Doğuma Hazırlık Içimize Ne Doğdu; Ne Oldu???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NXIXLXSXAH

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
307
14
296
Bursa
KIZLAR GEBELİKTE ÇOGU ANNE ASLINDA DOĞACAK BEBEĞİN CİNSİYETİNİ HİSSEDERMİŞ DERLER.YANİ Bİ ŞEKİLDE İÇİNE DOĞARMIŞ..BEN HENÜZ ÖĞRENEMEDİM NASİPSE 15 ŞUBATTA SEVİNCİMİ SİZLERLE PAYLAŞICAM.BENİM İÇİME OĞLUM OLACAK DİYE DOĞUYOR.RÜYALARIMDADA ZATEN HAMİLE KALMAZDAN EVVEL BİLE ERKEK BEBEĞİM OLDUĞUNU GÖRÜRDÜM HEP.BAKALIM BU HİSSİYAT NE KADAR GERÇEKÇİ.BUNU TEST ETMEK İÇİN SİZLERİNDE YORUMLARINI BEKLİYORUM.CİNSİYETİNİ ÖĞRENEN HAMİŞLER HİSLERİNİZDE YANILDINIZ MI YOKSA HAKLI MI ÇIKTINIZ?

KIZLAR GEBELİKTE ÇOGU ANNE ASLINDA DOĞACAK BEBEĞİN CİNSİYETİNİ HİSSEDERMİŞ DERLER.YANİ Bİ ŞEKİLDE İÇİNE DOĞARMIŞ..BEN HENÜZ ÖĞRENEMEDİM NASİPSE 15 ŞUBATTA SEVİNCİMİ SİZLERLE PAYLAŞICAM.BENİM İÇİME OĞLUM OLACAK DİYE DOĞUYOR.RÜYALARIMDADA ZATEN HAMİLE KALMAZDAN EVVEL BİLE ERKEK BEBEĞİM OLDUĞUNU GÖRÜRDÜM HEP.BAKALIM BU HİSSİYAT NE KADAR GERÇEKÇİ.BUNU TEST ETMEK İÇİN SİZLERİNDE YORUMLARINI BEKLİYORUM.CİNSİYETİNİ ÖĞRENEN HAMİŞLER HİSLERİNİZDE YANILDINIZ MI YOKSA HAKLI MI ÇIKTINIZ?

nilşahcım ben rüyamda görmüştüm cinsiyetini öğrenmeden önce oğluşum olmuştu ve bana benziyodu....:teytey:
bakalım oğlan olduğunu tutturduk sıra benzemesinde....:sm_cool:
bide benim karnım çok belli etmişti zaten kendini sivrilivermişti öne doğru hemen.....:dance:

:nazar::emir_bebek::nazar::asigim:

benim içimede oğlan idye doğuyor ama bende 9 şubatta öğrteneceğim az kaldı o zaman yazarım buraya :)

ben hep oglan olacagini hissediyordum hatta odasini hep mavi hazirladim tulumlarini felan mavi aldim gorenler baktirdinmi erkekmi diyordu bakytirmadim ama erkek oldugundan eminim diyordum oyleki dogumda doktor bebek cikinca ne bekliyorsunuz dedi ben oglumuz oldu demi dedim doktorum baktirmadigimi biliyordu o bile sasirdi nasil bu kadar emin olabildin diyea.s

hep oğlum olsun istedim...annemde kendi yöntemiyle bişiler yaptı ve bana oğlun olacak dedi...rüyamda hep erkek bebek gördüm...ama 3-4 gun önce rüyamda şeftali gördüm ve o sırada kendime benzeyen renkli gözlü,sarı kıvır kıvır saçlı bir kız çocugu gördüm...şeftalinin anlamına baktıgımda kendine benzeyen kız çocugun olacak diyordu...yarın doktorla randevum var...hayırlısı bakalım...bu tezi yarın bende ögreneceğim,inşallah yani...bebiş gösterirse...

