ben hamile kalmaya karar verdiğim dönemde bir gece dua ederek yatmıştım rüyamda bebeğimin cinsiyetini göreyim diye,oysa daha hamile bile değildim.o gece rüyamda yeni doğmuş bir bebek emziriyordum,sonra altını temizlemek için yere koyduğumda bebeğim 7-8 aylıktı,bezini açınca ''aaa erkekmiş''deyip üzüldüm (çünkü feci şekilde kız çocuğu delisiydim :ecrin_bebek: ) sonra içimden pişman oldum öyle hissettiğim için,sağlıklı olsun yeter diye düşündüm,sonra benim oğlan

4-5 yaşlarında bir çocuk olup koşmaya başladı,uzun,açık kumral, dalgalı saçlı güzel bi oğlan,kolundan yakalayıp neden koşuyorsun diye kızdım ona,yüzüme bakıp çok güzel gülümsedi. ertesi sabah uyandığımda %100 emindim oğlum olacağından,o ay hamile kaldım,test sonucunu kayınvalidem duyunca,''çok güzel bir kız olur belki ''dedi,''hayır erkek olucak''dedim, cinsiyet öğrenmeye giderkende emindim,eşime ''dr ,kız derse çok şaşırıcam ''dedim. erkekmiş kaydirigubbakcemile2 19 aylık oldu bile sıpam

bir tane de kız rüyası görsem,hiç beklemiycem de,göremedim henüzkaydirigubbakcemile3