İçimin yangını nasıl sönecek...

CINMELEK

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
63
7
298
3 yıldır bir gün bile aklımdan çıkmadı.Teselli bulabileceğim, bir kızım, bir oğlum ve eşim var yanımda Allaha bin şükür..
ama 27 haftalıkken alınan bebeğimi hiç unutamıyorum, sezaryen doğum yaptım, kalbi gelişmemişti, ağır kalp hastasıydı...
mezarına ise henüz gidemedim, belki de bundan bu iç yangını.Eşimle paylaştım, az evvel yine ağladım, yarın gidelim dedi o da...
Unutulmaz, unutulmayacak, hayat devam ediyor, yine gülüyoruz, yine eğleniyoruz ama kafamı yastığa koyduğum o geceler yok mu!
Eşim dedi ki az evvel, "ne desem boş!"
Ondan sonra bir oğlumuz oldu, şimdi 14 aylık, Allaha bin şükür, ama ne bileyim, bir de kızım var 8 yaşında.
Bazen diyorum ki, asker anaları nasıl dayanıyor, veya kaza, hastalık sonucu ölen gençler, tecavüze uğrayanlar!
Yarabbim, Allah sabırlar versin hepimize, Allah yanımızdaki yavrularımızı bağışlasın.
AMİN.

acının tesellisi olmaz derler ama yine de 2 evladın var allah bağışlasın canım bak bizler yalnızız ölen yavrularımızın ardından sarılabileceğimiz bir evladımız yok ama rabbim ayarlıyor ya her şeyi vardır bir bildiği vardır göstereceği güzel günü .o günler de gelecek bşka det vermesin mevlam sevdiklerimiziden ailemizden eşimizden ayırmasın inşallah..sen de söylemişsin o şehit anaları nasıl dayanıyor acaba rabbim herkese bizlere de sabır ve güzellikler versin inşallah canım.üzülme sabret ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…