İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Salak ben bitirdim resmimizi kaldırmamış nişanlı olan resmî
Adam seni haliyle elde tutmaya çalışıyor, genç, mesleği olan, gelecek garantisi bulunan birini elden kaçırmak istemiyor ortaya bir laf atmış ama yememiş tutmamış yani. Kurtulduğuna şükretmelisin erkekler el deymemiş gül gonca değiller karşı taraftan bunu beklemesinler, bu zihniyette adamdan katiyen koca olmaz..

Soğudum zaten sevgimi aldı gitti.. Yaptığım ettiğim her şey fedakarlıkları göremeyecek kadar kör ve onun üstüyüm Ne salağım gerçekten seviyor sandım yanılmışım. :( emeklerime üzülüyorum
Adam seni haliyle elde tutmaya çalışıyor, genç, mesleği olan, gelecek garantisi bulunan birini elden kaçırmak istemiyor ortaya bir laf atmış ama yememiş tutmamış yani. Kurtulduğuna şükretmelisin erkekler el deymemiş gül gonca değiller karşı taraftan bunu beklemesinler, bu zihniyette adamdan katiyen koca olmaz..

Soğudum zaten sevgimi aldı gitti.. Yaptığım ettiğim her şey fedakarlıkları göremeyecek kadar kör ve onun üstüyüm Ne salağım gerçekten seviyor sandım yanılmışım. :KK43: emeklerime üzülüyorum

Hiç kimse için üzülmeye deymez, insan kendine değer verirse mutludur, kendini düşün ileride yaşayacağın sıkıntıları düşün.. Böyle bir hayatın içine atmak ister misin kendini? Onun haddine mi senin geçmişini sorgulamak, kendisi ne yapmış 32 yaşına kadar kendini eve hapsedip hiçbir kadınla muhatap olmamış mı, bıraksın bu ayakları :sinirli:

Evet. Bu yuzden bosanilir mi, elalem ne der, aileme bunu nasil aciklarim kafasini yasiyor arkadaşım maalesef
bekar kız olsa muayeneden korkuyor ailesi götürür diye falan derim de aileye kim neyi ispatlar artık.. allah yardımcısı olsun tanıyorum öyle bi koca modeli karısını kırk sene yaşlandırdı.

Sen bu işi kesin bitirecekmisin arkadaşım önemli olan o? Eger gönlümü alırsa barisiirm diyosan bida öyle şerefsiz gibi kelimeler etme .daha şimdiden bu kadar yüz göz olmak neden?
Yok ben bitirdim kesin dönüşü yok diyosan söyle babana arasin gelsinler ver eşyalarını gönder.
Sen önce bunun kararını ver.

Şüpheci bir insana benziyor ve doğruları söyletmek için sorguluyor gibi. Şüpheci insanlar çok tehlikelidir. Kafalarında bir şeyi kurmaya başladılar mı onlardan kurtulamazsınız.

Ailene de anlattın mı bitirmek istediğini, gerçekten bitiriyorsan ailen onları arasın bitti desin. O zaman görelim beyefendiyi kim korkuyomuş bırakılmaktan.

Hiç kimse için üzülmeye deymez, insan kendine değer verirse mutludur, kendini düşün ileride yaşayacağın sıkıntıları düşün.. Böyle bir hayatın içine atmak ister misin kendini? Onun haddine mi senin geçmişini sorgulamak, kendisi ne yapmış 32 yaşına kadar kendini eve hapsedip hiçbir kadınla muhatap olmamış mı, bıraksın bu ayakları :sinirli:
Gezmiş eğlenmiş bir de laf ediyor :)))))))

Back
X