- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var hem de çok var evimde k. büyütüyordum ya buldu yine bela beniRazey Allah rizasi icin yakinimda bir kisi normal var de
Vallahi ben korkuyorum senin cevrenden, aman ha dikkatli ol. Bu kadar manyak genc bir kadina fazla yahu. Hic duymadigim seyleri senden duyuyorum. Allah kolaylik versinVar hem de çok var evimde k. büyütüyordum ya buldu yine bela beni
Vallahi ben korkuyorum senin cevrenden, aman ha dikkatli ol. Bu kadar manyak genc bir kadina fazla yahu. Hic duymadigim seyleri senden duyuyorum. Allah kolaylik versin
Komsu da yakindir ama canim. Ayni apartmanda bir sizofren neticede. Insallah kisa surede sifasina kavusurçevremi süzgeçden geçiriyorum hatalar oluyor bu kız üst komşu benim çevrem değil zaten ki çocuk o ayrıntıyı kaçırmışsınız siz
Komsu da yakindir ama canim. Ayni apartmanda bir sizofren neticede. Insallah kisa surede sifasina kavusur
Komsu da yakindir ama canim. Ayni apartmanda bir sizofren neticede. Insallah kisa surede sifasina kavusur
şizofreni ya da çoklu kişilik bozukluğu idi sanırım bunlardan ikisinden biri olabilir tabi ki profesyonel yardıma ihtiyacı var
doğrudur bunu bilmiyordum muhakkak uzman görmesi gerekir.Konunun uzmani degilim ama, kisilik bolunmesi, sizofrenisi olan insanlar kendilerinde bu hastaliklarin oldugunu bilmezler ki, soyleseniz de kabul etmezler hatta. Bence bu yaptigi ergenliklere kilif uydurmus icime seytan kacti diyerek. Psikolog versin agzinin payini
Ya bende kıyamıyorum daha 17 yaşında ailesinden çok yaptıklarını bana anlattı güven verdim çünki ama böyle olunca nasıl konuşayım vs karıştım