymuş beni ayakta tutan tek güç tek dayanak oymuş..Çok karmaşık kötü giden bir dönemimde çıkmıştı karşıma ve sanki o gidişattan çekip kurtardı hayata bağladı beni, ama şimdi bir anda yok olması hele ki bir başkasına bir şeyler hissetmesi hatta belki de aşık olması..Dayanamıyorum buna, bir gün pişman olup dönmesini diliyorum ama başlamak umuduyla değil sadece bana yaşattıklarını bir nebze olsun çeksin diye.. Geçer mi arkadaşlar söyleyin biter mi bu acı bir gün....
Keske gececek deyince gecse.. seni o kadar iyi anlıyorum ki 8aylık mükemmel bir ilişki bir sabah sebep yokken bitti. Terkedildim. Ayrılıgın 2. Haftası ve bende kafayı yiyecek gibiyim. Ama dedikleri doğru zaman az da olsa iyi geliyo. Sessiz kal. Bende dayanamayıp yazdım ama inan sessiz kalıp izini kaybettirmek daha cok koyacak. Geriye dönüp hala seviyo mu beni diye merak edecek. Ben yazdıktan sonra yaklasık 1 haftadır yazmamaya yemin ettim ve bunu ona da söyledim. Dönecek diye beklemiyorum ama içimde bi umut yinede belki bi gün diye. Üzülme demeyecegim acını da yasayacaksın. Anılar aklına gelecek ama sana anıysa ona da anıydı onlar. Unutma at gibi giden it gibi döner. Yalnız olmadıgımı bilmek iyi geldi....Artık nasıl mücadele edeceğimi bilemiyorum..Özetle terkedildim, çok sevildiğime inanmışken defalarca bana benimle yaşlanmak ömrünü geçirmek istediğini söyleyen adam çekti gitti..Korkuyormuş evlilikten..bir anda oldu herşey sanki kabus gibiydi. Bugün ayrılığın 8. günü ve ben beş buçuk kilo verdim hala da vermeye devam ediyorum
Başkasına gittiğini biliyorum bir şekilde anladım kanıtlayamadım ama farkındayım olanların..İlk defa 7 gün sonra dayanamadım ve yazdım bunu da yüzüne vurdum, bu kadarmı yalandı herşey nasıl koşup gittin başkasının kollarına diye..Okudu ve tek bir kelime dahi yazmadı, bana cevap vermeye bile değer görmedi(
Heryerden sildim engelledim,hediyelerini eşyalarını attım fotoğrafları yaktım..Ona ait herşeyi yok ettim etrafımda.Sanki böyle olunca daha hızlı geçecekmiş gibi..Ama geçmiyor arkadaşlar bu kahrolasıca acı kalbimi delip geçiyor sanki..Ben nasıl kör oldum nasıl yanıldım bu kadar bilemiyorum..Hayatım sanki alt üst oldu, herşey bitti gibi.Sanki dünyam oymuş beni ayakta tutan tek güç tek dayanak oymuş..Çok karmaşık kötü giden bir dönemimde çıkmıştı karşıma ve sanki o gidişattan çekip kurtardı hayata bağladı beni, ama şimdi bir anda yok olması hele ki bir başkasına bir şeyler hissetmesi hatta belki de aşık olması..Dayanamıyorum buna, bir gün pişman olup dönmesini diliyorum ama başlamak umuduyla değil sadece bana yaşattıklarını bir nebze olsun çeksin diye.. Geçer mi arkadaşlar söyleyin biter mi bu acı bir gün....
Galiba ben baya gec yazmısım tarihe bakmadanKeske gececek deyince gecse.. seni o kadar iyi anlıyorum ki 8aylık mükemmel bir ilişki bir sabah sebep yokken bitti. Terkedildim. Ayrılıgın 2. Haftası ve bende kafayı yiyecek gibiyim. Ama dedikleri doğru zaman az da olsa iyi geliyo. Sessiz kal. Bende dayanamayıp yazdım ama inan sessiz kalıp izini kaybettirmek daha cok koyacak. Geriye dönüp hala seviyo mu beni diye merak edecek. Ben yazdıktan sonra yaklasık 1 haftadır yazmamaya yemin ettim ve bunu ona da söyledim. Dönecek diye beklemiyorum ama içimde bi umut yinede belki bi gün diye. Üzülme demeyecegim acını da yasayacaksın. Anılar aklına gelecek ama sana anıysa ona da anıydı onlar. Unutma at gibi giden it gibi döner. Yalnız olmadıgımı bilmek iyi geldi....
Galiba ben baya gec yazmısım tarihe bakmadan
Konuyu geçen yıl açmışsınız.Zamanla geçmeyen hiç bişi yok.İçiniz oyuluyor fakat zamanla acıyı hissetmemeye başlıyorsunuz.Tıpkı Yara izine dönüşüyor, silinmeden kalıyor...Acının bıraktığı iz tecrübeniz olmuş oluyor.Olsun canım önemli değil; hepimiz farklı zamanlarda benzer şeyler yaşıyoruz. Çok şükür ki zaman ilaç alıyor ilk gün ki gibi kalmıyor acılar, geçti derin bir yara bıraktı şimdi önüme bakarken yeni birileri karşıma çıktığında o yara sızlıyor elimde olmadan geriye dönüp kıyaslıyorum, ama inşallah daha hayırlısı ile devam etmek en büyük dileğim. Bu durumu bizler gibi yaşayan herkese rabbim çok daha hayırlı güzel nasipler çıkarsın, hep dualarım bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?