bana herkes senin oğlun olucak dıyo ama ben kızım olucak diye hissediyorum haftaya çarşamba kontrole gidicem doktorum o zaman kesinleşir ama buyuk ihtimal kız gibi gözüküyo dedi bakalım sağlıklı olsunda gerisi onemli deil
:emir_bebek:

hamile olduğumu öğrendiğimden beri içime oğlum olacak diye doğuyor ama ikili testte renkli ulrasonda doktor kıza benzetti.. ben de merakla bekliyorum bakalım hangisi doğru çıkacak :)

aynen cosette bende hep kız kıyafetlerine falan ilgim vardı hep hayallerimi kız bebekle kurdum ama doktorumuz erkeğe benziyo dedi

bende rüyamda hep erkek bebek görüyordum. ve içimede öyle doğuyordu. doktora gitmeden bi kaç gün önce kız bebek gördüm. ikili testimde de doktorum kıza benzetti büyük ihtimalle kızım olacak yani :) aslında hislerim kuvvetlidir ama ne bilim eşim erkek diye sayıkladığı için etkilendimmi ne?

bende kiz dusunuyorum ama hayirlisi bizim burda doktor dedi 20 haftalikken belli olur iyce dedi ben nasil beklicem o kadar ya sabirsizlikdan kafayi yicem he :) ama hayirlisi olsun ne yapalim

bende hamile oldugumu ögrendigimden beri benim ve eşimin icine dogan kız olacagı bakalım bende 13 şubatta ögrenicem

bende rüyamda hep erkek bebek görüyordum. ve içimede öyle doğuyordu. doktora gitmeden bi kaç gün önce kız bebek gördüm. ikili testimde de doktorum kıza benzetti büyük ihtimalle kızım olacak yani :) aslında hislerim kuvvetlidir ama ne bilim eşim erkek diye sayıkladığı için etkilendimmi ne?

canım bende aynı senin gibiydim...rüyamda erkek bebek görüyordum, annem kendine göre bir yöntemle sürekli erkek olacak diyordu, bende kendimi erkek bebeğe çok alışırmıstım....bende doktora gimeden 3-4 gun önce rüyamda şeftali gördum..şeftali görmek kendine benzeyen kız çocugun olacak demekmiş...bide kız çocugu gördüm...doktora gittiğimde doktor bana ne bekliyorsun dedi...bende erkek dedim...prensesimiz geliyor dedi...çok şaşırdım...ilk gun inanamadım ama şimdi alışmaya basladım...

canım bende aynı senin gibiydim...rüyamda erkek bebek görüyordum, annem kendine göre bir yöntemle sürekli erkek olacak diyordu, bende kendimi erkek bebeğe çok alışırmıstım....bende doktora gimeden 3-4 gun önce rüyamda şeftali gördum..şeftali görmek kendine benzeyen kız çocugun olacak demekmiş...bide kız çocugu gördüm...doktora gittiğimde doktor bana ne bekliyorsun dedi...bende erkek dedim...prensesimiz geliyor dedi...çok şaşırdım...ilk gun inanamadım ama şimdi alışmaya basladım...

allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü vefalı evlatlar nasip etsin canım inşallah hepimize... bende erkeğe alıştırmıştım kendimi neden çünki hamileliğime çok sevinen eşimi biraz daha mutlu etmek için.. hey allahımm yaa gülüyorum kendime şimdi.. ne tatlı olucak bizim prenseslerimiz şimdi.. saçlarda tokalar yarım ağız konuşmalar ve binlerce kıyafet seçeneğisırnaşık şey.Allah tamamına erdirir inşallah canım..:nazar:

allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü vefalı evlatlar nasip etsin canım inşallah hepimize... bende erkeğe alıştırmıştım kendimi neden çünki hamileliğime çok sevinen eşimi biraz daha mutlu etmek için.. hey allahımm yaa gülüyorum kendime şimdi.. ne tatlı olucak bizim prenseslerimiz şimdi.. saçlarda tokalar yarım ağız konuşmalar ve binlerce kıyafet seçeneğisırnaşık şey.Allah tamamına erdirir inşallah canım..:nazar:

evet canım cumartesi gunu kız olacağını ögrendim...ogun inanamadım...dun akşama kadar ne alsam hangi renk alsam felan dedim...bebek odasına bile baktım...pembiş pembiş...çok sanslı olacak bizim bebekler...:sm_cool::sm_cool:

ben evlenmeden once bile derdim oglum olacak diye
hamile kaldım yine aynı hisler
ruyalarım erkek
ve bebegimde erkek(12 . haftada öğrendim)..
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder insallah

Back
X