• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimin yansıması...

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
Aslında yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm ama en sonunda yazmaya karar verdim.
boşlukta gibiyim. nasıl anlatabilirim duygularımı bilmiyorum. çok yalnız hissediyorum kendimi. arkadaşlarım, ailem ve diğer herkes... hepsini seviyorum ama yine yalnızım. çoğu kişi beni anlayamıyor. ben de anlamıyorum hatta. hayatımda bir aşk olsun istiyorum. aslında yıllardır istiyorum ama henüz yaklaşmış bile değilim belki.
21 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hep özel birine aşık olmayı bekledim. şu yaşıma geldim hayatıma kimse girmedi. hep aşık olacağım o insanı bekledim. kanımın kaynadığı dönemlerimden bu yıllarıma geldim ve artık her şey anlamsız gibi. saçma sapan bir şekilde aşık olacağım insanın karşıma çıkacağına inanmam da artık anlamsız geliyor. yanlış yaptım biliyorum ama yılların uyuşukluğu var sanki üstümde. zamanında benimle ilgilenenler umudu kesti. artık kimse de benimle ilgilenmiyor uzun zamandır.

hata yaptım ve geri dönemiyorum sanki. bunca yıl bu düşünceyle yaşamışken silip atamıyorum. yıllarımı çöpe atamıyorum. kabullenemiyorum bu kadar yanız oluşumu. aslında bu bi yardım mesajı da değil. sadece içimin yansıması. çünkü hiçbir söz artık inandırıcı gelmiyor.

herkesin ne dertleri var ben neleri düşünüyorum değil mi?

Canım çok bunalmışsın belli,ama böyle düşünme..Herkes o mükemmel insanı bekler ama şu var ki kimse kusursuz değildir..Bir erkekle flört etmeden sana uygun mu değil mi anlayamazsın,herkesi baştan elersen yalnız kalırsın..Bu demek değil ki her teklifte bulunan kişiyle flört et..Ama en azından gönlüne hoş gelenle bir deneme yapabilirsin..Belki de kırılmaktan korktuğun için bu kadar temkinlisin,21 yaş hiç geç değil,bundan sonraki zamanlarda daha ılımlı davranmaya gayret edersin nolcak ki,yeni yeni ortamlara girmeni tavsiye ederim,çevren genişler,iyidir değişiklik... kaydirigubbakcemile4

haklısın çok korkuyorum. aslında itiraf etmek zor olsa da çok korkuyorum. nedenini bilmiyorum ama kendimi değiştirmek de çok zor oluyor benim için. yorumun için teşekkür ederim.

Canım çok bunalmışsın belli,ama böyle düşünme..Herkes o mükemmel insanı bekler ama şu var ki kimse kusursuz değildir..Bir erkekle flört etmeden sana uygun mu değil mi anlayamazsın,herkesi baştan elersen yalnız kalırsın..Bu demek değil ki her teklifte bulunan kişiyle flört et..Ama en azından gönlüne hoş gelenle bir deneme yapabilirsin..Belki de kırılmaktan korktuğun için bu kadar temkinlisin,21 yaş hiç geç değil,bundan sonraki zamanlarda daha ılımlı davranmaya gayret edersin nolcak ki,yeni yeni ortamlara girmeni tavsiye ederim,çevren genişler,iyidir değişiklik... kaydirigubbakcemile4

arkadaşıma katılıyorum canım benim aklımdan geçenleri yazmış sanki bencede böyle yapmalısınopuyorumnanaktan

AYNEN ARKADAŞA KATILIYORUM..........:lepi:

belkide kendine yakın gördügün biri daha karşına çıkmamıştır...........
beklemenin sonunda seni çok güzel bir aşkta bekliyor olabilir.........
tabiki fırsatta vermek gerekiyor karşı tarafa da..........
işallah gönlünün prensini bulur ve mutlu olursun......:asigim:.:asigim:

Ohoooo 21 yaş ne ki?
Daha önünde uzun yıllar var,o zamana kadar kimler gelir kimler geçer..buyrunnnnnnnnn

daha 21 yaşındasın :dilcikar:

kişiliğin oturduktan snra ilişki yaşamn senin için daha doğru olacaktır. a.s

bence hiç bir kaybın yok aksine kazancın var :sm_confused:

sana uygun olan biri gunun birinde karşına çıkacak

ama " ey aşk nerdesin gel artık " diye gun sayarsan ömrün çürür :icecream:

hiç düşünme anını yaşa :teytey:

olması gereken her şey zamanla oluyor , herşey bir düzen içinde :asigim:

