Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklindan bi sayi tutu az once aldim. Digerini de bu bitince alayim insallah. Tesekkur ederim :)Dijital Kale, Aklından Bir Sayı tut
Rica ederim keyifle okursunuz umarım:)Aklindan bi sayi tutu az once aldim. Digerini de bu bitince alayim insallah. Tesekkur ederim :)
sakın okumasın bu piskolojı ile ağlamaktan helak olur,ben öle oldum ve ordada aşk var yok değilkiKhaled Hosseini= Uçurtma avcısı
Ve dağlar yankılandı
Konulari ne acaba?Khaled Hosseini= Uçurtma avcısı
Ve dağlar yankılandı
Malesefkız günümüz öle olmuşki aşk olmayan bişey yok cıdden,
yok yok bunları okumayın.Konulari ne acaba?
Tamamyok yok bunları okumayın.
siz diğerlerine bakın. bunlar ağlamalı zırlamalı![]()
ben ağlamaktan helak ötesi bişi olmuştum
Aman aman hic lazim degil. Basimi yaslicak omuz falan aramaya hic gerek yokben ağlamaktan helak ötesi bişi olmuştum
Milyar milyon okudum :)hary Potterları çok sevmiştim ben.
Biraz gerilim çokça da macera. Kesinlikle tess gerritsen kitapları diyorum. Sıfır aşk bol heyecan 2 ay önce boşandım sizi çok iyi anlıyorum, Allah'a şükür o ağlamalı günleri atlattım. Hüzünlü şarkıları da yasakladım kendime şu aralar. Kendimi ağlarken buluyorum çünkü
EVET,güzel gerçekte. jodi picolt kitapları var aşkla ilgili olmayan kız kardeşim için.ama onun kitapları da bunalım kokar biraz,eğlenceli değilMilyar milyon okudum :)