• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinde başka insanlar olduğunu söyleyen insan

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.679
2.090
133
Arkadaşlar aramızda psikolog vs vardır komşumuzun kızının başına ağır şeyler de geldi sorgulayınca altından bir ton şey çıktı okuldan alındı vs

Kendisini anlattığında bunu içimde başka x var o yaptırıyor yanlış ama ben o an duramıyorum diyor

Ben de çalışmadığımdan annesi bazen yanıma yolluyor ablası olarak evde boğulmasın diye açıkca gelmesini de istemiyorum ama hayır da diyemiyorum. Ki ailesinden daha çok bana da anlattı güvenerek

ben bu insana nasıl davranmalıyım nasıl konuşmalıyım acaba ?

Arkadaşlar aramızda psikolog vs vardır komşumuzun kızının başına ağır şeyler de geldi sorgulayınca altından bir ton şey çıktı okuldan alındı vs

Kendisini anlattığında bunu içimde başka x var o yaptırıyor yanlış ama ben o an duramıyorum diyor

Ben de çalışmadığımdan annesi bazen yanıma yolluyor ablası olarak evde boğulmasın diye açıkca gelmesini de istemiyorum ama hayır da diyemiyorum. Ki ailesinden daha çok bana da anlattı güvenerek

ben bu insana nasıl davranmalıyım nasıl konuşmalıyım acaba ?
şizofreni ya da çoklu kişilik bozukluğu idi sanırım bunlardan ikisinden biri olabilir tabi ki profesyonel yardıma ihtiyacı var

Ya açıkca ben yaptıklarını örtüğünü düşünmeye başladım sanki bi korunma kalkanı gibi kullanıyor bunu ailes dr götürcek ama psikolog mu psikatri mi ne gitmiş karıştırıyorum hep :/ herşeyi anlatmamış niye dedim ya içimde ki dur o bilmesin diyor yoksa söyleyecem susuyorum dedi benide korkuttu

Ya açıkca ben yaptıklarını örtüğünü düşünmeye başladım sanki bi korunma kalkanı gibi kullanıyor bunu ailes dr götürcek ama psikolog mu psikatri mi ne gitmiş karıştırıyorum hep :/ herşeyi anlatmamış niye dedim ya içimde ki dur o bilmesin diyor yoksa söyleyecem susuyorum dedi benide korkuttu

Çoklu kişilik bozukluğu olmasa da şizofreni de bu tarz durumlar olabilir. Ama ben bu insanlarla görüşmemeyi , toplumdan dışlamayı doğru bulmuyorum. Elbette psikiyatriste gitmeli kesinlikle. Ama şizofren olması ondan korkmanız gerektiği anlamına gelmez her zaman. Sadece biraz daha temkinli davranırsınız psikolojisinin normal olmadığını bilerek.

Kaç yaşındaki bu kişi

Çoklu kişilik bozukluğu olmasa da şizofreni de bu tarz durumlar olabilir. Ama ben bu insanlarla görüşmemeyi , toplumdan dışlamayı doğru bulmuyorum. Elbette psikiyatriste gitmeli kesinlikle. Ama şizofren olması ondan korkmanız gerektiği anlamına gelmez her zaman. Sadece biraz daha temkinli davranırsınız psikolojisinin normal olmadığını bilerek.

Ya bende kıyamıyorum daha 17 yaşında ailesinden çok yaptıklarını bana anlattı güven verdim çünki ama böyle olunca nasıl konuşayım vs karıştım

şizofren bipolar vs. olabilir bu kişilerle biz faniler başa çıkamayız
dikkatli olmak lazım bence

Ona siz yardımcı olamazsınız.
Uzman yardımı alması şart.

bence onun sağlam bir yardım alması lazım şizofren falan olabilir içimde başka başka kişiler var diyorsa

Her insanın başına gelebilir ama çözümü var doktora anlatırsan sana yardımcı olur tarzında yüreklendirebilirsiniz. Bu durum sizin için değil ama onun için tehlikeli ve çok zor . Allah yardımcısı olsun

Her insanın başına gelebilir ama çözümü var doktora anlatırsan sana yardımcı olur tarzında yüreklendirebilirsiniz. Bu durum sizin için değil ama onun için tehlikeli ve çok zor . Allah yardımcısı olsun

Ya anlatmıyor her şeyi anlatırım dedi bana hiç sanmıyorum ailen bilmez aranızda kalır vs dedim

Razey Allah rizasi icin yakinimda bir kisi normal var de

Çoklu kişilik bozuklukları kişilik bölünmesi şizofren gibi rahatsızlıklarda kişi kolay kolay içindeki kişilikleri açığa çıkarmaz çıkaramaz. İçinde bahsettiği karakterlerden biri baskılar çünkü kişiyi tehdit eder korkutur yada Ender olarak Babacan yada anaç bir tavırla onu yönlendirir. Bu yüzden içimde kişilikler var diye kolayca itirafta bulunan kişilerde bu tarz rahatsızlıklar olduğu çokta görülmez tabi bu asla olmayacak demek değil. Durumu ailesine bildirip bir psikologla görüşmesi için yönlendirin. Çünkü yukarıda ki hastalıklar olmasa da başka bit rahatsızlık olabilir

Back
X