İçinde bulunduğum durum

Gideceğim ilaç için çünkü çocuğum için üzülüyorum kendimi korkutuyorum iyisem bile hep bir daraltı varmış hissi var c9k kaygılı beynim uyuşuyor kalbim çarpıyor çok kötü psikoljik rahatsızlığım varmış gibi korkutuyorum kendimi duxelemicem diyorum sigamiyorum bir yere duramıyorum o daraltı bunaltidan
Sizi çok iyi anlıyorum. Ruhsal durum beni fiziksel olarak da çok etkiliyo. Sürekli midem bulanır yemek yiyemem. Kalp çarpıntısı olur. Sanki bi kuyuda gibi oluyorum.
Ama çok şükür ilaçlar var. Rahatlatıyor bizi.

canım panik atak geçiriyosun sanırım, hamile olmasan psikiyatriye git derdim şimdi bilemedim, ilaçlarla nasıl ne olurki? bide emzirme sürecin var, bişe diyemedim valla

Sizi çok iyi anlıyorum. Ruhsal durum beni fiziksel olarak da çok etkiliyo. Sürekli midem bulanır yemek yiyemem. Kalp çarpıntısı olur. Sanki bi kuyuda gibi oluyorum.
Brn kendimi ikna edemiyorum heran o daraltiyi hisedicem diye tetikte bekliyorum Allah'ım şifa versin ailem çok üzülüyor eşim çok üzülüyor daha önce böyle birşey gormemisler şaşkınlar anlamiyolar da

canım panik atak geçiriyosun sanırım, hamile olmasan psikiyatriye git derdim şimdi bilemedim, ilaçlarla nasıl ne olurki? bide emzirme sürecin var, bişe diyemedim valla
Panik atak ve anksiyete bir arada yaşıyorum sanırım ama bir doktora gorunecegim en kısa sürede

Fiziksel belirtilerini artık nimeten sayiyorum gerçekten çünkü ruhsal olarak bana çok daraltı veriyor

Hayır bir gece de ortaya çıktı bana ne oluyor diye diye korktum korktukca daha da kotulestim şimdi iyi olsam bile endişeliyim yine o daralti gelicek mi diye eskiden anksiyete nedir bilmezdim çok araştırma da yaparak kendimi daha da kotulestirdiBende de var anksiyete hamileligimde cok zorlanmistim ilaç kullanamadigim icin

Brn kendimi ikna edemiyorum heran o daraltiyi hisedicem diye tetikte bekliyorum Allah'ım şifa versin ailem çok üzülüyor eşim çok üzülüyor daha önce böyle birşey gormemisler şaşkınlar anlamiyolar da
Bendecde var anksiyete.Hamileligimde ilac kullanamadigim icin cok zor gecmisti.En cok da o daralma hissi mahvetmisti beni.Özellikle uyumak icin yataga yatinca o daralma hissi gelirdi kalkip koşasım gelirdi hatirlamak bile istemiyorum.Ama bebek dogduktan sonra bir hengame oluyor kendini dinlemeye firsatin kalmiyor yataga girdiginde de yorgunluktan sizip kaliyorsun.Yani emzirme donemi daha kolay geciyor.Sıkın disinizi 3 ay kalmis kendinizi oyalayacak birseyler yapin uyurken sakinlestirici muzikler açın bir sekildecgelip geciyor

Back
X