Aslında yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm ama en sonunda yazmaya karar verdim.
boşlukta gibiyim. nasıl anlatabilirim duygularımı bilmiyorum. çok yalnız hissediyorum kendimi. arkadaşlarım, ailem ve diğer herkes... hepsini seviyorum ama yine yalnızım. çoğu kişi beni anlayamıyor. ben de anlamıyorum hatta. hayatımda bir aşk olsun istiyorum. aslında yıllardır istiyorum ama henüz yaklaşmış bile değilim belki.
21 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hep özel birine aşık olmayı bekledim. şu yaşıma geldim hayatıma kimse girmedi. hep aşık olacağım o insanı bekledim. kanımın kaynadığı dönemlerimden bu yıllarıma geldim ve artık her şey anlamsız gibi. saçma sapan bir şekilde aşık olacağım insanın karşıma çıkacağına inanmam da artık anlamsız geliyor. yanlış yaptım biliyorum ama yılların uyuşukluğu var sanki üstümde. zamanında benimle ilgilenenler umudu kesti. artık kimse de benimle ilgilenmiyor uzun zamandır.

hata yaptım ve geri dönemiyorum sanki. bunca yıl bu düşünceyle yaşamışken silip atamıyorum. yıllarımı çöpe atamıyorum. kabullenemiyorum bu kadar yanız oluşumu. aslında bu bi yardım mesajı da değil. sadece içimin yansıması. çünkü hiçbir söz artık inandırıcı gelmiyor.

herkesin ne dertleri var ben neleri düşünüyorum değil mi?

herkes tabi ki özel birine aşık olmayı bekler...eğer bi aşk yaşancaksa çok özel olsun başka olsun ister...ve bu şekilde beklemenin inamanın anlamsız olduğunu,yııları çöpe atamıyorum diye yazmışsın...
daha dur bakalım hayat senin için yeni başlıyor....21 yaş çoğu kişi için başlangıçtır....
okuyomusun bilmiyorum ama okuyosan bunun devamı,okulu bitirmişsen işinin başlangıcı olacak ve hayat daha seni kimlerle karşılaştıracakdır....
bence bu günlerinini kıymetini bil...ne güzel gez,dolaş...hayat 3-5 yıl sonra o kadar yorucu ve ağır gelecek ki....bu arada karşına çıkcak kişilerde olacak....anını ve yaşını doyasıya yaşa....

canım diğer arkadaşlara kesinlikle katılıyorum,ben de 22 yaşımdayım,yaşıtlarımıza göre ben de o konuda çok seçici davrandım.şimdi çok şükür hem mutlu olduğum hem huzur bulduğum biri var hayatımda.

Sana öncelikle şunu söyleyeyim,bekledikçe,her gününü buna odakladıkça daha çok uzaklaşırsın.Ne zaman başka şeylerle ilgilenir,her yerde kendin gibi davranmaya başlarsın (malum insan birinin olmasını istediğinde daha gerilir,isteristemez iyi görünmek için,etkilemek için yapmacık davranabilir.. ) o zaman göreceksinki bu konu aklında bile değilken birden onu bulmuşsun.Söyledikleri gibi yeni ortamlar yaratmaya çalış,dans etmeyi seviyosan dans kursuna git,nebileyim yüzmekten hoşlanıyosan onunla ilgili şeyler ...böylelikle seninle aynı şeylerden hoşlanan insanlarla tanışmış olursun a.s.

ılk cıddı ılıskımı 22 yasında yasadım canım,2 yıl surdu aradan baya zaman gectı baska bırı ıle cıkmaya basladım
daha neler olacak hayatımızda neresı gec bırak boyle umutsuz dusuncelerı

yorumu için herkese teşekkür ederim. aslına bakarsanız çok da bu düşüncelere odaklanmış değilim. sadece bazen herkes hayatındaki mutluluklardan bahsedince kendimi çok yalnız hissediyorum. yani bazen öyle oluyorum sebebini bilmiyorum. zaten pek etrafımdaki insanları ilişki yaşayabileceğim insanlar gibi gören biri de değilim. sadece bazen çok bunalıyorum ondan.

bu arada üniversite 4. sınıfım. bu aralar çokgelecek kaygısına kapıldım. üstümde son 3 yıldır bi kısmetsizlik dalgası var. yani sadece romantik anlamda değil her anlamda genel bi kısmetsizliğim var ve hayata bakışım gittikçe daha olumsuz oluyor. bazen o kadar umutsuz oluyorum ki kendimden korkmaya başlıyorum. yani şu üniversiteye başladığım 3 yıldır ne istedimse çok çabaladığım halde kısmet olmadı bana. aklıma geldikçe de mutsuz oluyorum artık. ama bazen de olsa inanıyorum bir gün her şeyin istediğim gibi olacağına. tek dileğim o gün çabuk gelsin...

Back
X