- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
kendin kaldır tek resmini koy. her yerden sil. çağır anasını bohça falan yaptıysanız tutuştur ellerineSalak ben bitirdim resmimizi kaldırmamış nişanlı olan resmî
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendin kaldır tek resmini koy. her yerden sil. çağır anasını bohça falan yaptıysanız tutuştur ellerineSalak ben bitirdim resmimizi kaldırmamış nişanlı olan resmî
Öyle olursa Ne olur ki. Annemde aramış onu diyor niye açmıyorkendin kaldır tek resmini koy. her yerden sil. çağır anasını bohça falan yaptıysanız tutuştur ellerine
Adam seni haliyle elde tutmaya çalışıyor, genç, mesleği olan, gelecek garantisi bulunan birini elden kaçırmak istemiyor ortaya bir laf atmış ama yememiş tutmamış yani. Kurtulduğuna şükretmelisin erkekler el deymemiş gül gonca değiller karşı taraftan bunu beklemesinler, bu zihniyette adamdan katiyen koca olmaz..Salak ben bitirdim resmimizi kaldırmamış nişanlı olan resmî
Taktın sende şu resme aklına bile gelmemiştir emin ol.Resmi kaldırmaması sana umut veriyor galiba.Sen bu adamla evlenirsin.Salak ben bitirdim resmimizi kaldırmamış nişanlı olan resmî
Adam seni haliyle elde tutmaya çalışıyor, genç, mesleği olan, gelecek garantisi bulunan birini elden kaçırmak istemiyor ortaya bir laf atmış ama yememiş tutmamış yani. Kurtulduğuna şükretmelisin erkekler el deymemiş gül gonca değiller karşı taraftan bunu beklemesinler, bu zihniyette adamdan katiyen koca olmaz..
onları geri verince nişan atmış oluyorsunuzÖyle olursa Ne olur ki. Annemde aramış onu diyor niye açmıyorya varya delireceğim sen niye arıyosun dedim.
Soğudum zaten sevgimi aldı gitti.. Yaptığım ettiğim her şey fedakarlıkları göremeyecek kadar kör ve onun üstüyüm Ne salağım gerçekten seviyor sandım yanılmışım.emeklerime üzülüyorum
benimkinden daha mı iyiydi mi. kusucam........ evliler mi hala?
annen nolduğu bilmiyor mu annene anlat herşeyini..Öyle olursa Ne olur ki. Annemde aramış onu diyor niye açmıyorya varya delireceğim sen niye arıyosun dedim.
bekar kız olsa muayeneden korkuyor ailesi götürür diye falan derim de aileye kim neyi ispatlar artık.. allah yardımcısı olsun tanıyorum öyle bi koca modeli karısını kırk sene yaşlandırdı.Evet. Bu yuzden bosanilir mi, elalem ne der, aileme bunu nasil aciklarim kafasini yasiyor arkadaşım maalesef
Evet artık arasa da açmayayım değil mi mesaj atsada cevap vermeyeyimÖf bide üste çıkmaya çalışıyor sinir oldm ha
BEnde sıçtm ağzına işteŞüpheci bir insana benziyor ve doğruları söyletmek için sorguluyor gibi. Şüpheci insanlar çok tehlikelidir. Kafalarında bir şeyi kurmaya başladılar mı onlardan kurtulamazsınız.
Eve gidiyorum bakalım Ne olacak. Anlatmafım evlenmek istemiyorum dedim kestimAilene de anlattın mı bitirmek istediğini, gerçekten bitiriyorsan ailen onları arasın bitti desin. O zaman görelim beyefendiyi kim korkuyomuş bırakılmaktan.
Gezmiş eğlenmiş bir de laf ediyor :)))))))Hiç kimse için üzülmeye deymez, insan kendine değer verirse mutludur, kendini düşün ileride yaşayacağın sıkıntıları düşün.. Böyle bir hayatın içine atmak ister misin kendini? Onun haddine mi senin geçmişini sorgulamak, kendisi ne yapmış 32 yaşına kadar kendini eve hapsedip hiçbir kadınla muhatap olmamış mı, bıraksın bu ayakları![]()