• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinde başka insanlar olduğunu söyleyen insan

psikolojik rahatsızlığı olan insanlarla başa çıkmamıza gerek yok arkadaşlar toplumdan da dışlamamız gerek.böyle şeyler okudukça üzülüyorum ilaç tedavisi görerek toparlanabilirler...
Senin başına gelse veya ailenden birinin dışlayabilecek misin ? Ne kadar rahat konuşuyorsun böyle .

Arkadaşlar aramızda psikolog vs vardır komşumuzun kızının başına ağır şeyler de geldi sorgulayınca altından bir ton şey çıktı okuldan alındı vs

Kendisini anlattığında bunu içimde başka x var o yaptırıyor yanlış ama ben o an duramıyorum diyor

Ben de çalışmadığımdan annesi bazen yanıma yolluyor ablası olarak evde boğulmasın diye açıkca gelmesini de istemiyorum ama hayır da diyemiyorum. Ki ailesinden daha çok bana da anlattı güvenerek

ben bu insana nasıl davranmalıyım nasıl konuşmalıyım acaba ?

Siz bir şey yapamazsınız. Profesyonel yardıma ihtiyacı var.
İnşallah ailesi evladımın içine cin girmiş hocaya okutalum kafasında insanlar değillerdir.

psikolojik rahatsızlığı olan insanlarla başa çıkmamıza gerek yok arkadaşlar toplumdan da dışlamamız gerek.böyle şeyler okudukça üzülüyorum ilaç tedavisi görerek toparlanabilirler...

Hitlerin kaçıncı nesilden torunusunuz?
Toprağı bol olsun çok severmiş akıl hastalığı olan insanları öldürmeyi yakmayı filan.

Allah kalbinize vicdan merhamet versin.

Hepimiz psikolojik psikiyatrik rahatsızlıklar yaşayabiliriz. Yarın biz de o kızın yerinde olabiliriz. Ilaç tek başına hiç bir şeyi tedavi etmez, hiç bir rahatsızlıkta. Ilgi moral ve sosyalleşmeye ihtiyaçları var. Allah inşallah böyle rahatsızlıklar yaşayan kimseyi sizin elinize düşürmez.

konu hortlamis ama merak ettim
konu sahibi ne oldu komsunuza?

konu hortlamis ama merak ettim
konu sahibi ne oldu komsunuza?

Okuldan alındı okul yok babası çok kötü dövdü olaylar başkaymış beni de kandırmış çevresini de babası birinden adamın birinden şikayetci olmuş neydi şimdi bende işim de gücümdeyim irtibat kurmuyorum

Siz bir şey yapamazsınız. Profesyonel yardıma ihtiyacı var.
İnşallah ailesi evladımın içine cin girmiş hocaya okutalum kafasında insanlar değillerdir.

Yok kuzum baba zaten okul müdür anne sağlık çalışanı ama baba bu bayağı dövdü kızı yukarda anlattım çok zaman oldu

Back
X